Autors Tēma: Jaunās tendences - Labvēlim un citiem  (Lasīts 3410 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Jaunās tendences - Labvēlim un citiem
« Atbilde #15 : 2015. gada 12. marts, 09:33:58 »
Es arī to ievēroju. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2015. gada 12. marts, 09:59:04 »
Man šķiet, ka ir divas lietas, par kurām vīrieši komplekso un tāpēc nepakam neatzīstas - ka saldumi garšo un kaķi patīk - jo tak "nevīrišķīgi" kaut kā :D  Pajautā manējam par saldumiem - nē, ko nu ko nu, viņš tak saldumus ni-ni, bet no galda nez kur pazūd momentā :D Un kaķi čubina arī vairāk, kad domājas, ka viņu neredz :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 12. marts, 10:15:19 »
Par saldumiem nepiekritīšu :) Ja garšo un gribās, tie tiek pirkti, ēsti, darbā no sekretarēm izdīkti :D Mums piemēram nodaļā ir 3 vīrieši un ~9 dāmas. Viņi trijatā apēd vairāk saldumus nekā meitenes visas kopā :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2015. gada 12. marts, 10:34:33 »
Kas tur ko neatzīties...
Tāfeli šokolādes, kači blakus un var relaksēti raudzīties TV ekrānā. Mums abiem patīk Natgeo :)
Kaķi tāpēc, ka šis, atšķirībā no sunes, negrasās pretendēt uz daļu manas šokolādes :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 12. marts, 10:35:22 »
Man saldumi garšo, bet kaķus neciešu vot :P

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2015. gada 12. marts, 11:47:02 »
Man saldumi garšo, bet kaķus neciešu vot :P

Kāpēc? Regulāri Tavus slēpju zābakus piečurā?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #21 : 2015. gada 12. marts, 12:22:32 »
Viss jau ir samērā vienkārši. Kaķus mīl tie cilvēki, kas ir gatavi cienīt citas būtnes neatkarību un ir labi psihologi. Ja vajag, lai kāds ir nemitīgi laimīgs par tavu klātbūtni (o, es karalis!), tas iegādājas suni. Protams, ir nianses. :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 12. marts, 12:34:54 »
Mūžīgās kaķu/suņu cīņas, kurš labāks, kāpēc un ko tas lieicna par viņu saimniekiem  :banhead:   
Nu vienkārši nepatīk. Tāpat kā dažiem patīk kanārijputniņi, bet citiem nepatīk. Suņi/kaķi nav nekāds indikators personībai (piemēram, man kaķi nepatīk, ir suns, bet būtu labāk, ja dzīvnieku nebūtu. Ko tas liecina par mani? Neko.).

Atslēdzies Betons

« Atbilde #23 : 2015. gada 12. marts, 12:36:42 »
Kanārijputniņi ir labi tikai vienam procesam. Atnākot mājās, ir kam pateikt: "Sveiki Kanareiki"

Atslēdzies Broms

« Atbilde #24 : 2015. gada 12. marts, 12:39:28 »
Kanārijputniņi ir labi tikai vienam procesam. Atnākot mājās, ir kam pateikt: "Sveiki Kanareiki"

Un lai slēptu valodas raustīšanos, jāievieš čaučau šķirnes suns. Tad var teikt : čau čaučau :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2015. gada 12. marts, 13:01:30 »
Njus, kanāriņi esot labi arī gāzu detekcijai - ja kanāriņš beikc, saimnieks iepriekšējā vakarā zirņus ar štovētiem kāpostiem rijis...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #26 : 2015. gada 12. marts, 13:09:17 »
Mūžīgās kaķu/suņu cīņas, kurš labāks, kāpēc un ko tas lieicna par viņu saimniekiem  :banhead:   
Nu vienkārši nepatīk. Tāpat kā dažiem patīk kanārijputniņi, bet citiem nepatīk. Suņi/kaķi nav nekāds indikators personībai (piemēram, man kaķi nepatīk, ir suns, bet būtu labāk, ja dzīvnieku nebūtu. Ko tas liecina par mani? Neko.).
Piaf, uztver rāmāk! Neviena personībai netiek uzbrukts. Un neviens nav ne labāks, ne sliktāks.  Arī man pašai patīk suņi, bet kaķi tomēr labāk. :)

Atslēdzies Tille

« Atbilde #27 : 2015. gada 12. marts, 13:18:47 »
Bet tas, ka cilvēkam ir, ko teikt ikreiz, kad tēmā tiek pieminēts vārds "kaķis", gan var kko liecināt.
Vai arī nē. ;)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2015. gada 12. marts, 13:23:55 »
Pilnīgi noteikti! Es traki mīlu SAVUS kaķus. Un vispār - tuva tēma. :smoker:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #29 : 2015. gada 12. marts, 13:31:09 »
Ragan, tas nebij'par Tevi  :blushing: ...