Autors Tēma: Mobilais bez vipendroniem  (Lasīts 9436 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Mobilais bez vipendroniem
« Atbilde #45 : 2015. gada 21. septembris, 15:50:06 »
Paldies, pierakstīts!

Kur viedā un tehniskā tex? Gribēju arī kādu viņas komentāru!

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2015. gada 21. septembris, 22:01:10 »
Busy.

Bet mani ieteikumi diez vai patiks. 1. bija iphone 3g un tas ir neglābjami novecojis un izmests. 4s vēl iOS 9 ir paredzēts un tas ir pēdējais no Džobsa dzīves laikiem un vismazākais no vēl kcik dzīvajiem iphone, bet vecs un lēns un atmaksātos tikai ja lietots un par zemu cenu. Jo jaunāki, jo lielāki - Jobsa pelni gan jau ka ar visu urnu no šausmām grozās...

Sākt vajadzēja ar to, cik esi ar mieru tērēt un vai runa ir par jaunu vai par vecu labu lietotu.

Izturīgi un pat ūdensdroši sony xperia Z līnija... kurš nu tagad ir jaunākais kurā izmērā, neesmu izsekojusi....

Uz ilgu bateriju smartiem lielas cerības likt nelon.

Ja cenai ir nozīme, tad jāskatās uz āzijas ražotājiem(pat projektētājiem) un āzijā populāriem modeļiem.

Moto G jaunais ar 13mpix kameru http://kursors.lv/2015/09/02/motorola-moto-g-2015-apskats/ , bet ja lēts tad būs plastmasas un zemē mest nevajadzētu.

Meizu M2 note liels plastmasa, ar samērā lielu bateriju un zemo cenu kategorijā http://kursors.lv/2015/09/16/meizu-m2-note-apskats/
Ir arī drusku mazāks -M2

http://kursors.lv/2015/08/06/huawei-p8lite-apskats/ aziātiem pārsvarā ir spēcīga nedārgā kategorija, bet sist un mērcēt NĒ!
vai P8, ja budžets ļauj

Xiaomi mi vai redmi...
konkurēs tieši ar kavalitāti par to cenu...

Bet vajadzēja precizēt budžetu. Vrb doma bija tēmēt uz flagmaņiem un ne tikai āzijā populāriem. Kgan 1. vrb arī var jaunu un lētu. Ja kas notiks, vnk nopikt jaunu...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 22. septembris, 06:07:04 no pitons »

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #47 : 2015. gada 21. septembris, 22:21:04 »
Vot tex man sabēra pērles priekšā. Man vispirms kursos jāiet, lai šo visu saprastu. Gribu jaunu, cena 200-250 eiro. Tā es esmu iedomājusies, vai reāli nezinu.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #48 : 2015. gada 21. septembris, 22:41:40 »
Huawei P8 jau kādu laiku lietoju.
Jā, tā fīča, kas piedāvā atslēgt resursu tērējošas lietotnes diezgan palīdz paildzināt akum.darbības laiku.

Mērcējis neesmu, kritis un pat mests ir. Dzīvs un darbojas.
Ekrāns bez aizsargplēves saskrāpējas no jebkā pieskaršanās un ļoti ātri.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #49 : 2015. gada 21. septembris, 22:47:50 »
Man apkārt paziņām lielākoties ir samsung galaxy (daļai mini, daļai ne-mini), līdz ar to spriežu, ka tie varētu būt ok. :)

