Autors Tēma: Kāpēc man nevajag Mercedes A160?  (Lasīts 7197 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Kāpēc man nevajag Mercedes A160?
« Atbilde #15 : 2015. gada 15. marts, 15:27:57 »
tā noprasīju  :rofl:
viedoklis- nafik tādu  :rofl: , pūstot kā traks,ciets kā taburetka... ar visiem 4iem riteņiem krītot vienā mazā bedrē... un vispār merši sākoties no C klases(bet tev jau nevajag , mersi, tev vajag šo ?? ja??)... gāztoties uz jumta ja esot tāda iespēja jo esmot nestabils...
vopšem...TV tādu nevajag  :phone:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #16 : 2015. gada 15. marts, 16:15:06 »
ja vēl es zinātu ko man vaig ...  :angry:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 15. marts, 20:47:22 »
tev vajag mazu citroniņu...nuu citroeniņu :)
es nezinu kādu, tas tev pašai jāizdomā... bet nu mums visi īķšķi par citroniem  :thumbsup:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Tille

« Atbilde #18 : 2015. gada 15. marts, 21:44:37 »
Pagaidām izskatās, ka atkal būs kkas no vāciešiem.
Citronu, fordi un japāņi ir manas višlistes beigu daļā ... :smoker:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #19 : 2015. gada 15. marts, 21:48:43 »
Vispār tikai tagad pamanīju, ka šitādām sāpēm ir spec.sadaļa. Dikti atvainojos...
 :rat: :rat: :rat: :rat: :rat: :rat: :rat:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 15. marts, 22:04:00 »
nuvo...tad neprasi, ja pati gudra  :smoker: :rofl:

fordi un citroni ir  :thumbsup: japāņi nujā.... :blushing:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #21 : 2015. gada 16. marts, 09:53:22 »
Braukāju ar tādu zaļu nu jau gadus divus - apmierināta pat ļoti. Ideāla pilsētas mašīna un arī garajiem gabaliem ne vainas. Izskatās maza no ārpuses, bet arī divmetrīgajiem liel-puišiem vietas pietiek. Patīk paaugstinātā sēdēšana. Tiesa - divas mistiskas lampas panelī deg. Esot kaut kāda lēca izbeigusies, bet izmaksu dēļ nemainu. Ieguldījumus nav prasījusi, tikai nospertos spoguļus un sačakarēto spoguļa mehānismu mainīt dabūju. Pārējais - regulārās apkopes.

Atslēdzies alex

« Atbilde #22 : 2015. gada 16. marts, 12:37:30 »
nepazīstu nevienu braucēu, bet remontētāji mazos meršus lamā ar putām uz lūpām. Baigi neērti remontējami esot un korozijai ar šamie garšojot. Ne jau bez iemesla šiem cena tik strauji krītas... Tāda paša vecuma Audi A3 būs gandrīz divreiz dārgāks.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 16. marts, 13:38:50 »
NOTEIKTI ņem šo mersi :)
Pretējā gadījumā ka tu pabalstīsi Ķīnas ekonomiku?????

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 16. marts, 14:42:45 »
Man grūti pateikt, kāpēc Tev nevajag to Mersi, bet varu pateikt, kāpēc viņu nevajag man.

Lēts ekspluatācijā, tas nozīmē, ka ēdīs maz degvielas, ja būs ideālā tehniskā kārtībā.
Tā kā uz mūsu ceļiem šāda situācija nav iespējama ilgāk par 20 minūtēm, tad, iegādājoties šo jauko auto (Jā, tas salons ir ērts), Tu iegūsi arī lieliskas iespējas:
1) minēt, kas atkal noticis mašīnai, kāpēc Tev panelī deg kārtējā lampiņa un vai ar šo lampiņu drīkst braukt vai labāk nevajag
2) Nedomāt par vietu mašīnai pie mājās, tāpat tā tur reti stāvēs, jo lielākoties būs servisā.
3) Regulāri taisīt jaunu manikīru, jo nagus visu laiku lauzīsi mēģinot šim auto nomainīt spuldzes (Te jau minēja, ka šī būs nepieciešamība nr1)
4) Iemācīties ekonomēt uz visu citu, jo mašīnas remonti nebūs no lētajiem.

Nav jau tā, ka šie argumenti nosaka visu, bet es tos ņēmu vērā, kad man sakārojās Mersi... Nē, man nav Mercedes un nekad arī nebūs - negribu ekskluzīvas problēmas par ekskluzīvu cenu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2015. gada 16. marts, 15:19:18 »
Nepiekritiishu, ka ar visiem MB shaizes. Par savu pagaatnes autinju nevienu pashu sliktu vaardu nevaru teikt, ne nu luuza, nekaa.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2015. gada 16. marts, 15:23:01 »
Nepiekritiishu, ka ar visiem MB shaizes. Par savu pagaatnes autinju nevienu pashu sliktu vaardu nevaru teikt, ne nu luuza, nekaa.
tev bija A klases??
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2015. gada 16. marts, 15:30:37 »
tev bija A klases??

Nee, bet taadeelj jau to uzsveeru

Atslēdzies alex

« Atbilde #28 : 2015. gada 16. marts, 15:38:35 »
Manā rajonā normāli džeki braukā ar Audi, BMW, Citroniem un Pe...khm... ugeot. A pacani treniņbiksēs, nezkaāpēc, iecienījuši A klasi.

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 16. marts, 15:59:10 »
Manā rajonā normāli džeki braukā ar Audi, BMW, Citroniem un Pe...khm... ugeot. A pacani treniņbiksēs, nezkaāpēc, iecienījuši A klasi.
Kur tāds rajons ir?
Pļavniekos, kur šī treniņbikšu subkultūra ir populāra, A klase nav manīta. Vismaz ne ar viņiem pie stūres. Bābu auto esot.