Autors Tēma: Kontrole sab.trans.  (Lasīts 6744 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Kontrole sab.trans.
« : 2015. gada 06. marts, 13:49:57 »
Šodien dienas 1.pusē sanāca ar 2 transportiem nokļūt vienā virzienā un tāpat atpakaļ. Varat iedomāties? No 4 braucieniem trijos iekāpa kontrole. Viena brigāde bija tikko noformēta, pēc visa spriežot, jo puišiem mugurā nebija kontrolieru formas, tikai apliecība kaklā un vienam no viņiem tā bija paslēpta zem apģērba, ko tikai pēc pieprasījuma izvilka un uzrādīja. Bet GALVENAIS: vai tiešām Rīgas Satiksmei biļešu cenu paaugstināšana atmaksāsies, ja jāalgo daudz jaunu darbinieku-kontrolieru un vēl kā zināms,-nu jau arī apsardzes firmas darbinieki tiek algoti un pievienoti kontrolēšanas brigādēm. / ?? :o

Anete Goba

• Viesi
Re: Kontrole sab.trans.
« Atbilde #1 : 2015. gada 06. marts, 13:51:40 »
Ja tik daargas biljetes, tad jau veselu kontrolieru armiju tagad var noalgot.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #2 : 2015. gada 06. marts, 13:58:48 »
Korumpētam un monopola biznesam nekāda atmaksāšanās nav vajadzīga. Jo mazāk šiem kas atmaksāsies, jo lielāku dotāciju varēs paprasīt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2015. gada 06. marts, 14:00:35 »
Par sho man ari vienmeer jaadomaa. Taada nabadziiga firmele, visu laiku shiem par maz, par maz....un tagad izdevumi veel lielaaki, traks var palikt :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 06. marts, 14:43:08 »
Man arī gandrīz katru dienu kontrole trāpās transportā. Un katru reizi apsargs šiem līdzi vizinās.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 06. marts, 14:59:04 »
Tā kā esmu kādu laiku vērojusi lietas RS, tad tur neviens nerēķina neko. Pēc iespējas vairāk raust tur ir primārais. Tagad vienu mēnesi izpsihosies, nu varbūt divus, tad sāks griezt nost izdevumus, piemaksas, algas, darbiniekus. Pusi pēc tam atlaidīs...prohaģiļi uže.

Atslēdzies alex

« Atbilde #6 : 2015. gada 06. marts, 15:17:37 »
Mani subjektīvie vērojumi rāda, ka pēdējā laikā uz Vanšu tilta sastrēgumi kļuvuši lielāki no rītiem. Nav jau arī brīnums- es savulaik par 4 juriem varēju uz darbu un atpakaļ no Kauguriem izbraukāt...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2015. gada 06. marts, 15:21:56 »
Arī esmu novērojusi vairāk mašīnu no rītiem, pag.nedēļ tā nebija.
+10 minūtes esmu novērojusi man no rīta aiziet.
Mašīnā gan tikai šoferis..nevis kaimiņi sametušies.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 06. marts, 15:24:27 »
Sametušos kaimiņus šoferis pa vakariem izvadā.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #9 : 2015. gada 06. marts, 15:27:20 »
Turvredzīgs pasākums, ņemot vērā darbinieku štatu palielināšanu un vēl pārblīvētās ielas. Normālas galvaspilsētu mērijas domā, kā atslogot ielas no privātā transp. - mums sanāk otrādāk :fubar:

Atslēdzies alex

« Atbilde #10 : 2015. gada 06. marts, 15:28:36 »
Sametušos kaimiņus šoferis pa vakariem izvadā.

Darba dienu vakaros gan jau kāds kaimiņš gadās arī skaidrā ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 06. marts, 15:30:11 »
Bet par tām +10 minūtēm un vairāk auto. Neesat pamanījuši, ka ārā pavasaris? Ir gana daudz cilvēku (īpāsi sieviešu vidū), kas pa ziemu nebraukā, jo bailes. Bet sākoties pavasarim lien kā lāči no migām.

Atslēdzies alex

« Atbilde #12 : 2015. gada 06. marts, 15:34:37 »
Bet par tām +10 minūtēm un vairāk auto. Neesat pamanījuši, ka ārā pavasaris? Ir gana daudz cilvēku (īpāsi sieviešu vidū), kas pa ziemu nebraukā, jo bailes. Bet sākoties pavasarim lien kā lāči no migām.

Tā varētu būt. Cenu paaugstinājums mazliet paātrinājis procesu. Ar vasaras riepām vēl drusku par agru braukt ;)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 06. marts, 15:38:36 »
Paši vainīgi. Ja līdz šim es nopirku braucamtalonu 20 braucieniem, ko pamazām izkūkoju, kad ievajadzējās vai slinkums kaut ko stiept iemetās, tad tagad lai viņi iet uz poda. Eju ar kājām. Tur, kur neaiziesi, nebraucu ar sabtransu, pagaidu mašīndienu (nu, dienu, kad savācas braukāšana un ar mašīnu aizkratos līdz lielpilsētai). Kādreiz sanāca kādu cilvēku aizbraukt satikt, piemēram Alfā (atdot kaut ko atdodamu vai saņemt kaut ko saņemamu). Šis jau ir daudz par dārgu, lai labdarības paciņas vestu/savāktu.
Daudz vai maz, bet savs rublis RS neienāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2015. gada 06. marts, 15:41:42 »
Kāds pavasaris, ja šorīt vajadzēja logus skrāpēt vaļā?

Man šorīt notika tas, no kā baidījos. Mikriņš neatnāca. Kļūst nerentabli katru reisu laist. :(