Autors Tēma: Asprātīgi  (Lasīts 2809 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Asprātīgi
« : 2015. gada 10. marts, 15:05:10 »
Gribēju likt pie "priecājos", bet tēma tomēr politika. Noskatījos visu līdz beigām. Super atbilde.

http://www.delfi.lv/news/world/other/gribu-iebraukt-ar-tankiem-eiropa-jo-vini-parak-labi-dzivo-ukrainu-atbilde-krievijas-propagandas-video.d?id=45672360

Tā arī turpmāk jāatmasko meli.

Atslēdzies reno

Re: Asprātīgi
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. marts, 15:38:16 »
nu ja -citādi liktos, ka tev arī "uzjautrinoši"
Vēl man patīk, ka visi antifašisti metīsies pie Ždanokas pēc piķa, ko šī saņēmusi no Krievijas

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. marts, 16:16:27 »
Kā par brīnumu, komentārus pie Delfu raksta var uzskatīt gandrīz par korektiem un lōģiskiem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. marts, 17:37:47 »
Vairs negribās ne lasīt, ne runāt par šo visu putru. Esmu pieņēmusi faktu, ka Lielā tautu Sarīdīšana Krievijai ir lieliski izdevusies, jo pat es, kas vēl pirms dažiem gadiem vispār nesaprata, par ko tie dziļās Krievijas krieviņi man jautā, runājot par kaut kādu te krievu diskriminēšanu, nemīlēšanu un skolu vēršanu ciet (citās pasaules malās satiekot, sarunas vienmēr līdz tam nonāk), un kad šie brīnījās, cik mēs patīkami cilvēki, nevis kā viņiem stāsta...

Tagad viss ir skaidrs. Un ja es pat vēl pirms pāris gadiem pionieragodavārds nevienu nedalīju pa tautībām, un runāt krievu valodā man pat patika - jo es to pārzinu ļoti labi... Eh. tagad man stipri jātura prāts grožos, lai kādai krievvalodīgai kolēģei nejauši ko nepateiktu. Krieviski runāt - ir kaut kāda aizture izveidojusies. Skatos acīs un domāju - un ko ŠIS krievs domā, kas VIŅAM prātā?

Un visbeidzot - ja x stunda pienāks, kurā pusē būs mana draudzene - krieviete, vislabsirdīgākais un izpalīdzīgākais cilvēks pasaulē?

Negribu vairs pat domāt par to. bet kur ir izeja - lai domā citi? "es tāpat neko nevaru ietekmēt"? Un - ko tad es varu ietekmēt, ja tā padomā...?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. marts, 17:44:03 »
jautājums - vai jūs pazīstat kaut vienu krievu, kurš būtu mainījis savu viedokli par Krimnaš i fsjonaše pēc šādu vai citādu klipu noskatīšanās?

....

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. marts, 18:04:32 »
Neizbrīna, ka delfu krievu versijā šis neparādās...

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. marts, 18:22:40 »
jautājums - vai jūs pazīstat kaut vienu krievu, kurš būtu mainījis savu viedokli par Krimnaš i fsjonaše pēc šādu vai citādu klipu noskatīšanās?

....
pervij rossijskij u.c. putinovīzijas ir skalojušas smadzenes desmitiem gadu. Metodiski. Ne 1 ne 2 klipi tur vairs aizdomāties ar savu galvu nepiespiedīs. Tur kkādu masu psihoterapiju, vai, vajadzētu...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. marts, 19:18:17 »
Un ja es pat vēl pirms pāris gadiem pionieragodavārds nevienu nedalīju pa tautībām, un runāt krievu valodā man pat patika - jo es to pārzinu ļoti labi... Eh. tagad man stipri jātura prāts grožos, lai kādai krievvalodīgai kolēģei nejauši ko nepateiktu. Krieviski runāt - ir kaut kāda aizture izveidojusies. Skatos acīs un domāju - un ko ŠIS krievs domā, kas VIŅAM prātā?

Diemžēl arī man tā ir ... Un pat vēl trakāk, jo vienīgā krievvalodīgā kolēģe atļaujas klienteim latviešiem pajautāt, vai viņi varētu runāt krieviski un taisa lielas zilas acis, kad viņai saka, ka tā nav OK un tā nu nevarēs ... Par Ušaka glorifikāciju vsp klusēju ....

Jā, vienīgā vieta, kur runāju krieviski, ir darbā ar klientiem, ja citādi nevar. Ārpus - nesaprotu. Varu angliski, vāciski. Nav manas problēmas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. marts, 19:40:58 »
Varbūt nu ne gluži maina domas, bet AIZdomājas.....
Man tā taktika patīk - uz katru melu pa pretatbildei. Kādreiz jau tie meli aptrūksies. Ceru.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2015. gada 10. marts, 19:43:49 »
Turklāt tādā veidā ir jāizpaužas pretsparam šajā infokarā. Latvieši jau laikam neko līdzīgu nedara, neesmu pamanījusi. Žēl.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2015. gada 11. marts, 09:31:24 »
Man savukārt jautājums: Kāpēc, ja kompānijā, kur atrodas kāds Lielās roģinas pārstāvis, tiek pieminēts vārds "krievs", viņš uz tevi skatās kā uz ienaidnieku vai vienkārši idiotu, kam ētika ir vājā puse. Vārds "krievs" ir TIK rupjš lamuvārds? Žunālistiem pat padomijas laikos bija jāraksta nevis "krievs", bet "krievu tautas pārstāvis" vai kas tamlīdzīgs.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 11. marts, 09:34:18 »
Man savukārt jautājums: Kāpēc, ja kompānijā, kur atrodas kāds Lielās roģinas pārstāvis, tiek pieminēts vārds "krievs", viņš uz tevi skatās kā uz ienaidnieku vai vienkārši idiotu, kam ētika ir vājā puse. Vārds "krievs" ir TIK rupjš lamuvārds? Žunālistiem pat padomijas laikos bija jāraksta nevis "krievs", bet "krievu tautas pārstāvis" vai kas tamlīdzīgs.

laikam jau tāpēc, ka jūtās sliktāk kā nēģeris amerikā :)

ja jau tik Varena un Liela un Godīga un Demokrātiska, tad jau vajadzētu lepoties ar apzīmējumu "krievs", ne?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 11. marts, 11:41:49 »
Arī man tā šķiet/ Acīmredzot viņi zina, ko latvietis reizēm domā ar vārdu "krievs". ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2015. gada 11. marts, 11:42:38 »
Arī man tā šķiet/ Acīmredzot viņi zina, ko latvietis reizēm domā ar vārdu "krievs". ;)

tikai latvietis? :) nez nez...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 11. marts, 11:46:45 »
es tā, no sava privātā podestiņa.