Autors Tēma: Jaut. par eedinashanas vietaam, kuraam mest liikumu  (Lasīts 1687 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lilith

Jaut. par eedinashanas vietaam, kuraam mest liikumu
« : 2015. gada 15. marts, 12:51:33 »
Taaks, draugi grib apciemot Riigu, tapeec ievaacu info.
Pati neesmu riidziniece, un vispar Riigaa nav buuts jau kaadus gadus 3. Varbuut kaads vareetu padaliities pieredzee un ieteikt kur noteikti NEIET eest. :) Iemesli der visaadi: nejeedziigi daargi, nelaipni, negarshiigi, 'tuuristu trap' utt. Paliksim vienaa no Vecrigas viesnicaam, taatad interesee centrs.

Atslēdzies taj

Re: Jaut. par eedinashanas vietaam, kuraam mest liikumu
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. marts, 20:33:55 »
Arī neesmu Rīdziniece un tā īsti jau nopietni neko nevaru sacīt. Man negāja pie sirds Double Coffee, jo likās, ka dikti ilgi jāgaida, kamēr atnes ēdienu - apmēram 30 minūtes, tikmēr pie blakusgaldiņiem nesa un nesa tos siltos, kūpošos šķīvjus. Arī cenu ziņā nav no pašām lētākajām vietām, kaut gan nav arī ļoti dārgi. Droši jau vien ir ok, varbūt uztrāpījāmies toreiz kādā aktīvajā pusdienlaikā. Vēl man grūti nākas īpaši elegantos restorānos, psiholoģiski nejūtos tā, tad labāk eju uz kādu krodziņu.

Pozitīvā atsauksme - nupat pabiju krodziņā "Sveiks, Šveik!", Stabu ielā 23, un ļoti patika. http://www.svejk.lv/lat.html No Rīgas centra jāiet kādas 15 minūtes varbūt, ja īpaši nesteidzās. Apkalpošana neuzbāzīgi sirsnīga. Telpu iekārtojums tāds dabisks (mūrītis, koks), ir galdiņi tādi, kur var it kā paslēpties un pasēdēt savā nodabā. Tēja kanniņā ap 1,50 eiro, ēdieni visdažādākie, gan svaigi dārzeņi un augļi, gan cepti un piparoti. Interesanti likās, ka ir arī plates, paredzētas vairākiem cilvēkiem, kompānijai. Ēdienkarte: http://www.svejk.lv/menu.pdf

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. marts, 20:39:02 »
Double Coffee neesmu bijusi gadus 5 un ceru, ka tā arī paliks - kopš mums atnesa piededzinātus (!) suši un vēl pāris šaizes bijušas ... un personāls neklapē ne ar ausi - neiesaku ... Pārējie "na ļubitjelja"....

Es gan arī esmu pret Lido ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 16. marts, 20:41:24 »
Nez, Rīga Plaza Double coffee bija mega ātri un labi. Piemeklēja man vēl galdiņu, kur tuvumā ir rozete, lai varu iesprausties.

Toties Čili pica gan ir vui vui vui. Pie tam visas, kurās ir būts. Apkalpo slikti, pasūtījumus jauc, pazūd un nerādās - ej prom kaut nemaksājis. Nav arī garšas tās labākās.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. marts, 20:44:18 »
Man jau šķiet, ka visas "ķēdes" ir sūnainas ... Izņēmums man bija Gan bei, līdz ...

Kaut kā neesmu bijusi, bet tak garšoja tur ... kā iedomājos par skābi aso jūras velšu zupu .... vai asajām ceptajām hakka nūdelēm ... un drāzeņiem melo pu[iņu mērcē ... Neprotu es tā :( Suši protu labāk ;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. marts, 21:24:32 »
Reizēm labi arī Lido, sevišķi, ja viess no laukiem. double Caffe sen jau nav modē, agrāk patika. Čili pica patīk, ja grib tādu parastu, ne smalku ēstuvi. Gan Bei arī patīk. Lilith nepateica, cik smalku krogu grib.

Atslēdzies alex

« Atbilde #6 : 2015. gada 17. marts, 09:19:57 »
Ja jau apmetīsies Vecrīgas viesnīcā, tad gan jau nav viesi gluži no laukiem ;) Šveiks ir patiešām labs. Vecrīgā man vēl patīk "il Patio". Lai gan stipri atkarīgs no tā, kāds gadās oficiants.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. marts, 11:33:54 »
Paldies par info. Draugi, tiesham, no laukiem nav, bet nekadi super smalkie ari ne. Nu, taa kaut kaa 'pa vidam' :)

Es jau paspeeju ieliist suudzibas.lv un nopratu, ka ari Chili picu kaut kas nav laaga :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #8 : 2015. gada 17. marts, 14:31:26 »
lido kas vecrīgā.
laikam alus sēta.
izvēle maza, cenas kā lido, telpas tumšas

kad es biju jaunāka un tur bij cits krogs (kāds??) man kaut kā tā vieta labāk patika.
vai arī toreiz šmigas bij daudz
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 17. marts, 14:47:32 »
Cik jaunāka? Man liekas lido tur ir gadus padsmit vismaz. Blakus gan, kur tie DiviLaši vai kā viņtursauca mainījās.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. marts, 14:49:03 »
kāpēc man liekas, ka 90gadu beigās/ap 2000 gadu tur bija cits kantoris, ne lido?
kaut kāda alus jau noteikti, bet ne lido
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. marts, 14:55:57 »
kāpēc man liekas, ka 90gadu beigās/ap 2000 gadu tur bija cits kantoris, ne lido?
kaut kāda alus jau noteikti, bet ne lido

Man ar tā šķiet. Alus..dārzs? Atradās puspagrabā, arkveida griesti un bāra lete atradās pa kreisi no ieejas. Tā man fitofails saglabājies:)
 Ap to laiku man kantoris bija Vecrīgā. Bet daudzi nosaukumi un vietas atmiņā baigi izplūduši nesaprotamā pleķī, jo apmeklēti tika parasti naktī vai agri no rīta.. :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. marts, 15:02:20 »
nē nē puspagrabs nebija.
viss tieši kā tagad ieeja, tad bārs, tad koridoris ar točām, tad otra zāle un iespēja iziet pa otrām durvīm.
bet lido tas nebija

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. marts, 15:05:57 »
Super, paldies visiem! It seviskji par Double coffee un Vecrigas Lido. Zinaasim :) Kaa ar parejiem Lido - skjiet centraa veel kaut kur bija..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. marts, 15:29:58 »
Patīk Lido dzirnavas, omulīgi, bet Vērmanītis sušķīgs liekas.

Manā laikā Lido Alus sēta arī bij ar divām durvīm. Galējā bij smēķētāju zāle un pa tām durvīm varēja staigāt. Priekšplāns bij mūķeņu gals, jo tūristu tad vēl nebija, kad parādījās, tad saucām par tūristu galu.