Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24807 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Viņi to nezināja..
« : 2015. gada 05. marts, 14:51:29 »
Laiciņu atpakaļ čatā tika pārstāstīts notikums: jauns pāris ar novārgušu kaķēnu vēršas pie vetārsta un ir ļoti pārsteigti, ka kaķēns ir gaļēdājs un nevar viņu ar veģetāru ēdienu barot. Ak, cik žēl, nāksies no kaķēna atteikties, jo pārliecība tik vegāniska, ka arī kaķītim nespēj gaļu dot.

Tikko no čata - bērnam, braucot uz ne-Eiropas ārzemēm, vajadzīga pase. Vai tad tiešām?! (Emīlijas atstāstīts).

Varbūt jums arī ir pamācoši un iedvesmojoši piemēri par tēmu no dzīves?

Pieslēdzies reno

Re: Viņi to nezināja..
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. marts, 15:12:53 »
kā svarīga atziņa tiek pateikts, ka lielā piena krūze ir jāmazgā ar švammi, ka nepietiek skalot ar karstu ūdeni

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. marts, 15:36:04 »
Nevajag ēst ceptus sīpolus pirms nozīmīgiem pasākumiem - būs jāp... Jāgāzē. Ar smaku.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #3 : 2015. gada 05. marts, 19:26:48 »
Ja deputāti ēd gaļu, bet pārējie- kāpostus, tad vidēji mēs ēdam kāpostu tīteņus.

Nupat kaut kur izlasīju   :rofl:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2015. gada 05. marts, 19:29:08 »
nu un turpinājumā - ja Anniņa dod visiem , bet Ilzīte neevienam , tad vidēji abas ir m....s

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. marts, 19:35:59 »
ja elektroierīci ieštepselē pie elektrības, tā darbojas labāk.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #6 : 2015. gada 05. marts, 19:58:23 »
Neviens vecis nezina, ka pirms skapīša salikšanas jālasa instrukcija. Neviens.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 05. marts, 20:09:08 »
Neviens vecis nezina, ka pirms skapīša salikšanas jālasa instrukcija. Neviens.
Cik veču Tev ir likuši skapīšus?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2015. gada 05. marts, 20:36:31 »
 :rofl:
labi, labi, vispārināt nav labi.
septiņi nelasīja, 2 sāka lasīt, kad juta, ka kaut kas nesanāk, 1 tiešām ņēma un izlasīja. Pārsvarā dzīvoklī mēbeles ir manis saskrūvētas.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 05. marts, 20:57:20 »
Oi, izsmeejos. Staastiet veel.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #10 : 2015. gada 05. marts, 21:15:26 »
parasti nemēdzu lasīt zāļu blaknes , jo tad rādās , ka visas arī izpaužas , bet vienām antibiotikām nejauši sanāca , nu tur kuņģa , aknu , nieru problēmas un tad - uff, vēl tagad izspiežas sviedri - melna , plūksnaina mēle !!! tiesa , retos gadījumos. :medic:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 05. marts, 21:19:19 »
Nu vai ziniet... kātrejo reiz žēl, ka nepierakstu visu, reālo dzīvi... kad jau ir aprasts un izbrīns paargajis,..tad diemžēl pēc laika aizmirstu, jo vietā nak citas lietas .
pirmais kas ienāca pratā, gadu vecs notikums...
skolā bērniem māca tīrīt zobus, oky no sākuma nepievērsu uzmanību...viss jauki... līdz vienvakar skatos, ka bērns neizskalo zobus, bet uzreiz steidz mazgat rokas... saku stop,stop..kur tad skalošana? .skalot nevajagot, taa skolaa sakot  :faint:
Izradās skolā zobu tīrīšana notiekot gaitenī, pirms pusdienām. visiem izsniedzot bistes uzspiezot visiem vienu asdas zobupastu..vinji turpat ko izšrubē un dodas pusdienās...
man šoks bija no kājam gāzošs  :wtf: :wtf: :wtf:
 nākamjā dienā biju skolā un pateicu, ka mans bērns zobus vairaak netīrīs...sorry, sorry
skaidrojums, kadēļ pirms pusdienām jatīra- esot- nu zobi paliek gludaki, spīdīgāki un ēdiens pie tiem mazāk pieķeras. :faint:
 kadēļ neskalo, bet visu norij, skaidrojuma nebija...tam skaidrojumu atradu pati..tur vienkarši nebija izlietnes.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #12 : 2015. gada 05. marts, 21:23:58 »
Kā es varēju zināt, ka mums auto ir benzīnnieks??? - bļauju ar melno dīzeļpistoli rokās.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. marts, 21:30:09 »
Man vnr kaimiņš paprasīja , lai aizbraucu pakaļ viņa draudzeenei , pameta pa logu atslēgas , pats cukā , nu tad es arī ilgi brīnījos , kurš , maita , vienu pedāli nospēris... es taču nezināju , ka viņam automāts !

Atslēdzies nure

« Atbilde #14 : 2015. gada 06. marts, 14:44:40 »
Ļoti ilgi nezināju, ka tūbiņas, kurām aizsargmetāls priekšā, var attaisīt ar korķīša otru pusi. Tam tur ir speciāls puļķītis. Mēdzu taisīt vaļā ar matadatām. Nezinu kā to biju palaidusi garām :)