Man pašai ir Huawei (ascend g510) - laikam skaitās lētais gals. bet izskatās solīds (nav plastmasīgs). Mans pirmais un līdz šim vienīgais glaudāmais telefons. Varu darīt (un daru) to pašu, ko liela daļa ar krutajiem iphoņiem.
Par izturību nezinu, kaut kā man nesanāk viņu mētāt (plus, ir ielikts vāciņos, ne plastmasas, bet ādai līdzīgos). Baterija tur 4 dienas, ja atslēdzu mob.internetu mājās (kur man ir wi-fi) un wi-fi ārpus mājas (kur man ir mobilais nets). 2 dienas, ja aktīvi lasu grāmatas un klausos radio. 1 dienu, ja saslēgts viss iespējamais, ieskaitot spēlītes ;) Mazliet neesmu apmierināta ar kameru (5px), reizēm kaut kādas miglas bildes sanāk. Ja tagad būtu jāmaina, arī skatītos uz kādu no šīs pašas firmas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #50 : 2015. gada 21. septembris, 23:06:52 »
Vot tex man sabēra pērles priekšā. Man vispirms kursos jāiet, lai šo visu saprastu. Gribu jaunu, cena 200-250 eiro. Tā es esmu iedomājusies, vai reāli nezinu.
Tie jaunie aziāti apmērma tā arī maksās.
Jauni flagmaņi tur nesanāks.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #51 : 2015. gada 21. septembris, 23:26:36 »
Man ir HTC One mini. Esmu ļoti apmierināta. Meklēju kaut ko ne pārāk lielu, un šis šķita ok pat manai nelielajai plaukstai. Ātri uzlādējas, bildes sanāk labas.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #52 : 2015. gada 22. septembris, 13:04:07 »
Man jau trešo gadu ir Nokia Lumia. Viss patīk, bet man arī nav lielas prasības. Man bija svarīgi, lai var e-pastus lasīt un rakstīt, pārējās figņas lietoju reti, jo sēdina bateriju. Kad pazaudēju trešo maciņu, atmetu ar roku- bet ekrāns praktiski nav saskrāpēts, kaut arī trešais gads iet uz beigām. Bet tagad jau laikam nokias riskanti pirkt.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #53 : 2015. gada 22. septembris, 13:23:21 »
Jā , es arī gribētu e- pastus lasīt. Smieklīgi protams, bet Nokia Lumia nav kantaina? Man tīri viziuāli patīk tie ar apaļiem stūrīšiem, uz tiem skatos vispirms...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #54 : 2015. gada 22. septembris, 13:30:31 »
cosmo reizēm ir uzjautrinošs, bet mobilo telefonu diskusijās, piemēram, šeit http://cosmo.lv/forums/topic/187130-/?sort=ASC&pnr=2 ,
manuprāt, vērts palasīt Alexxa viedokli. Vienīgais grūti atrast vajadzīgās diskusijas, jo ar tēmas formulēšanu tur ir kā ir.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #55 : 2015. gada 22. septembris, 13:35:21 »
Manuprāt, e-pastus lasīt var no jebkura viedtālruņa, ka tikai ir interneta pieslēgums.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broms

« Atbilde #56 : 2015. gada 22. septembris, 13:36:03 »
oft.

Nenorādu uz nevienu konkrēti, bet ir sievietes, kurām tehn. parametrus, funkcionalitāti, izmantošanas iespējas, servisa vainas utt. skaidrot nav jēgas.
Kolēģe paziņoja, ka vecais auto noklājies, taisīt negribot, jo baigi labs iemesls nopirkt jaunāku auto.
Ko lai pērkot?
Izvaicājām par aptuveniem braukšanas attālumiem, ieradumiem, ceļiem, ko, vai un cik bieži ved, komforta prasības, vēlamo summu, utt
Tika izsniegti vairāki varianti.
Tak beigās nopirka pilnīgi nepiemērotu iepriekš izteiktajām vēlmēm, ar pamatojumu "toties zaļa un baigi smukie diski"
Hren atrunāsi. Nekādi argumenti nedarbojas. Iepūt :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #57 : 2015. gada 22. septembris, 13:49:06 »
Brom, nav nekāds oftopiks. Bet man ir svarīgs arī vizuālais. Tas jau nav nekāds pretstats - funkcionālas iekšas vs dizains. Man uz to telefonu katru dienu jāskatās un n- reizes jālieto. Priekš kam man negatīvas emocijas? ;)

Gadus atpakaļ kolēģe iegādājās jaunu mobilo brūni tonētā metāla korpusā. Bija sajūsmā - "mana šokolādīte"! Es skatos un neko citu kā brūnu sūda kluci neredzu , briesmīgi! Būtu beigta, ja darbs,teiksim būtu izvēlējies man tādu modeli!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #58 : 2015. gada 22. septembris, 13:51:42 »
Pirms kāda laika pati meklēju glaudāmtelefonu bez vipendroniem, ar galveno prasību - izturība (nu, dzīvesveids man tāds). Nopirku Samsung Galaxy Xcover2. Esmu apmierināta. No skata arī, manuprāt, tīri neko  :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #59 : 2015. gada 22. septembris, 13:54:21 »
Kvadra, cik tavs izturīgais Galaxis maksāja, ja nav noslēpums?