Autors Tēma: mobilais ar skaņu  (Lasīts 1980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

mobilais ar skaņu
« : 2015. gada 17. marts, 08:03:01 »
Palasīju vakardienas fiksās pļāpas un sametās jautri , jo atcerējos gadījumus no savas dzīves ! Tas varēja būt pašā gadsimta sākumā , kad parādījās telefoni ar diktofona funkciju. Puika bija slims , bet mums steidzami jābrauc  kkur, tad nu atstājām glaunāko telefonu mājās slimniekam , lai var sazvanīt mūs un ir, ar ko nodarboties . Pašai nekādas sajēgas par tiem aparātiem un opcijām nav , bet vienu dienu OP zviedz , klausās telefonu un atkal zviedz- izrādās jaunietis ierakstījjis daļu no sava lamuvārdu krājuma , OP nav ļauns un uzliek kā zvana signālu vienam paziņam , kas krīt uz nerviem. Tolaik piestrādāju par soc.apt. intervētāju , pētījumā iekļautas intervijas ar darba devējiem , pašvaldību vadītājiem. Nu un vienu rītu sarunāts , ka būšu vietā N , esmu aizmirsusi uzlādēt telefonu , OP iemet man to kruto somā , un turpinājumu jau varat iedomāties ? Pašvaldības vadītāja kabinetā pēkšņi , augošā skaļumā atskan - bļ ...n...j, kroplis , pi....sts . p...is , stāt uz vietas , šaušu , zb bļ ! Negribu atcerēties ne savu sejasskrāsu , ne atvainošanos , bet intervējamajam pašam mājās bija 3 pusauga dēli un bija dzirdējis ne to vien. :rat:

Atslēdzies tex

Re: mobilais ar skaņu
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. marts, 22:05:49 »
1 kolēģa nokia kādreiz (kādus pāris gadus) pēkšķēja kā pīle, kad viņam sieva zvanīja...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. marts, 22:26:09 »
no OP vienreiz arī paņēmu 33 nokia , jo atkal savu nebiju uzlādējusi , braucu ar autobusu mājās , jūnijs , visi tādi slābani sēž , buss Saldū apstājies , un atnāk sms - signāls -uz to mums atkal jāiedzer-o, buss sāk smieties , rosīties , knosīties !

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 17. marts, 22:31:04 »
no OP vienreiz arī paņēmu 33 nokia , jo atkal savu nebiju uzlādējusi , braucu ar autobusu mājās , jūnijs , visi tādi slābani sēž , buss Saldū apstājies , un atnāk sms - signāls -uz to mums atkal jāiedzer-o, buss sāk smieties , rosīties , knosīties !
Vilkt no kuļķenēm pudeles, uzkožamo... :D

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. marts, 22:40:10 »
  :coffee: kas ir OP?
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. marts, 22:58:04 »
mana otra puse , tas saīsinājums !  :) un vienmēr , labu gribēdams , iegāž mani !

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. marts, 04:21:12 »
Ā.. skaidriņš! :smile:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. marts, 07:16:12 »
Es atradinājos no paraduma turēt mobilo gultā pēc tam, kad man kolēģe otrā rītā pastāstīja, ka esmu pusnaktī "piezvanījusi" un ko viņa dzirdējusi.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 18. marts, 08:30:16 »
OP = odioza persona ?  ;)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #9 : 2015. gada 18. marts, 08:53:52 »
Arī , Beton , arī ! un nervu bende un kašķa maiss un visi labie vārdi arī ! :big_hug:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2015. gada 18. marts, 09:01:19 »
Es atradinājos no paraduma turēt mobilo gultā pēc tam, kad man kolēģe otrā rītā pastāstīja, ka esmu pusnaktī "piezvanījusi" un ko viņa dzirdējusi.

Vjadzēja teikt, ka viņas domas ir samaitātas un plak-plak bija plaudēšanas skaņas..jūs vnk plaudējāt skatoties foršu koncertu :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2015. gada 18. marts, 09:05:00 »
plaudējāt skatoties foršu koncertu :)

..būtu jau nu tik vien to skaņu bijis :(

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2015. gada 18. marts, 09:20:24 »
plaudējāt skatoties foršu koncertu :)

..būtu jau nu tik vien to skaņu bijis :(

Un kolēģe nepakautrējās noklausīties visu seansu?! :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #13 : 2015. gada 18. marts, 09:24:59 »
nepakautrējās noklausīties visu seansu?! :)
Esot jau gan atslēgusi ātri vien, bet ko nu tur vairs :)

« Atbilde #14 : 2015. gada 18. marts, 12:56:54 »
man iiilgu laiku telefona zvana signāls bija šis, no filams lubene (sākot ar 19 sek)
bet es no tiem, kas reti skaņu tur ieslēgtu, tāpēc mēdzu aizmirst, kas man tur par melodiju. līdz vienai nelaimīgai reizei lielveikalā stāvot rindā. londonā...
paši varat iedomāties kā gāja. ;)
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...