Autors Tēma: Parīze  (Lasīts 4048 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Parīze
« : 2015. gada 17. marts, 11:18:59 »
Nu gudrinieki un gudrinieces!
Lūdzu padomu.
Plānoju ieņemt straujā skrējienā priekšpēdējo neredzēto EU galvaspilsētu Parīzi. Biļete jau ir, ko skatīties ezim skaidrs, plus savs saraksts. Bet kur pabaudīt vietējos krodziņus par saprātīgām cenām nemaz nav skaidrs. Iesakiet, ja zinat.
Tas pats Nica.
Tas pats Monako (ne tik būtiski, ir būts).

Bā, nu paldiesiņš.

Atslēdzies Emīlija

Re: Parīze
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. marts, 11:29:27 »
Nu ja tu prasītu krodziņu Koknesē, es varētu pateikt, kurā no 2-3 braukt, kurā nē, bet Parīzē... sorry...:D

Krogiem parasti ēdienkartes izliktas ārpusē... ej, čeko, izvēlies... Pazīme, ka vieta laba - to apmeklē vietējie. Tukši galdi pusdienlaikā - ...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. marts, 11:40:25 »
Kursh krodzinjs ir ok Koknesee, luudzu? Man liekas, ka mums tur vairs ne viena normala nav.. :(

Sorry par off-topic

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2015. gada 17. marts, 11:49:07 »
Nu man čomi ieteica šitā - pretī Mūlēnrūžai, pāri ielai ir labs un vietējie tusē.
Es lūk domāju, pēc tāda principa. Skaidrs, ka atradīšu, jo līdz turienei toč aiziešu - nu tā kaut kā...

Nu nemāku es izteikties, sitiet kaut nost.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. marts, 12:02:14 »
Nu vot kad iesi prom no Mūlenrūžas, ej, ej... tad nogriezies pa labi, tad atkal pirmajā šķērsielā pa kreisi... tad tur pāris Īru pabi, tiem garām... un labajā ielas malā būs tāds ēstūzis, kur tantuks priekšautiņā, sirmu ērkuli, puķainā blūzītē visus sauc iekšā. Vot tur - i mules dabūsi, i vīniņu no mucas. baigi labā vieta. :)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. marts, 12:02:53 »
Emī - tiiik gardi aprakstīji! Gribu teleportēties :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies ragana

« Atbilde #6 : 2015. gada 17. marts, 14:25:53 »
Kursh krodzinjs ir ok Koknesee, luudzu? Man liekas, ka mums tur vairs ne viena normala nav.. :(

Sorry par off-topic
Ragālim ēdienu ziņā nav ne vainas.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. marts, 14:28:58 »
ejot gar upi no torņa uz katedrāli, ne luvras pusē, netālu no katedrāles ir diezgan daudz ēstuves.
sīpolzupa un brulē bija ok.
vai tusē vietējie neskatījos. bija diezgan pilns katrā ziņā
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies imho

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 17. marts, 14:33:04 »
ejot gar upi no torņa uz katedrāli, ne luvras pusē, netālu no katedrāles ir diezgan daudz ēstuves.
sīpolzupa un brulē bija ok.
vai tusē vietējie neskatījos. bija diezgan pilns katrā ziņā

Vo!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. marts, 14:36:19 »
tik tur gabals ko iet ir baigs. manuprāt.
es atvilkos jau bez kājām faktiski.
atturot bērnu ik pa laikam mesties upē.

vispār es domāju, ka tomēr viērtāk ir pa ceļam kko skatīties, ja plānota kaut kāda ekskursija.

starp citu tajā baltās baznīcas apkaimē arī pilns ar ēstuvēm. ja pareizi atminos.

es gan personīgi sapirktos sierus, maizi, vīnogas un papusdienotu pie upes kaut kur.

vēl brīdinājums ... uz to atslēgu tiltu labāk neiet, esot varbūtība, ka var sabrukt
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. marts, 14:51:50 »
Romantiķis, Parīze pavasarī! Es cenšos apmeklēt tirgus, tur parasti ir gan ēdamais, gan kolorīts, gan krodziņi tuvumā. Parīzē neesmu bijusi, bet Nicas tirgus gan likās visai bāls. Eh, gribējās vienkārši sarunā piedalīties...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. marts, 14:59:25 »
Ja jau uz Parīzi netieku, atved man lūdzu kaut ko!.... īstu Nicas salātu recepti! (ar bildi)! Lai tev foršs ceļojums!

Atslēdzies imho

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. marts, 15:20:00 »
Ja jau uz Parīzi netieku, atved man lūdzu kaut ko!.... īstu Nicas salātu recepti! (ar bildi)! Lai tev foršs ceļojums!

http://fr.wikipedia.org/wiki/Salade_ni%C3%A7oise