Autors Tēma: Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)  (Lasīts 7648 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)
« : 2015. gada 08. marts, 10:58:32 »
Tā kā LV ar preču klāstu, kvalitāti un cenām brīžiem ir kā ir, padalamies ar saviem atklājumiem, attiecībā uz preču (gan apģērba, apavu, kā arī aksesuāru un elektropreču) iegādi netā, gan LV gan ārzemēs...

Visu izčekot katram nav iespējams, bet tādā veidā ir iespējams, ka vēl kāds tiks pie savas kārotās mantas bez vilšanās ...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. marts, 15:30:12 no Spārka »
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

Re: Pasūtam netā (atsauksmes, kvalitāte, utt.)
« Atbilde #1 : 2015. gada 08. marts, 11:05:13 »
Mani ļoti interesē Jūsu pieredze ar www.aliexpress.com attiecībā uz apģērbu pasūtīšanu un izmēru atbilstību... plus kvalitāti..., kā arī atsauksmes par konkrētiem piegādātājiem, kurus esat lietojuši...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 08. marts, 11:08:21 »
Aliexpress katrai lietai ir daudz atsauksmju no pircējiem.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 08. marts, 11:10:23 »
Esmu pasūtījusi sporta apģērbu no www.sportsdirect.com. Līdz šim viss ir derējis un par regulārām atlaidēm arī prieks. Galvenais ir izpētīt izmērus, kā arī zem katras preces var izlasīt citu lietotāju atsauksmes par preces kvalitāti un atbilstību izmēram.

Atslēdzies itta

« Atbilde #4 : 2015. gada 08. marts, 11:13:19 »
Apavi www.javari.de tagad ir http://www.amazon.de un tagad ir piegādes maksa uz LV, un saits ļoti nepārskatāms, bet visādi citādi ne vainas...

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2015. gada 08. marts, 11:16:08 »
Vēl, gan pamatā bižutēriju sūtu no http://www.ebay.co.uk/

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #6 : 2015. gada 08. marts, 11:54:53 »
Grāmatas sūtu no www.bookdepository.co.uk - cenas reizēm ir lielākas, nekā Amazon, toties ir bezmaksas piegāde, tā ka sarēķinot visus izdevumus Bookdepository parasti sanāk lētāk.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 08. marts, 13:17:49 »
Aliexpres neesmu neko pirkusi. No amazon.de un .com esmu pirkusi pašas amazon preces vai kuras piegādā amazon serviss, tā kā pārsvarā tehnika, tad modelis vnm atnācis gaidītas. Reizēm gan nācies secināt, ka modelis dabā izskatās prastāk kā uz bildes, ja nav ļoooti premium klases brends. Tieši tāpat izskatītos LV veikalā ar to starpību, ka uz vietas var apskatīt vai internetveikalam par brīvu atgriezt, ja nepatīk (amazonei arī var, bet dēļ sūtīšanas izmaksāsm parasti neatmaksājas).
Sportsdirect: apģērbu kvalitāte līdz šiim pasūtītajiem ir bijusi zem gaidītā. Piemērs Speedo peldkostīms. 1x biju pasūtījusi 2 izmērus par lielu (mans ir UK 12-14), biju pasūtījusi 18, atnāca uz birkas 18, bet izmērs tāds, ka ļoooti nomocoties izdevās ielīst, bet lietojams noteikti nebija. Aizsūtiju atpakaļ 3EUR & laiks pa kāju...
Mēģināju vēlreiz, cerot uz labāku materiālu, Endurance. Šoreiz 16 (XL, kgan man parasti 12-14 vai maximums L) ielīst izdevās, bet joprojām varētu būt lielāks. Bet materiāls un fasons radikāli atšķiras no Somijā veikalā pirktā uz attēlā ļoti līdzīgā Speedo Endurance. Kā nakts pret dienu un kā apmēram 20EUR pret 70EUR... T.i. zemā cena ir uz kvalitātes rēķina. Un tas,ka brends ir zināms, nenozīmē, ka sportsdirectam nav saražojis īpašu drazu.
Gumijas izstrādājumi atbilst aprakstam, BET ir ilgi nostāvē'juši noliktavās, it īpaši piepūšami piepūsti ir ar rievām, kas ātrāk plīsīs un daļai cenas nebūt nav diži zemākas kā LV.
Velo cimdi arī djošaki par vidēju cenu...

Speedo soma gan atbilda gaidītajam un speedo weblapā redzamajam. Tātad tās speciāli sd nav ražojuši.

