Autors Tēma: Mobilais bez vipendroniem  (Lasīts 9466 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Mobilais bez vipendroniem
« Atbilde #30 : 2015. gada 11. marts, 10:03:04 »
Tad tu esi vēsturiska relikvija :D

Aha! Konzervs :D :D :D

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #31 : 2015. gada 11. marts, 10:11:45 »
Neko daudz nesaprotu no telefoniem, bet noteikti jāpērk skarienjūtīgais, nevar taču pieaudzis cilvēks pirkt parasto, ja tagad katram skolēnam normāls skārienjūtīgs telefons.

kāpēc noteikti? :)
a ja man pogu labā patīk, ko tad?
Ņeprestjižno :P

A, ja man vajag tikai telefonu, nevis krāna pagarinātāju ar interneta pieslēgumu un navigāciju? :D

Cilvēki, kam nav vajadzīgi krāna pagarinātāji, izsauc īgnumu un agresiju cilvēkos, kam statusa priekšmeti ir dzīves saturs :)

Intelekts nav modē

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2015. gada 11. marts, 10:17:18 »
Nu gan jūs ...  :faint:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 11. marts, 10:20:15 »
Nu man patīk lieli glāstāmi telefoni. Bet tas jau nenozīmē, ka man kaut kas būtu jākompensē :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #34 : 2015. gada 11. marts, 10:22:05 »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #35 : 2015. gada 11. marts, 11:09:10 »
Nu man patīk lieli glāstāmi telefoni. Bet tas jau nenozīmē, ka man kaut kas būtu jākompensē :)

Tev - ne, bet te izskanēja viedoklis, ka "pat skolniekiem ir"...:)

Tad, kad es sajūtīšu Vajadzību pēc smārtā, es tādu sev arī nopirkšu. Tas, ka "visi tādus pērk" manī Vajadzību neizsauc...:)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #36 : 2015. gada 11. marts, 11:37:18 »
Lietoju 2 tekefonus. Viens smārts, otrs kkāds samsungs, kuram ir tikai zvanu un sms funkcijas. À, un modinātājs ar :) Smārtu lietoju gandrīz piespiedu kārtā. Kam man to, ja ir planšete. Bet nu...

To samsunungu man izdevās reiz pazaudēt. Nu i hrens ar viņu. Noskatīju, ka maksā ap padsmit eiro. Domāju, vakarā iešu paņemt jaunu sim karti un nopirkšu arī telefonu.
Līdz vakaram man jau uz otru telefonu zvanīja, ka caur pazaudētà kontaktiem sazīmēts kā mani atrast un pateica, kurā veikalā atstās, kur varu saņemt trubu.
Samsungu lādēju retāk kā reizi nedēļā. Kaut runāju diezgan daudz. Pazudēt nav žēl, arī atradējam jamo nahren nevajag.
Galvenā problēma - ja gadās auzmirst nolikt vietā lādētāju, tad baigi jāmeklē, jo pārāk ilgs laiks ir starp uzlādes reizēm, lai atcerētos kur làdētājs :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 11. marts, 11:40:42 »
Nafig tie telefoni! Vajaga biežāk reāli satikties pie alus kausa un tad var pļāpāt par visu ko un meitenēm :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2015. gada 11. marts, 11:43:39 »
Nafig tie telefoni! Vajaga biežāk reāli satikties pie alus kausa un tad var pļāpāt par visu ko un meitenēm :)
Bet to visu var sarunāt tikai pa telefonu. :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 11. marts, 11:48:20 »
var arī sarunāt caur skaipu vai e-pastu vai šeit

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2015. gada 11. marts, 11:49:07 »
Nu var jau, var. :smoker:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #41 : 2015. gada 21. septembris, 13:12:33 »
Mana vecā pogu Nokia sajukusi prātā. Dzīvo savu dzīvi un izdod dīvainus paziņojumus. Saprotu, ka mūsu ceļi šķirsies. Domāju par kādu vienkāršu viedtālruni. Pirmo.
Man svarīgi, lai normāla fotokamera, gribētu izturīgu, jo bieži nokrīt zemē, lai baterija normāli tur. Gribu vidēju izmēru, vai drīzāk mazu. Negribu planšeti likt pie auss.
Nu ko vēl vajag cilvēkam, kas no pogu tālruņa taisās pāriet uz viedo? Atceraties savu pirmo viedo tālruni?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #42 : 2015. gada 21. septembris, 13:36:47 »
samsung galaxy s4 mini.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #43 : 2015. gada 21. septembris, 13:48:21 »
5 collu planšete arī bija pirmais :D un vienīgais ;)

Atslēdzies mary

« Atbilde #44 : 2015. gada 21. septembris, 14:09:57 »
Man kādu gadu ir Galaxy S4,ne mini. Normāla kamera,nekādu īpašu sūdzību par telefonu nav. Baterija laba un ļoti ātri uzlādējas,tas ir ļoti patīkami. Arī cenai tagad jābūt labai. Pie izmēra ātri pierod.

Man arī šad tad nokrīt,bet ir uzlikts oriģinālais Samsung rāmītis,kas nav īpaši klucīgs,un telefons ir izturējis jau divus kritienus.