Autors Tēma: Marakesha  (Lasīts 3433 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Marakesha
« Atbilde #15 : 2015. gada 10. marts, 19:48:34 »
a kur Tu te redzi habibi ?

Atslēdzies Tille

« Atbilde #16 : 2015. gada 10. marts, 19:57:07 »
Habibi žagojas :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #17 : 2015. gada 10. marts, 20:15:04 »
Atvainojos visiem! Minne, mīļā, piedod, ka tavu specveltījumu tik tagad sapratu, ka esmu tevi aizvainojusi, par citu kādu uztvērusi. Beton, vīrieti jaukais, piedod man nabaga grēciniecei, ka tev nācās man norādīt alošanos, un, visbeidzot, Habibi nabadzīte, piedod man, ka liku tev nevainīgai visu pēcpusdienu pavadīt žagojoties!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 10. marts, 21:28:02 »
Haha, paldies, hm@! :hug2:

Turpinaam atvainoshanaas seeriju:

Beton, labais, Beton, skaistais, piedod, ieliku savu linku, nepamanot, ka Tu biji jau to izdariijis pirms manis! :hug2:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #19 : 2015. gada 10. marts, 22:30:58 »
Šitā mani aplamā pirmoreiz forumā (dzīvē).  :in-love:  Un jums top piedots par šiem un vēl visiem nākošajiem grēkiem! :hi:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #20 : 2015. gada 11. marts, 09:15:07 »
Cik svētsvinīgi:) Visi mierā un laimē:)

Bet , atgriežoties pie tēmas -  Par Marakešu skaidrs - tur viss ir skaisti un fonā, lai kur tu ietu, skan Gombeji, bet  - kā ir ar Fesu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #21 : 2015. gada 11. marts, 09:18:18 »

vispār jau habibi ir ne tikai niks šajā forumā :) Iespējams, hm@ gribēja teikt "habibi Minne (tb - mīļā Minne)  :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2015. gada 11. marts, 09:33:27 »
Kas vēl par Fesu ????

Atslēdzies hm@

« Atbilde #23 : 2015. gada 11. marts, 10:54:44 »
Kas vēl par Fesu ????

Fesa ir pilsēta, uz kuru Ryanair ved no Barselonas un uz kuru iespējams ļoti lēti aizbraukt . Mana jautājuma slēptā būtība ir tāda - ja izdomā šo iespēju izmantot, cik dienas vaajdzētu rēķināt šai pislētā, ja nedomā braukt uz Marakešu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2015. gada 11. marts, 11:02:21 »
Kas vēl par Fesu ????

Fesa ir pilsēta, uz kuru Ryanair ved no Barselonas un uz kuru iespējams ļoti lēti aizbraukt . Mana jautājuma slēptā būtība ir tāda - ja izdomā šo iespēju izmantot, cik dienas vaajdzētu rēķināt šai pislētā, ja nedomā braukt uz Marakešu.

Piedod, hm@, man tagad jaavaartaas no smiekliem par Tavu paarrakstiishanos :D

(Ja pisleeti, tad daudz jau reekjinaat nevajag :D)

Piedod, esmu vieglpraatiiga sieviete un smejos par mulkjiibaam :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #25 : 2015. gada 11. marts, 11:27:42 »
ak jel, kādas šausmas:)  Betons nemaz nenojauta, ka Fesa ir  pislēta :)  Tagad ryanairs cenas paaugstinās, kā visi uz turieni nesīsies!! ( sākumā uzrakstīju - pacels cenas, bet tas arī skan vieglprātīgi, pārlaboju uz "paaugstinās" )

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 11. marts, 12:15:59 »
Būs vēl viens mērķis :)

Atslēdzies klaara

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. marts, 10:50:10 »
Viss, pierunaajaat  ! :) Biljetes nopirktas, viesnica` nobuukota..dosimies uz Marakeshu ! Man no klasiskaas EU un vinjas kuurort zonaam uz augshu rauj ! Kad siikie paaugsies, dosimies jau daudz taalaak.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2015. gada 20. marts, 11:07:28 »
Viss, pierunaajaat  ! :) Biljetes nopirktas, viesnica` nobuukota..dosimies uz Marakeshu ! Man no klasiskaas EU un vinjas kuurort zonaam uz augshu rauj ! Kad siikie paaugsies, dosimies jau daudz taalaak.

nu, pēc tam raus uz augšu no āfrikas

Atslēdzies klaara

« Atbilde #29 : 2015. gada 20. marts, 12:32:41 »
Beton, iespeejams. Kaut man ieksheejaa sajuuta, ka es buushu kaifaa..Shausmiigi gaidu to celjojumu,,kad iedomaajos par Marakeshu, iekshaa taurinji lidinaas kaa pa bruutgaanu domaajot :D
Man taa nekad nav bijis :)