Ar apģērbu uzmanieties. Ja pērkat, piemēram, ko uzvilkt dārzu ravējot, tad būs OK, ja tiešām sportošanai, vrb labāk citur... Pārējais gan jau būs +/- ok

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 08. marts, 13:29:23 »
Nepērku Sportsdirecta brendoto, bet visus to šlēzingerus un usa pro. Negaidu neko īpašu kā vien savu funkciju pildīšanu, ko dara arī pietiekami labi. Reebok botas gan prasījās kādu izmēru mazākas, bet man joprojām nav saprasšanas kā normāli un parezi konvertēt eur/uk/us izmērus, un kuri tieši ir norādīti pie preces. Tāpēc par viņu vainu to neuzskatu :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2015. gada 08. marts, 13:43:34 »
Par apavu izmēriem vislabāk var saprast, ja kāds jau ir iekomentējis par atbilstību, drēbēm tas pats, par peldkostīmiem es varu teikt tikai to labāko man gan patika, gan izmērs O.K. gan stingrs un peldot nost nekrīt plus vēl cena bija zem 3 Ls, kas arī izsaka visu. Tagad atnāca mētelītis, kur jau komentos izlasīju, ka pa to cenu kvalitāte atbilstoši laba, saņemot pilnībā piekrītu, jo LV līdzīgas kvalitātes maksā vismaz x 3... ar apaviem ar vienām botām nošāvu greizi, kā arī ar vieniem džinsiem (biju pārāk labās domās, par vīrieša kāju garumu). Man dzīvē izmērs ir no 12 līdz 16 peldkostīmu ņēmu 14.

Atslēdzies tex

« Atbilde #10 : 2015. gada 08. marts, 13:48:50 »
Vnk Speedo man iecienītākais brends no tiem, ko varu atļauties, un pozitīvākā pieredze līdz šim. Endurance ir praktiski vienīgais, kas ir pārdzīvojis 1 sezonu.
Nike sākumā bija jauks, bet ar laiku palika ciets un sāka griezties plecos. Adidas vnk skrandas...
Bet šis jau tgad drusku s'pid cauri i neuzvilkts un hlorā nepapeldināts. Vai gadiem nomētājies pa noliktavām, vai kas... Izstrādājumiem ar gumijām sastāvā mētāšanās noliktavā mazina vērtību, gumija mainās no vecuma.

Saku, tām, kam peldkostīmu vajag, lai izpeldētos 2x gadā, arī šis "endurance" par 20 būs OK - nav jēgas tērēt vairāk. Ja peldēšanai hlorētā u.c. veidos dezinficētā ūdenī 1-2x nedēļā, tad izjuks vai sāks cauri spīdēt ļoti drīz un sakaltis jau ir upon arrival... :(

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2015. gada 08. marts, 13:55:54 »
Man Slazenger ir nu gadu staigāju cītīgi 2 x nedēļā uz baseinu un pirti, nevaru sūdzēties... Vecais mīļais peldkostīms, pēc 15 gadu dažādas intensitātes lietošanas gadu atpakaļ patiešām izjuka un arī tas bija Slazenger, tam gan tās gumijas pa šo periodu bija nomainījušas struktūru...

Atslēdzies itta

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 08. marts, 15:29:50 no Spārka »

Atslēdzies Trix

Re: Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)
« Atbilde #13 : 2015. gada 08. marts, 16:17:48 »
aliexpress ir lietots, bet ne apģērbiem.
Līdz šim absolūti OK - kas bildē un aprakstā, tas dzīvē.
Viens sūtījums neatnāca pirmajā piegājienā, kaut kas bija nomisējies - zolīdi apjautājās, vai gribot naudu atpakaļ, vai sagaidīšot otrreiz sūtīto. Atsūtīja.

Apģērbus tā īsti nevajag, tos neesmu pirkusi. Lai gan šis tas par labu cenu adekvāti izskatās - vismaz bildēs. Parasti gan, ja sāku domāt, ka varbūt vajag, atkožos, ka izmērs nav derīgs - viņiem ir reālā centimetru tabula - cik cm piedurkņu garums utt., lai var orientēties nosacītajos izmēros. Nu un visam mana parastā problēma - apģērbi dēļiem ar rozīnēm - ja jau bildē redzams, ka krūšu iešuvju nav, tad es to uzvilkt nevaru.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

Re: Pasūtām netā (atsauksmes, kvalitāte utt.)
« Atbilde #14 : 2015. gada 08. marts, 16:32:43 »
apģērbi dēļiem ar rozīnēm

Tas gan ir fakts, reiz biju sev piemeklējusi pa lētu naudu kostīmu četri vienā, bet pēc pielaikošanas sapratu, ka pupi un dupsis nav paredzēti, bet viduklis pārcēlies pie pupiem...