Autors Tēma: Raganai jautājiens  (Lasīts 1633 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Raganai jautājiens
« : 2015. gada 10. marts, 16:56:10 »
Klau, vai drīkst palūgt padomu? Man 2 minkiem visu laiku aizķēzās ačteles ("puņķainas")- nu jau gads riņķī. Citiem it kā nepielīp. Esmu mēģinājusi ar Tobradex pilieniem, bet nelīdz ne vella... varbūt ir kas no veciem līdzekļiem?
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

Re: Raganai jautājiens
« Atbilde #1 : 2015. gada 10. marts, 17:12:03 »
[Izliekos par raganu. :D]
Manējam bija acupuņķis, kad ieviesās pie manis. Pilināju Occuloheel :D  Cilvēku homeopātiskie acu pilieni, kas bija atlikuši no sīkā pilināšanas. Palīdzēja, puņķis vairs nav atgriezies.
Bet droši vien ir labāki līdzekļi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2015. gada 10. marts, 17:14:53 »
Ja tā švilpaste uz slotas neparādīsies, pielietošu Tavu variantu...:)
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 10. marts, 20:13:16 »
pagaidi vēl vienu švilpasti- Tilles veidolā, varbūt tā arī kko ieteiks.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2015. gada 10. marts, 21:13:15 »
Ar' neesmu ragana, un man pat kaķu nav. No suņu pieredzes, tā var būt arī pārtikas alerģija.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #5 : 2015. gada 10. marts, 21:14:13 »
/atšvilpu/ Tev kaķi ar normāliem deguniem vai kā Ragankaķim? Ar Tobradexu (nu tak mediķis, zini), nejoko, zafig jamiem dexi ...
A tā - beigti zobi, aizauguši asaru kanāli, deguna problēmas ... hvz.
Nav tādu pilienu aizķēzītām ačelēm. Oculoheel, ko Trix minēja, ir OK ķipa skalošanai.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2015. gada 10. marts, 22:15:31 »
Tille - vot nekā no visa uzskaitītā... deguni kā deguni  (kā avatars), zobi - holivudas zvaigznes var apskaust. Konjunktivīts gan ir...
Visus sakost!

Atslēdzies Tille

« Atbilde #7 : 2015. gada 10. marts, 22:31:24 »
Nebiedēšu, bet pie veta vērts aiziet, kaut vai lai izslēgtu infekciju (hlamīdijas, piem.).

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2015. gada 10. marts, 22:56:35 »
Kā vets hlamīdiju diagnosticē? Ir ņemtas iztriepes, aug kaut kāda zaraza, kas jutīga uz visām antibiotikām (ha!). Hlamīdija trahomatis? Tad jau molekulāro jātaisa?
Visus sakost!

Atslēdzies Tille

« Atbilde #9 : 2015. gada 11. marts, 00:32:17 »
Nu ja jau antibiogramma un bakterioloģija zarazai ir, jātriepj tik iekšā.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2015. gada 11. marts, 08:54:48 »
Švilpaste uz slotas bija citur.  :happy:
Bet tā, te jau gandrīz visu sarunājušas. Oculoheels ir labs, bet vai šajā gadījumā derēs, nezinu. Tas vairāk tāds eļļotājs. Pēc kaut kādas zarazas izskatās. Es skalotu ar kumelītēm un pēc tam papilinātu Levomicetīna acu pilienus (ja ir draudzība ar kādu, kas braukā uz plašo roģinu). Palīdz fantastiski.
Vēl viena nopietna lieta - jāpārbauda zobi! Vai uzspiežot uz smaganu pie augšējiem ilkņiem (var to darīt no ārpuses, neceļot lūpu uz augšu) vai degunu minkas nesaraujas vai neizrāda nepatiku? Pēc pašas pieredzes - manam runcim bija iekaisums ilknī, pēc tam žokļa kaula iekaisums, lai gan no ārpuses nekādu pazīmju, izņemot to, ka puņķojās acs ļoti ilgu laiku. Zobi balti kā haizivij. Ārstējot aci ārēji, nekas nelīdzēja. Dabūja minci zem narkozes likt un lauzt to ilkni laukā.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 11. marts, 09:13:10 »
Nu vo, izčamdīju visu mūli - nekādu protestu.... Nez vai vēl kāda aptieka gatavo zāles? moš var tos levomicetīna pilienus uzmargot?
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2015. gada 11. marts, 09:18:21 »
Taisa zāles Acālijas aptiekā Čaka ielā 58 un Saules aptiekā uz Ģertrūdes-Brīvības stūra. Es tikai tagad domāju- vai pie mums levomicetīnam nebija k-kādi ierobežojumi? Varbūt maldos.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2015. gada 11. marts, 11:22:49 »
Hāāā, ir šitie pilieni gatavā veidā uz vietas dabonami! Cena ap 4 eur esot!
Šovakar zāļošu kaķus! Rīt būšu strīpaina.... bet ja godīgi - šamie nepretojas...:)
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 11. marts, 11:44:58 »
Lai jums veicas! Ir pacelti minkas pat ar čūlām uz actiņām.