Aliexpres neesmu neko pirkusi. No amazon.de un .com esmu pirkusi pašas amazon preces vai kuras piegādā amazon serviss, tā kā pārsvarā tehnika, tad modelis vnm atnācis gaidītas. Reizēm gan nācies secināt, ka modelis dabā izskatās prastāk kā uz bildes, ja nav ļoooti premium klases brends. Tieši tāpat izskatītos LV veikalā ar to starpību, ka uz vietas var apskatīt vai internetveikalam par brīvu atgriezt, ja nepatīk (amazonei arī var, bet dēļ sūtīšanas izmaksāsm parasti neatmaksājas).
Sportsdirect: apģērbu kvalitāte līdz šiim pasūtītajiem ir bijusi zem gaidītā. Piemērs Speedo peldkostīms. 1x biju pasūtījusi 2 izmērus par lielu (mans ir UK 12-14), biju pasūtījusi 18, atnāca uz birkas 18, bet izmērs tāds, ka ļoooti nomocoties izdevās ielīst, bet lietojams noteikti nebija. Aizsūtiju atpakaļ 3EUR & laiks pa kāju...
Mēģināju vēlreiz, cerot uz labāku materiālu, Endurance. Šoreiz 16 (XL, kgan man parasti 12-14 vai maximums L) ielīst izdevās, bet joprojām varētu būt lielāks. Bet materiāls un fasons radikāli atšķiras no Somijā veikalā pirktā uz attēlā ļoti līdzīgā Speedo Endurance. Kā nakts pret dienu un kā apmēram 20EUR pret 70EUR... T.i. zemā cena ir uz kvalitātes rēķina. Un tas,ka brends ir zināms, nenozīmē, ka sportsdirectam nav saražojis īpašu drazu.
Gumijas izstrādājumi atbilst aprakstam, BET ir ilgi nostāvē'juši noliktavās, it īpaši piepūšami piepūsti ir ar rievām, kas ātrāk plīsīs un daļai cenas nebūt nav diži zemākas kā LV.
Velo cimdi arī djošaki par vidēju cenu...
Speedo soma gan atbilda gaidītajam un speedo weblapā redzamajam. Tātad tās speciāli sd nav ražojuši.
Ar apģērbu uzmanieties. Ja pērkat, piemēram, ko uzvilkt dārzu ravējot, tad būs OK, ja tiešām sportošanai, vrb labāk citur... Pārējais gan jau būs +/- ok