Autors Tēma: izīrēt trolejbusu  (Lasīts 2660 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

izīrēt trolejbusu
« : 2015. gada 16. marts, 17:38:45 »
Nupat uzzināju, ka par 100 eiro stundā var izīrēt trolejbusu!!!!!
https://www.rigassatiksme.lv/lv/pakalpojumi/transporta-noma/tramvaji-un-trolejbusi/

Tramvajs dārgāks, bet nafig tramvaju.
Iedo`majies kāds bizness, noīrē troļuku, piebrauc pie kādas pasākuma vietas, savāc pilnu trol ar pasažieriem ( biļetes pie vadītāja-2 eiro!!!! ha vai arī kā nakts buss!!!  ) un tur pat peļņu var gūt!!!  Un pie tam pats var alu sūkt, jo īres maksā ietilpst arī vadītājs! :go_go:

UnVispār

• Viesi
Re: izīrēt trolejbusu
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. marts, 18:13:06 »
Nesanāks kaut kāds krievu bizness? Parēķini, cik pasažieru vajag, lai pasākums būtu rentabls... Kur Tu viņus tik daudz rausi?  :o

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. marts, 18:27:28 »
Bet iespēja ir super !Ja dzīvotu Rīgā , noteikti kādu reizi izmantotu !

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. marts, 18:43:56 »
Man tomēr sakarīgāks lielas party buss ;) Tik foršs šoferītis, apbrīnojams miers par visu salonā notiekošo ;)
RS šoferīši varētu nebūt tik iecietīgi, saprotoši un skaļu mūziku neuztveroši ...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 16. marts, 18:50:08 »
Forshi, pa 100 eiro vienreiz aizlaist maajaas ar tukshu trolejbusu. A, ja no kaada balljuka, tad 10 cilveekiem kopaa normaali. Vai tad ar taksi leetaak?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. marts, 18:53:35 »
Man domāt, ka ar taksi lētāk un ātrāk. Uz visām mājām šis trollis neaizvedīs ....

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. marts, 18:57:24 »
Tas tak visdrīzāk piiedāvājums tūrisma firmām, kas ārzemniekiem visādus ekšenus rīko

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 16. marts, 18:58:50 »
Man domāt, ka ar taksi lētāk un ātrāk. Uz visām mājām šis trollis neaizvedīs ....
Bet toties jautriiba kaada, un taksim taksh nakts tarifs..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 16. marts, 18:59:11 »
Arī nedomāju, ka būs pieprasīti ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2015. gada 16. marts, 19:01:32 »
Domāju, ka vecais tramvajs (ir iespēja noīrēt, tiesa gan - ierobežotā maršrutā) vai party buss ir pārāk nopietni konkurenti ....

Izvēlētos pirmos 2 vai Alūksnes - Gulbenes bānīti ar pirātu programmu, bet plika trolejbusa īre? Nē, paldies.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. marts, 19:24:15 »
Zini, tiem VIP tūristiem visādus ekšenus vajag - reizēm, vēl tūrfirmā strādājot, tikai brīnījos.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. marts, 19:25:58 »
Zinu, protams, ka zinu  :rocking:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. marts, 09:46:59 »

izvadās gan visus! Jo īres cena rēķināta ar dīzeļģeneratoru, resp, es sa[rotu tā, ka nav jābrauc "pa vadiem" !

labi, kā bizness jau droši vien tas neatmaksātos:)  kaut gan mierīgi tu ar savu noīrēto trolejbusu varētu iestāties rindā pie Dziesmu svētku estrādes, piemēram. Un vest uz centru, tikai pa kādu šortkatiņu:)  stundas laikā varbūt divus reius pagūtu:) Un tu tik sēdi, sūc alu un iekasē naudiņu:)

Oartybuss - tas ir jau zināma lieta, bet trolejbuss!!!!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. marts, 10:12:57 »
Trollis bez stangām izskatās pēc autobusa, mūsdienās. Es gribētu ar stangām. Autobusā nekāda kaifa braukt. Bet uz manu rajonu troļļi nebrauc. Vēl veco tramvaju varētu, bet sliežu arī nav.
Partī buss man ir bijis, visforšākā ir sajūta, kad šis piebrauc pie mājas. Daudzdzīvokļu, kaimiņiem arī patika.

Jocīgi, ka lapā nav rakstīts, ka autobusus izīrē.

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 17. marts, 10:43:15 »
Bet uz manu rajonu troļļi nebrauc.
Es priecātos, ja manā rajonā troļļu nebūtu.
Troļi, tā ir cita lieta, tādi man te daži ir...