Autors Tēma: Viņi to nezināja..  (Lasīts 24787 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Viņi to nezināja..
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. marts, 14:48:03 »
Tieshaam, nure? Labi, ka pateici. Es nezinaaju.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. marts, 14:59:55 »
luuuummmbeeerg!!! KAS PAR KAĶĶIIII !!!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 06. marts, 15:13:12 »
Padlaiki.
Aptiekās parādījušās sieviešu higiēniskās paketes - ar līmes svītru apakšā, kurai uzlīmēta noplēšama papīra strēmelīte, nu toč kā tagad, tikai papīrs šaurs. Tā kā es ar māmiņu tad jau biju vienā sievietības kategorijā, tad, protams, tika arī man. Nu, es, cilvēks zinātkārs, ātri vien atklāju zem papīrīša paslēpto foršo fīču. Lietoju un priecājos, ka nav pie apenēm jāsprauž ar saspraužamadatu iepriekšējie veidojumi.

Ieradusies pie mums ciemos radu dāma. Protms, jaunumi tiek apspriesti. Māmuķis žēlojas, ka baigie mēsli esot - slīd no biksēm ārā, saspraužamadata izplīst, nu vispār sūds. Man acis kā apakštases: kā??? Tur tak papīrītis jānoplēš un jāpielīmē pie bikšelēm!!!!!

Tā arī nesapratu, par ko māmuķis sadusmojās un mani izlamāja...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. marts, 17:26:09 »
Ilgi nezināju, ka degvielas bākas korķītim ir tādas foršas spraugas , aiz kurām var uzkabināt uz lūciņas , lai nav jāmeklē , kur nolikt. Divus korķus , uz jumta aizmirstot , pasēju , tad biju lepna , ka nu gan tā vairs negadīsies. Un negadījās jau ar ! Trešo reizi lēju no kannas , kko aizgāju uz otru pusi darīt , tad iesēdos un aizbraucu - pazuda korķis UN trekteris !

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #19 : 2015. gada 08. marts, 08:59:32 »
A es tikai nesen uzzināju, ka pareizi ir "jurispRudence" ar r.. :blushing:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. marts, 10:12:29 »
Padlaiki.
Aptiekās parādījušās sieviešu higiēniskās paketes - ar līmes svītru apakšā, kurai uzlīmēta noplēšama papīra strēmelīte, nu toč kā tagad, tikai papīrs šaurs. Tā kā es ar māmiņu tad jau biju vienā sievietības kategorijā, tad, protams, tika arī man. Nu, es, cilvēks zinātkārs, ātri vien atklāju zem papīrīša paslēpto foršo fīču. Lietoju un priecājos, ka nav pie apenēm jāsprauž ar saspraužamadatu iepriekšējie veidojumi.

Ieradusies pie mums ciemos radu dāma. Protms, jaunumi tiek apspriesti. Māmuķis žēlojas, ka baigie mēsli esot - slīd no biksēm ārā, saspraužamadata izplīst, nu vispār sūds. Man acis kā apakštases: kā??? Tur tak papīrītis jānoplēš un jāpielīmē pie bikšelēm!!!!!

Tā arī nesapratu, par ko māmuķis sadusmojās un mani izlamāja...

Nevaru apgalvot, ka tā nav anikdote, bet savlaik paziņa stāstīja, ka kāds tantuks ieejot veikalā taujājis pēc tampeksiem un, kad tie esot iedoti bijusi neapmierināta, ka komplektā nav tā zilā škidruma, kuru pa TV reklamē...

Citai paziņai mazais puika gadiņi 2 laikam bija, pēc reklāmu saskatīšanās cītīgi uzstāja, ka arī viņam katru rītu bikšelēs tāda ir jāielīmē un viss ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. marts, 10:15:49 »
A es tikai nesen uzzināju, ka pareizi ir "jurispRudence" ar r.. :blushing:
Man tikai ģimnāzijas laikā literatūras skolotāja domrakstā izlaboja "orģināls" uz "oriģināls" (pirms tam nezināju!), savukārt, ka pareizi ir arjergards, nevis arjegards uzzināju tā pirms gada-diviem :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2015. gada 08. marts, 10:19:46 »
piemetu savu saujeli klāt - necik sen uzzināju , ka ir diagonāle , nevis diognāle ! :rofl:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2015. gada 08. marts, 10:25:41 »
"orģināls" uz "oriģināls" (pirms tam nezināju!)
Tieši tas pats :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2015. gada 08. marts, 10:27:20 »
Pirms vairāk nekā 15 gadiem man sanāca dažus mēnešus atkal pie vecākiem padzīvot. Vienreiz sataisos gludināt veļu, uzlieku dēli, sāku liet gludeklī ūdeni, pēkšņi brēciens - vai es traka, ko es ar to gludekli daru???!!!! Skaidroju, ka gludeklī IR jāielej ūdens, ja grib, lai nāk ārā tvaiks un drēbes top gludas. Izrādās, ka mammuķim tas ir baigais pārsteigums, šito fīču vispār nav zinājusi, bet gludināšana notikusi caur mitru lupatu (kāds arhaisms!!!).

Atslēdzies itta

« Atbilde #25 : 2015. gada 08. marts, 10:28:12 »
Man regulāri gribas uzrakstīt otradiena nevis otrdiena vot kaut kāds sviests... un šo es pieķēru sev kādu pusgadu atpakaļ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #26 : 2015. gada 08. marts, 10:28:16 »
Un kā ar "toletēm"?  Ar divskani "o". Man visi apkārt vienmēr ir runājuši ar to divskani, es kā bērns nekādi nevarēju saprast kāpēc jāraksta "Tualete". Kad uzzināju kā dāmām ir smalkas "tualetes" un "tualetes galdiņš" vispār samulsu!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2015. gada 08. marts, 10:35:15 »
Modernās "izglītības" lāsts. :D
Es principā pat dziļākajos pjaņos nespēju uzrakstīt tolete, aizskari, ginekalogs, orģināls, atvilkne, zin, televīzors un citas pērles, ar ko pilns internets. Un tā ir ne jau pārrakstīšanās... :(

A par tēmu - savas mašīnbraukšanas pirmsākumos vienā krustojumā, kur 2 joslas aiziet pa kreisi, bet 1 taisni, no vidējās regulāri maucu taisni. Zīmes tur ir ļoti tālu no krusta, pirms līkuma... Pēc pusgada nejauši ieraudzīju, ka vidējā josla griežas pa kreisi. Ups! Bet to pusgadu mierīgi sadalījām to vienu tālākejošo joslu. Nez, cik epitetus manam žigulim veltīja... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2015. gada 08. marts, 10:37:42 »
Diagonāle, vakuums, tualete u.tml.  - tas taču ir tik skaidri un vienkārši. :)

Trakāk ir ar terminiem, kuri tiek lietoti, bet par kuru pareizrakstību nav iespējams pārliecināties. Augstākajā matemātikā pasniedzējs bija vecs, jau stipri pāri 70 gadiem viņam bija, runāja arī diezgan neskaidri, bet lekcijas bija jāpieraksta šā vai tā. Pirmo semestri nācās iztikt bez mācību grāmatas. Kad tikām pie grāmatas, lielākais pārsteigums bija, ka tie detonanti, deternanti u.tml., jo katrs saklausīja un pierakstīja kaut ko citu, beigās izrādījās determinanti.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2015. gada 08. marts, 11:00:29 »
Līdzīgi man bija ar korelāciju, tagad it kā parasts vārds, bet, kad 1.x dzirdēju, nevarēju ne izrunu, ne nozīmi saprast :)