Autors Tēma: Pēc izrauta zoba sāpes - cik ilgi?  (Lasīts 7631 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Pēc izrauta zoba sāpes - cik ilgi?
« : 2015. gada 16. marts, 18:40:20 »
Zobu feja man pagriezusi muguru - mana zobārste ir izgaisusi, notinusies, sākusi jaunu dzīvi bez saviem vecajiem pacientiem ...

Vienu vakaru sapratu, ka ir vsjo un aizdevos uz Dzirciema ielu pie dežūrārsta ... Uztaisīju retgenu, protams, ka iekaisums ... gudrības zobam un vienam, kas no nekā sabūvēts pa jaunam (abi cīši blakus). Tika nolemts, ka tas gudrības zobs "jānahrinezē", bet to otru vēl pavērosim ... Tagad nesaprotu - cik ilgi vērot? Sāp maita ... lai gan, kurš var pateikt vai sāp tas zobs vai smagana, kas zaudējusi gana lielu zobu ...
Pagaidām skaloju ar sālsūdeni un dzeru ibumetīnu, kā tika ieteikts ...
Skaidrs ir viens - ja atkal aizdošos uz turieni, tad izraus arī to īpaši uztjūnēto zobu :(

Lai gan, taisnības labad jāsaka, ka dakteris ir foršs un augustā cik spēja, tik saglāba to manu īpašo pusszobu - kas nozīmē, ka nav .... ka tik izraut ....

Vēl jau tas, ka saistībā ar vīrusu, imunitāte arī zemāka kā citkārt ... Varbūt tas ietekmē  dzīšanas procesu ...

Bet kas ir tā mēraukla, lai saprastu - viss, ir par ilgu ... ?
 :faint:

Anete Goba

• Viesi
Re: Pēc izrauta zoba sāpes - cik ilgi?
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. marts, 18:55:27 »
Nu neko citu kaa liidzjutiibu nevaru izteikt. Man veel visi zobi mutee, nezinu, kaa ir, kad izrauj, bet ir dzirdeets no citiem, ka saap gan dikti. Cik ilgi, laikam individuaali, peec 3 dienaam jau nu vajadzeetu saapeem mazinaaties.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. marts, 18:56:29 »
Laimīgā Tu ...

Man arī pirmo reizi, plus daktere pazudusi = 2 šokiņi ....

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. marts, 19:00:18 »
Kaut kas nepareizs gaisā ar tiem zobiem, jo man arī ziepes lielas un daktere nespīd aaaaaaaa
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 16. marts, 19:02:34 »
Bija pilnmēnes, piektdiena 13. un tagad būs saules aptumsums - bīstamā kombinācija zobiem?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 16. marts, 19:03:03 »
Veel ir dzirdeets, ka nevis ibumetiinu, bet konjacinju vajag ieraut.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2015. gada 16. marts, 19:04:22 »
Degvīna kompresīte arī bija.... konjakam visādas aromātvielas klāt :( Dakteris gan šo neizrakstīja, bet ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2015. gada 16. marts, 19:22:43 »
Ja ar iekaisumu apakšā, visādi var būt - turi īkšķi, lai iekaisums līdz ar zobu izrauts!
Man tikai divi zobi tā nikni izrauti un otrais bija vē - iekaisums turpināja dzīvoties.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 16. marts, 19:25:21 »
Es jau to vien daru, mēģinu saprast - cil ilgi? Lai nepārmetas tālāk ... un lai velti zobu neizrautu ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #9 : 2015. gada 16. marts, 19:28:03 »
Vēl es tagad uz savām probām lai nebūtu iekaisuma sabliezu Citrosept iekšķīgi, pretiekaisuma gēlu uz vaiga ārīgi un zoba skambu manuāli izrāvu pati - sadiste, bet nav variantu,,,

Atslēdzies itta

« Atbilde #10 : 2015. gada 16. marts, 19:30:14 »
man jau izrauti 3 gb plus vēl divi kā izskatās aizies pa skuju taku un pārējos vajag apskatīt un pārlikt blombes ehhh nauda aizies kā pa reni ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2015. gada 16. marts, 19:35:49 »
Plombes man pārliktas un viss bija labi, bet re kā ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2015. gada 16. marts, 19:41:29 »
Ja pareizi atceros, tad tas maitiskais zobs ar iekaisumu tā pa īstam atkal sāka sāpēt pēc dienām 4 vai piecām, bet tad tā, ka pa sienu varēju augšup rāpties. Uzreiz pēc izraušanas zoba vieta, protams, kādas dienas divas bija jutīga un pasāpīga.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 16. marts, 19:43:33 »
Teikšu atkal - paprasi dr.lv(ne draugiem.lv) zobārstniecības sadaļā, tur Puce un Zb vienmēr atbild. Gudrības zobs man sāp visu dzīvi ik pa laikam, ar to rēķinos, bet nerauju. Pie tam tā ir operācija ar pilnu narkozi, ne raušana, brrr....

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2015. gada 16. marts, 19:48:43 »
Nē, man ņēma un izrāva - aizņēma pāris minūtes ... Manu emociju dēļ iepauzēja, bet dakterim paldies, ka tika galā tik ātri ... Tiku galā ar pāris asariņām ...  Raušanas procesā visu laiku jautāja par sāpēm un to kādas tās ir ...
Ja būtu sieviete, pieļauju, ka nebūtu tik veiksmīgs pasākums....