Autors Tēma: Ko ar tādiem "radiniekiem"?  (Lasīts 4087 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Ko ar tādiem "radiniekiem"?
« : 2015. gada 07. marts, 11:36:10 »
Vajadzētu vai nevajadzētu sēdināt "radiniekus" par novešanu līdz pašnāvībai vai citu pantu piemeklēt? http://apollo.tvnet.lv/zinas/tragedija-hipokrata-iela-riga/684751

Atslēdzies Mangusts

Re: Ko ar tādiem "radiniekiem"?
« Atbilde #1 : 2015. gada 07. marts, 11:43:24 »
Nu, ja puisim depresija, kā diagnoze, nav teikts, ka radi varēja to situāciju glābt. Protams, vajadzēja saprast, ka parkatalizatoru var būt jebkurš nieks, tomēr ir nācies strādāt kopā ar cilvēku, kuram laikam bija līdzīgas garīgas problēmas - brīžam nesaproti, no kura gala, lai ķeras klāt, ko teikt, ko neteikt, jo visā var atrast, kādus negatīvus apstākļus - ja ar cilvēku runā, ātri izpūš no mušas ziloni; nerunā - tātad ignorē... Ļoti smagi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2015. gada 07. marts, 12:20:28 »
Diez vai šis būs tas gadījums , jo vairāk , ja ir jau klīniska diagnoze pirms tam atzīta . Un vai LV vispār ir precedents kam tādam ? Zinu gadījumu , kur tieši tā notika , t.i. noveda līdz kapam , bet neviens neko,paraudāja krokodila asaras un ok ! Bet te- ar depresiju sirgstošs puisis... Protams , žēl.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2015. gada 07. marts, 13:12:50 »
Tur tai raxtaa galiigi nav atainota lietu kaartiiba

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2015. gada 07. marts, 13:13:31 »
Vsp tiem.zhurnaalistiem rocinjas ta apcirst par shitaadu izklaastu, sensaaciju mekleetaaji, ibio

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 07. marts, 18:40:12 »
Es nezinu, kas bija tieši ar šo puisi. Iemesli nav minēti un vēstuli laikam nebija atstājis. Nav īsti pateikts, vai tā bija klīniska diagnoze, vai radiniekiem šķita, ka depresīvs (un varbūt tieši tāpēc, ka viņi viņu visu dzīvi piļījuši...). Bet nu "strīdēties" (vai piļīt vēl...) ar slimu, saprotot, kur tas var novest, IMO ir ekvivalents indes bēršanai ēdienā vai grūšanai ārā pa logu, tikai nez kāpēc LV likumi uz to skatās savādāk.

Moš i nopiļīja par nespējnieku kopš bērnības un pēc tam piļīja par to, ka lūzeris (pie 30 gadiem dzīvo pie "radiniekiem", gan jau arī vecākiem), līdz 1x zb viss? Lūk, tādi vecāki neatšķiras no tās mātes, kas apkārtējo uzmanības dēļ indēja savus bērnus.

Es par to, ja indē vai sit, tad KL ir panti un uz cietumu. Ja to dara psiholoģiski, tad pofig un grūti pierādīt un panta arī nav (kgan novešana līdz pašnāvībai ir tas retais psiholoģiskā nozieguma gadījums, par kuru ir vismaz kkāds pants)... Tas nekas, ka sekas faktiski ir tādas pašas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 07. marts, 19:10:18 »
A es zinu par konkreeto gadiijumu... saprotams, kaapeec infa taam maitu lijaam netiek sniegta... tak shie nu ar shad tad vareetu pievaldiities ar versijaam...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 07. marts, 19:12:03 »
A, tex, kam ta taa nav? Ta mees visi taadi, i visus vecaaki piljiijushi vai viirs sievu, sieva viiru, un neviens jau nezin iisti, kas tai otra galvaa daraas. I darbaa piljii, es to par sevi, kad kaadreiz darbaa galiigi saiet, nodomaaju - mani jau taa "slimu" cilveeku.. Vot panjemtu strikji, darba deveejs vareetu briiniities..

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2015. gada 07. marts, 19:44:36 »
A, tex, kam ta taa nav? Ta mees visi taadi, i visus vecaaki piljiijushi vai viirs sievu, sieva viiru, un neviens jau nezin iisti, kas tai otra galvaa daraas. I darbaa piljii, es to par sevi, kad kaadreiz darbaa galiigi saiet, nodomaaju - mani jau taa "slimu" cilveeku.. Vot panjemtu strikji, darba deveejs vareetu briiniities..
ja visi visus sit, tad sist ir OK?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #9 : 2015. gada 07. marts, 19:46:43 »
Ir gadiijumi, kad vecaaki noved beernu liidz pashnaaviibai, bet shis nav tas

Atslēdzies Trix

« Atbilde #10 : 2015. gada 07. marts, 20:03:46 »
tex, man reiz jaunībā bija "mīļotais vīrietis. Ņemot vērā, ar kādiem putniem es biju izaudzināta, regulāri ieviesu pilnīgi nederīgus eksemplārus. Nu un kad secināju, ka nekas tur nesanāks, tad, lai nu piedod man džeki, bet nemocīju viņus un nemocījos pati. Nu i viens tāds atraidītais rudens vakara tumsā noraudājās, ka rīt viņa vairs nebūšot un metās uz tuvējo upi slīcināties.

Nu i ko tad šādā situācijā? Ka tik nabags sev galu nepadara, man bija jāskrien pakaļ, jākrīt ceļos, jābildina un visu atlikušo mūžu jāmocās? Citādi mani cietumā par novešanu līdz pašnāvībai?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 07. marts, 20:19:50 »
Trix tavējais ex ir klasisks šantāžists, ne pašnāvnieks.
Tāpeč jau saku, ka baigi smalka tā līnija, bet titk tiešām ir vecāki, kas var novest savu bērnu līdz pašnāvībai vai līdz vēlmei pēc tās. Un piekrītu, ka baigi grūti izvērtēt.
Un tas,ja džeks tiešām ietu slīcināties tāpēc, ka čikse pametusi un pats sasapņojies krietni vairāk nekā tur ir bijis, nav audzināšanas rezultāts?...
 Ja šis nav tas gadījums un džeks, piemēram, tiešām bija nopietni psihiski slims pavisam citu iemeslu pēc, nu tad neko....

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 07. marts, 20:34:14 »
Iemesli citi, ne nopietni slims...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 07. marts, 20:43:59 »
Trix, vismaz dziivs palika?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 07. marts, 21:08:50 »
Habibi, līdzjūtība pamodās? :D
Pēc stundas bija atpakaļ, slapjš kā grīdasbirste. Lietus lija...
Bet ja jaunēklim būtu kāja paslīdējusi, pie upes pīpējot, ieplīvojis ūdenī un aizgājis barot vēžus ar visu pufaiku un zābakiem, tad tex mani uz cietumu aizsūtītu... :D

tex, Tu jau sāc vilkt uz to, ka pie visa vainīgi ļaunie vecāki. Tad nu nonāksim pie tā, uz ko tagad iet - ka "bērnu uztaisījāt, izspiedāt, varat būt brīvi, bērnu pārdosim par labu naudu, ja labs ģenētiskais materiāls"?
Es visu atceros, Ričard...