Autors Tēma: Mobilais bez vipendroniem  (Lasīts 9464 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Mobilais bez vipendroniem
« : 2015. gada 09. marts, 22:00:22 »
Ko Jūs izvēlētos, ja vajadzētu mainīt mobilo telefonu? Kuru modeli un kāpēc ...  Iphone un GSmart nepiedāvāt :D

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Mobilais bez vipendroniem
« Atbilde #1 : 2015. gada 09. marts, 22:18:32 »
Neviedo ņemtu vislētāko, plikai zvanīšanai pilnīgi pofig kāds.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 09. marts, 22:19:15 »
Es ņemtu kaci ;)

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 10. marts, 00:06:55 »
Pats lētākais šobrīd tigū ir Samusng E1200 - maksā kaut kādus padsmit eiro. Ideāls telefons tiem, kas joprojām maksā par katru sarunas minūti. Ietaupījums būs jūtams, jo jūsu sarunubiedri vienkārši nevēlēsies sarunas vilkt garumā, pie kam, pēc pāris mēnešu lietošanas, sāks interesēt dzirdes aparātu cenas. Citādi - maziņš, viegls, un nenormāli izturīga bača.

Man podziņtelefonu pasaulē ir divi favorīti un viens, par kuru noteikti kādreiz nopirkšu.
Favorītlistē ir tikuši:
1) Samsung Xcover 271 - rokā ērts (lai gan nav no vieglajiem), foršas podziņas, var mētāt un bača neatpaliek no E1200.
2) Nokia 515 - pavisam vienkāršs telefons, bet rokā ieguļ tik labi, ka negribas likt nost :D Pačamdīsiet, sapratīsiet.

Tas, ko es kādreiz nopirkšu - CAT B100. Sūro veču telefons. Esot praktiski neiznīcināms. Atsauksmes no tiem, kam zinu, ka ir, pagaidām tikai labas. Mani gan tas interesē cita iemesla pēc - es gribu to salauzt :D Tikai tāpēc vien, ka saka, ka tas nav iespējams :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. marts, 00:50:42 »
Joprojām kaifoju par Nokia XpressMusic. Hrens par mūziku, es to neklausos, bet baterija tur nedēļu un diktofons labāks kā Nokia fototelefonam (da nemeklēšu modeli, - slinkums).
Vai vēl ražo, - šaubos.
Bet man principā patīk Nokia softs - es ar viņu saprotos - loģisks un saprotams (ko nevar teikt par Samsung - citus ņe imeļi).
Vienīgā herņa - ja nenobloķē klavieri, tad somā var atskanēt pēdējais ieraksts (piemēram piebesījis krācošs vīrs, kurš no rīta nepakam netic, ka šis krācot...)

Eh, eju notraust asaru in memoriam...

Otrs pēdējā laikā taustīts brīnums ir Nokia fotoaparāts ar telefona piesmaku N-kaut-kas-ko-nezinu-un-pofig. Fotoaparāts labākais no lētajiem laizāmajiem telefoniem (arī vairs neražo), citādi mēsls - pat neiespringšu uz ieteikšanu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. marts, 06:55:10 »
Nokia 515. gaidīju kad būs pārdošanā, jau vairāk kā gadu lietoju un esmu trakoti apmierināta. vienīgā problēma - lādētājs nomētājas un mūždien jāmeklē, jo baigi reti vajag. bet šis ir telefons ar funkciju "zvanīt", tiem, kam sociālie tīkli reizi minūtē jāčeko, nederēs. nēnu teorētiski tur ir kautkāds internets, bet es nelietoju.

Man te iedāvināja tādu figņiņu kā powerbank 4000 mAh, baigi feinā štellīte - noder, ja nav rozetes, pie kā pieslēgties...

Atslēdzies alex

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. marts, 09:57:02 »
Man ir "gandrīz" 515 Nokia ;) Zvana, modina, mūziku spēlē. Nesūdzos. Baterija ir izretumis jālādē. Es to parasti daru svētdienu vakaros  :smile:

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. marts, 12:44:57 »
Par burneriem lietoju vai nu samsung E1200, vai nokia bija kkāda pavisam lēta, melnbalts ekrāns, jālādē ļoooti reti, modeļa numuru aizmirsu. Tieši tāpēc, ka lēti, lai var izmest. Neredzu jēgu dumbu pirkt virs paša lētākā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. marts, 12:52:10 »
Cenai nav nozīmes. manam telefonam jābūt skaistam :) un metāla korpuss...

http://www.ixbt.com/mobile/nokia-515/nokia-515-colors.jpg

(baigi lielā tā bilde, lai ir šitā)

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 10. marts, 13:12:58 »
Neredzu jēgu dumbu pirkt virs paša lētākā.
Tas piečuks, kas jāpiemet, lai nebūtu jāmaitā ausis ar E1200, tiešām ir tā vērts.

Btw, Just5 Jumper liekas diezgan jauks. Par skaņas kvalitāti gan nevaru spriest, pagaidām nav bijis manos nagos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2015. gada 10. marts, 19:54:18 »
Neko daudz nesaprotu no telefoniem, bet noteikti jāpērk skarienjūtīgais, nevar taču pieaudzis cilvēks pirkt parasto, ja tagad katram skolēnam normāls skārienjūtīgs telefons.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 10. marts, 19:58:21 »
Neko daudz nesaprotu no telefoniem, bet noteikti jāpērk skarienjūtīgais, nevar taču pieaudzis cilvēks pirkt parasto, ja tagad katram skolēnam normāls skārienjūtīgs telefons.

kāpēc noteikti? :)
a ja man pogu labā patīk, ko tad?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 10. marts, 20:02:31 »

Ņeprestjižno :P

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 10. marts, 20:03:24 »
Tāpēc jau tagadējie pensionāri neprot ne ar ko jaunu rīkoties, ka negāja laikam līdzi, nekustināja pirkstus vai smadzenes, palika pie visa pierastā. Baidos no tā, tāpēc mēģinu iespēju robežās sekot tendencēm patīk man tas vai nē. Kaut vai tādos sīkumos kā parastā telefona vietā lietot skārienjūtīgo, kaut arī pierastāk bija pogas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #14 : 2015. gada 10. marts, 20:05:53 »

Ņeprestjižno :P

napļevaķ :)