Autors Tēma: Parīze  (Lasīts 4034 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Re: Parīze
« Atbilde #30 : 2015. gada 17. marts, 21:45:02 »
Parīze ir forša un man joprojām patīk, īpaši ja nemēģina speciāli bāzties Elizejas lauku pūļos, bet uz šādām tādām vietām biļetes nopērk jau iepriekš internetā, tam pašam Eifelim vai Orsī muzejam.
Rudenī Monmartrā ēdām mazā, mazā restorāniņā, tikai 25 vietas un cieši, cieši kopā visi, bet bija dikti jauki un feini un garšīgi! :) Nosaukumu, protams, neatceros, bet apmēram trešā iela piektā māja, iepriekš bija jārezervē.

Atslēdzies tex

« Atbilde #31 : 2015. gada 17. marts, 22:00:17 »
Tad labāk iesakat Mao pa Batignolles uz otru pusi no Mulenrūžas naktī pastaigāt, vrb i nebūs vairs par ko krodziņos ēst :D Tur vismaz pāris bariņi ar nezkosalietojušamies jauniešiem pārspēj Pļavnieku vai Bolderājas ziedu vēl ar krāsainību...

Kopumā es pie tiem, kas domāja, ka parīze īpaši nepatiks, bet ļoti pat patika un daaaaudz kas vēl palika neapskatīs citai reizei... Sarkanos lukturus gan apskatīju, kā bez tiem :)))  Te gan jāpiebilst, ka biju galīgā nesezonā - decembra 1. puse.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2015. gada 17. marts, 22:19:22 »
man liekas, ka nesezonā ir vislabāk ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2015. gada 17. marts, 23:01:43 »
Man patīk ārā pie restorāna mazajiem galdiņiem sēdēt un nesteidzīgi vīniņu sūkt, nekā iekšā. Vienu braucienu tā arī pavadīju žvingulī, veselas 2 nedēļas. :D Mājās ne pa kam negribējās braukt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2015. gada 18. marts, 09:28:47 »
Es iru spējīgs pudeli vīna smukā parkā vai pie slapjas vietas uz soliņa, vai kājās stāvot ar smīnu zobos pretī saulei pagriezis savu bezkaunīgo vaigu, apēst no kakliņa un nevienā acī ne aizspriedumu, ne sirds apziņas pārmetumu Jūs no manis nesagaidīsit. Viss, nevaru vairs nociesties - gribu, gribu, gribu...

Atslēdzies j

« Atbilde #35 : 2015. gada 18. marts, 13:27:31 »
Mao, pirms braukšanas neaizmirsti sarakstīt politinformācijas katrai dienai uz priekšu, mēs bez tām beiKtas!!!
Pie tā soliņa neta nebūs :-)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2015. gada 18. marts, 13:46:46 »
Es jau vokorā tinos, cietieties, nav jau mirstamā vaina. Man ir nets visur, tas gan laikam nav arguments man par labu.

Atslēdzies j

« Atbilde #37 : 2015. gada 18. marts, 15:18:50 »
Neizvairies no apgaismības nesēja pienākumiem!!! :-)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #38 : 2015. gada 19. marts, 23:57:33 »
Tripadvisor.com-Where to eat, vai What to do...atradīsi atsauksmju jūrju par jebkuru populāru tūristu objektu,man parasti noder jau uz vietas,pēdejā mirklī,kad nav bijis laika mājā izplānot braucienu.