Autors Tēma: Marakesha  (Lasīts 3442 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies klaara

Marakesha
« : 2015. gada 08. marts, 12:27:09 »
Ja, kaads bijis..iespaidi..patik, nepatiik...

Atslēdzies Mango

Re: Marakesha
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. marts, 01:02:18 »
Es parasti draugos palasu. Mana kolēģe arī tur sarakstījusi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 09. marts, 12:40:45 »
Neesmu bijusi, bet taa ir vieta, kur veeleetos pabuut.

Iespeejams, esmu saromantizeejusies, lasot par to, par slaveniem cilveekiem, kurus shii vieta ietekmeejusi..arii vaards "Ma ra ke sha" manai ausij izklausaas taa, nu taa...  :in-love:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2015. gada 09. marts, 12:47:13 »
Jā, man arī ir gribējies . Romantisks priekšstats līdzīgi kā Minnei , no filmām. Un protams Marakešas tirgus no droši vien no National Geografic bildēm. Pēkšņi atcerējos. Ir tāda SIA Amaranta, es braucu ar viņiem ekskursijā uz Izraēlu pirms daudziem gadiem. Viņiem bija ļoti zinoši un labi gidi tad, par kārtu pārāki kā parasti. Man liekas viņiem bija arī šī vieta piedāvājumā.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. marts, 08:53:25 »
Ja, kaads bijis..iespaidi..patik, nepatiik...

Esmu bijusi. Kā tipiska austrumu pilsēta - patika. Ja ņem vērā to, ka man vispār diezko nepatīk nekas, kas nav Eiropa :) . Tirgus, vecie kvartāli, minareti, tipiskās austrumu ieliņas, sinagoga, laukums, kur vakarā saklāj galdus un notiek lielā ēšana, un vēl lērums skatāmobjektu - bija OK. Katrā ziņā, ja iznāk ceļot pa Maroku, tad Marakeša ir viena no must-see vietām.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies imho

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. marts, 09:01:11 »
ja izdosies izmest no galvas Eiropas standartus un neuzvesties tuuristiski, vajadzeetu patikt.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. marts, 10:29:23 »
apskatījos Marokas karti un aizdomājos - ja es aizlidotu ar lētajiem reisiem uz Fesu, vai es pavadītu tur uz vietas savas brīvdienas vai dotos uz marakešas pusi? Un, ja dotos, tad - vai es brauktu līdz Marakešai, vai aizķertos Kasablankā, tā arī ir vieta, kuras nosaukums fascinē!

Kā tur vispār ar transportiem? Droši vien kā jau āfrikā? :)

Atslēdzies imho

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. marts, 11:28:44 »
ja  Kasablanka fascinee filmas sakaraa, tad jaapieziimee, ka viss tika filmeets  Amerikaa...

Kasablankai diez vai veerts laiku teereet, labaak doties uz Merzuoga pusi un nakshnjot tuksnesii

Atslēdzies imho

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. marts, 11:32:39 »
transporti - ir vilcieni, busi, bet parasti visi paarvietojas ar takshiem. Pilseetaas - mazie taksiishi, aarpus - mershi, kas brauc ne peec saraksta, bet tad, kad salasaas visi pasazhieri, cik var sabaazt salonaa.

Par cenu un galvenais - valuutu! jaavienojas, pirms iekaapj.

valoda - franchu

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. marts, 12:30:44 »

Atslēdzies imho

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. marts, 12:53:59 »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. marts, 14:49:59 »
Kkad sen rādīja seriālu, kura darbība risinajās Marokā. Skatījos tikai šī iemesla dēļ. Majtas neparādīja līdz galam.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2015. gada 10. marts, 14:59:57 »
Čingizhanam arī nebij dziesma par Marakēēš? Vai es jaucu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. marts, 16:02:31 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. marts, 16:35:32 »
habibi, atradu brīdi, paklausījos, ha, izrādās, ne Čingizhans, bet Gombejdensbends dziedājis,,,  un tā pati dziesma ar`Betona linkā :(   žēl, ka nebija Čingizhanam:)