Autors Tēma: Jaunās latv. filmas  (Lasīts 8071 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Jaunās latv. filmas
« Atbilde #45 : 2017. gada 10. februāris, 01:19:53 »
Hallo, un to Tu saki Reno?!?  :facepalm:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #46 : 2017. gada 10. februāris, 07:28:54 »
Reno, neviens Tevi nespiež skatīties, vari mierīgi skatities saldos meksikāņu seriālus.
Brīva izvēle. :)

kas tie par saldajiem - kā ieslēdz, tā bābieši raud un mužiki griežot zobus sola kādam atriebties :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #47 : 2017. gada 10. februāris, 09:18:28 »

kas tie par saldajiem - kā ieslēdz, tā bābieši raud un mužiki griežot zobus sola kādam atriebties :D

Toties svaru kausa smagajā pusē tā īstā, patiesā mīlestība - sieviešu degviela :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #48 : 2017. gada 10. februāris, 10:04:22 »
`Jāteic, es sliecos piekrist reno teiktajam. Nezinu, kā tieši bija domāts reno teikums par depresņakiem, bet es teiktu tā -  man neizprotamu iemeslu dēļ lielais vairums filmu ir depresīvas pēc ārējā izskata. Vai tas ir dēļ ierobežotā budžeta vai dēl kaut kādas iedomātas "latviešu modernā kino skolas tradīcijām", nezinu, bet vesels lēvenis filmu ir tumšas, mazrunīgas, pilnas dziļdomīgu skatienu, lielām pauzēm. kad paskaties tādas vairākas pēc kārtas, tas uzdzen depresiju.:)

Iemetīšu acis arī Modrī, bet ļoti gaidu šosestdienu, kad būs filma "Es esmu šeit". Galvenās lomas tēlotāju redzēju uz DT skatuves vienā izrādē - talantīga, patiesi!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2017. gada 10. februāris, 10:50:33 »
Nav taču spiesta lieta skatīties, vai vispār interesēties, ko jaunie dara kino, kādēļ filmas godalgo.
Bet tādēļ nenoskatoties nav “jānoliek“.
Ja sižets neinteresē, jo nav uķi-puķi reno gaumē,
tas nenozīmē, ka ir slikts operatora, aktieru, režisora un pārējās komandas darbs.
Ja reno, pat neredzot, filma uzdzen depresiju,tas nenozīmē, ka citiem arī piemetīsies šī kaite.
Bet filma tiešām nav uķi-puķi cienītājiem.

Atslēdzies taj

« Atbilde #50 : 2017. gada 11. februāris, 22:51:58 »
Nu tad, ja kāds noskatījās šovakar pa TV "Es esmu šeit", kā bija?
Tas, ka smaga, tas skaidrs. Stāsts nebūs par dzīves priecīgo pusi. Bet tai pat laikā mani ļoti piesaistīja gan filmas stopkadri, gan reklāmrullītis, jo likās estētiski skaistas ainas. Tā bija - skaistums (dabas, cilvēku) bija klātesošs filmā?
Plānoju pēc tam arhīvā noskatīties.

Atslēdzies taj

« Atbilde #51 : 2017. gada 11. februāris, 22:56:09 »
"Modri" pirms kāda laika skatījos. Patika. Nebija vismaz latviešu ražojums un atkal par kara laikiem. Bija interesanti. Pats Modris tāds interesants zēns, kuram psiholoģiski vajadzēja, lai būtu iespēja satikt tēvu, kurš ģimenes sastāvā vairs neietilpa, un aiz tā visa sākās visādas huligāniskas izdarības. Bija vairāk tāda kā mūslaiku Latvijas vide jaušama, vai arī, nu vismaz ne pavisam senas pagātnes, bet jau jaunāku laiku vide.