Autors Tēma: ikmēneša labās cenas izrāde  (Lasīts 7054 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

ikmēneša labās cenas izrāde
« : 2015. gada 13. marts, 16:06:35 »
Nupat ieraudzīju, ka NT akcijā - Visa zāle vienā cenā - šomēnes ir pirmdienas izrāde Divu kungu kalps ( tur bija Sieviete, kas nav uzmanības vērta, bet nomainīta uz šo) - par 5 eiro jebkura vieta. Šī ir smejamizrāde, vienkārša , bet ar izciliem mūziķiem, kas darbojas arī mazās lomās u nrada kolosālu bekgraundu galvenakai darbībai, kura brīziem, ko tur liegt, ir diezgan klasiska, kā jau Divu kungu kalpā. BEt tās epizodes!!!!!

Un aprīlī ir Migla. Arī tā nav viennozīmīgi vērtējama - ir neliela  besīgā līnija, un ir liela ļoti brīnišķīga veco ļaužu līnija, kuras dēļ patiesi vērts redzēt!

Atslēdzies fiasko

Re: ikmēneša labās cenas izrāde
« Atbilde #1 : 2015. gada 13. marts, 20:14:45 »
Ē, tas galīgi nav slikti! Ja vien man kāds atgādinātu :) Eju palukot, varbūt man vajag.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2015. gada 13. marts, 22:38:04 »
uz abām ir labas vietas vēl pērkamas!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2015. gada 13. marts, 22:48:47 »
Pirmo redzēju un drīzāk iesaku - izklaidei derēs, bet par Miglu mana draudzene teica, ka ļoti specifiska izrāde -vajag ļoti pieskaņotu noskaņojumu,utt, lai sagremotu visu to nosacītību un filosofiju, kas tur ir un tā patiktu. Izrāde zem lozunga "riskē pats!" Es tomēr neriskēju.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2015. gada 14. marts, 11:13:34 »
Tu domā , tieši filosofiskais slānis ir tas, kas mani tracināja? Nnezinu, var jau būt, ka es vnk nesapratu kaut kādus dziļos domājumus un tāpēc besinājos. :)  nē, man no visa , kas man nepatika izrādes laikā, palicis prāt tikai un vienīgi tas suņa dziedājums pašās beigās:)  tas bija drausmīgi:)   bet tomēr izrādē ir tāds lietas, kuras sniedz baudu - visi tie vecīšī , migla utt. Bet jā - no kategorijas Riskē pats es šõ izrādi ārā neņemu:) BEt arī 2 kungu kalps ir šajā grupā :)   - katra var atrast prieku visas izrādes garumā, paralēli lietām, kas netīk. ( Starp citu, esmu jau teikusi - M.Butterfly arī skatījos otrreiz un jau apzināti ignorēju visus blakusaktierus un baudīju tikai centru:)  )

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #5 : 2015. gada 14. marts, 12:31:09 »
2 kungu kalpā tomēr mazāks risks, ja nu vienīgi kādam nav pa prātam melnais angļu humors, tad gan tur nav ko darīt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2015. gada 15. marts, 21:19:32 »
Migla tiem, kam patīk baudīt tekstu, ne krāsainas bildītes (Rubenis labi pateica Zipā sarunā ar Krilovu par tām 30 sekundēm), man ļoti patika. Tas autora un sižeta apcerīgums.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. marts, 10:13:22 »
Šodien un līdz svētdienai - NT ir dažām izrādēm izcilas cenas , no visa saraksta sevišķi iesaku 4.aprīļa Zudušo laiku citējot. Tā ir fantastiska izrāde tieši ar savu melnbalto noskaņu un izsmalcinātību! Izrāde, ko noteikti ir vērts redzēt, kas atšķiras no citām!

Un plus vēl laimīgās stundas, kuru laikus var atrast viņu mājas lapā un soc kontaktos - kad pat uz Skroderdienām biļetes ir ar 30% atlaidi (ne visām izrādēm)

Dailes teātrim tikai rīt,bet toties arī Biļešu paradīzē, ne tikai kasē - arī vesela strīpa labu cenu, tai skaitā Saules bērniem un M.Buterfly

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. marts, 11:17:45 »
Biju šodien NT 9.00 no rīta,par cik blakus strādāju, un tad bija atlaides uz Skroderdienām, ja nemaldos -izrādēm līdz 19.jūn., ko es izmantoju, nopirku arī uz Greizā ratiņa koncertu 1.maijā. Taisnību sakot, man uz abām izrādēm biļetes bija norezervētas, bet labi, ka nebiju pacentusies izpirkt ātrāk, jo tagad dabūju ar 30% atlaidi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. marts, 12:02:40 »
kopš nesena brīža lielā saraksta izrādes nacteātrim ir arī internetā nopērkamas ar atlaidi. Bet Laimīgo stundu biļetes - tās gan tikai uz vietas kasē

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. marts, 12:55:25 »
Ir kkādas atsauksmes par Vines meža stāstiem ??

Atslēdzies hm@

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. marts, 14:00:38 »
MAN NEVIENS NAV BIJIS, ES PATI IEŠU KAUT KAD APRĪĻA SĀKUMĀ.

Vienīgo, ko esmu lasījusi - Dienā recenzija. Negribu šobrīd izteikties, jo īsta pārliecība nav..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. marts, 14:13:38 »
Palasījos teātra mājaslapā pie izrādes skatītāju atsauksmes -vispār labas. Es arī aiziešu ! (14.apr)
Nezinu vienīgais, kur Tu "rāvi" :) , ka NT labo cenu izrādēm ir atlaides, arī pērkot caur Biļešu paradīzi, es vismaz neieraudzīju ne uz vienu no Vīnes mežiem.. NT mājaslapā info arī rakstīts, ka tikai kasēs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. marts, 14:33:29 »
lai biļ paradīzē nopirktu - ieķeksē vēlamo sēdvietu, iet uz Iepirkumu grozu - labajā augšmalā ir teksts - Labot grozu, uzstādīt atlaides.
Un tad parādās vieta, kur var uzstādīt alaidi - uzstāda Svētku atlaide.
tāpat pērk arī (citos gadījumos) studentu/skoļenu biļetes - vispirms ieķeksē sēdveitu, tad uzstāda atlaidi

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. marts, 14:52:02 »
:) Paldies par instrukciju -citreiz zināšu, šodien jau nupat nopirku kasē arī uz VMS, bet iepriekšējos gados, kad teātra dienu atlaides bija gan DT, gan NT - Biļešu paradīzē jau uzreiz parādījās ar atlaidi, tāpēc pat neienāca prātā, ka jāmeklē kaut kā savādāk. Tāpat arī bija, kad ir atlaides Smiļģa jubilejas dienās.