Autors Tēma: Kontrole sab.trans.  (Lasīts 6724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kontrole sab.trans.
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. marts, 15:50:25 »
No mana gala mikriņš pazuda īsi pēc jauno zilo kruto mikriņu ieviešanas :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. marts, 15:59:10 »
Nekāds ne pavasaris (kā iemesls). Vairāki mani kolēģi jau kopš febr.pārorientējušies uz braukāšanu ar auto dēļ cenu paaugstināšanas sab.trans., un arī  no citiem tas dzirdēts. "Paldies" RS -arī gaiss galvaspilsētā kļūs "tīrāks"dēļ cenu reformas...

« Atbilde #17 : 2015. gada 06. marts, 17:07:38 »
tas, ka kontrolieriem nav formas tērpu nav tapēc, ka jauni darbinieki. RS tagad politika tāda. laist kontrolierus "civilajā".
braucot mājās no darba novēroju, ka divi kontrolieri (nečupojas, viens stāv pa vidu, otrs sēž pakaļgalā, nekādas apsardzes) brauc, nobrauca kādas 2 pieturas tāpat. vienā sabira pulkāk ļaužu, protams, daži, paskatoties, ka nav kontroles, neko nepīkstina un brauc. tad nu kādā mirklī starp pieturām šie abi puiši velk no somām savus aparātus, izkar bļembas un sāk pārbaudīt.
4 nelaimīgie ar e-taloniem rokās (tie, kam braucien ir, bet pīkstina tikai tad, ja kontroles postenis) iekrita.
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. marts, 19:55:01 »
Šodien kaut kādās nenormālās "oblavas" ... Vienā tramvajā iekāpa 6 policisti, izkāpa ar 5 "zaķiem"  (?) Tāpat autobusā un trolejbusā ...

Labi gan, ka ne Koblenz darbiniekiem, ne policistiem nekas cits nav darāms un Rīgas Satiksme tik bagāta, ka var to atļauties ....

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 06. marts, 23:33:19 »
Neformālie kontrolieri jau pirms 2 gadiem bija.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 08. marts, 13:51:38 »
Es nesaprotu vienu- ja jau tie kontrolieri tik shvaki, ka shiem apsardzi vajag... kontrolierim cik- kaadi triis eiriki gan jau stundaa jaamaksaa, par apsardzi veel 6,90 stundaa... va ta nu pa 7 naudinjaam stundaa nevar savaakt kontrolierus, kuri var pashi sevi pasargaat? Pilniiga liidzeklju shkjeerdeeshana...

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 08. marts, 21:03:37 »
Es nesaprotu vienu- ja jau tie kontrolieri tik shvaki, ka shiem apsardzi vajag... kontrolierim cik- kaadi triis eiriki gan jau stundaa jaamaksaa, par apsardzi veel 6,90 stundaa... va ta nu pa 7 naudinjaam stundaa nevar savaakt kontrolierus, kuri var pashi sevi pasargaat? Pilniiga liidzeklju shkjeerdeeshana...

Juridiski- ja es uzšaušu kontrolierim, tad tas būs sīkais huligānisms. A ja apsargam formā, tad jau mundiera apgānīšana. Atšķirību jūti? ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 08. marts, 21:18:03 »
Apsargs formā - mundierī? Nu vi, tovarišč, dajote! Tad jau oberis restorānā vai viesnīcas sveicars ir kudī krutāki!
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 08. marts, 21:42:36 »
Apsargs nav policists, kaads tur vinjam mundieris...

Bet nu logjiska taa zisteema nav...

Atslēdzies alex

« Atbilde #24 : 2015. gada 08. marts, 22:26:58 »
Apsargs nav policists, kaads tur vinjam mundieris...

Bet nu logjiska taa zisteema nav...

Neesmu redzēji skontrolierus ar apsargiem, tikai ar pašvaldības policiju. Tas jau ir mundieris ;)
Loģika ir tajā, ka kontrolierim nav tiesību tevi aizturēt. Izsēdināt no transporta- jā. A tikko tu esi uz ielas, tā mierīgi vari kātot pron, šamajam nav tiesību tevi aizturēt. Tāpēc vajadzīgi pašvaldībnieki.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #25 : 2015. gada 08. marts, 22:57:59 »
Kā es lasīju kādu RS komentāru, tas primārais, kāpēc kontrolieriem braucot līdzi apsargs, ir lai garantētu viņu drošību, jo bija paredzams, ka zaķu skaits pieaugšot, tajā skaitā agresīvo zaķu. :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 08. marts, 23:01:05 »
Jaa, vinji neko nemin par aiztureeshanu... bet gan par pasazhieru un kontrolieru droshiibu... ieviests tas viss esot peec pasazhieru atkaartotiem luugumiem...

Un ir, ir ar apsardzniekiem ar shiem reidi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2015. gada 08. marts, 23:02:22 »
Nu, policija aizturees... bet nez vai policija var izrakstiit sodu par zakjismu...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #28 : 2015. gada 09. marts, 09:00:17 »
Jebkurā gadījumā, ja jau jāmaksā tik dārgi, tad vismaz varētu nebūt smirdīgi bomži tajā transportā. Kāpēc viņiem vispār kaut kur jābraukā? Ja es būtu bomzis, meklētu vietu gulēšanai barošanās vietu tuvumā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 09. marts, 09:58:02 »
Vinji sildaas transportaa (taa saka)