Autors Tēma: stils un mode -padomi  (Lasīts 1432 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

stils un mode -padomi
« : 2015. gada 10. marts, 10:33:01 »

Atslēdzies Spārka

Re: stils un mode -padomi
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. marts, 10:44:11 »
Komentāri patika, nudien :)

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. marts, 11:00:56 »
Ja padomā - aktrises un skaistuļsievietes, kuras pat uzģērbušas kādu ne tik veiksmīgu no saviem 2500 tērpiem, vienalga izskatās labi.
Un ikvienam ir rakursi, kuros nobildēts izskatās pēc ķēma, no cita rakursa -smuki.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. marts, 12:27:32 »
omg! paldies :) par padomiem :D
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 10. marts, 21:52:59 »
Ja nelasa komentaarus, visas smukas tur.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 11. marts, 10:18:32 »
Liela daļa norakstāma uz dizainera "veiksmi". Kāpēc kas tāds jāvelk mugurā, nezinu, nezinu... Kaut kas no tā noteikti uzmanības pievēršanai, kad tās sāk šķist par maz.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Pieslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 11. marts, 11:31:42 »
interesanti, vai viņas drīkst atteikties no redzami stulbas kleitas? Vai arī līgums ar modesnamu, ko dodam, to velc?

Tomēr daudz kas taču ir pašas izvēle

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 11. marts, 11:33:26 »
plus pozas - pie tām taču var piedomāt un smuki nostāties, lai Spārkai nebūtu iemesls ļaunpriecīgi secināt - man nu gan paduses labāk izskatās :D

Atslēdzies dille

« Atbilde #8 : 2015. gada 11. marts, 20:49:54 »
Man šķiet šīm aktrīzēm, ir vēlme katru reizi pārsteigt publiku ar ko nebijušāku, tāpēc reizēm pārcenšas. Augumi smuki, pašām ar ne vainas(vismaz uzprišinātām), kāpēc gan nepamēģināt ko provocējošu. Cik tad vilks princeškleitas, par tām nevienam mute nebūs vaļā.
Iespējams, tur doma apakšā - jo provocējošāks tērps, jo vairāk uzmanības un varbūt tā pienāks kāda lielā loma  vai cits labums:)

Par to nostāšanos smukās pozās - fotogrāfi taču arī nesnauž un neuzņem iepriekš brīdinot. droši vien tai jūklī knipsē uz nebēdu un speciāli ķer kadrus.
Cik man tas būtu apgrūtinoši - visu vakaru smaidīt un ieturēt tikai fotogēniskas pozas, ne tas vien no cilvēka parastā tur sanāktu.

Par to padusi un klitoriņu tajā - nostājos pie spoguļa un visvisādi izmēģinājos, bet man nesanāk  :cry: