Autors Tēma: "Citādāks" selfijs :)  (Lasīts 3374 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: "Citādāks" selfijs :)
« Atbilde #15 : 2015. gada 19. marts, 11:35:59 »

Man te zinaama viena sieviete, kura par naudu viirieshiem ljauj skatiities, kaa vinja ar savu viiru ar seksu nodarbojas.

Man liekas, ka šitas tagad ir modē. Nu tjipa, kā būt gejam pašreiz ir stilīgi...

Šo es vismaz spēju saprast - sekss ar pašas vīru un vēl naudu kāds maksā tikai par skatīšanos. :D
Interesanti, skatītāji tiek ielaisti guļamistabā vai skatās pārraidi internetā?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2015. gada 19. marts, 11:40:48 »

Man te zinaama viena sieviete, kura par naudu viirieshiem ljauj skatiities, kaa vinja ar savu viiru ar seksu nodarbojas.

Man liekas, ka šitas tagad ir modē. Nu tjipa, kā būt gejam pašreiz ir stilīgi...

Šo es vismaz spēju saprast - sekss ar pašas vīru un vēl naudu kāds maksā tikai par skatīšanos. :D
Interesanti, skatītāji tiek ielaisti guļamistabā vai skatās pārraidi internetā?

Ja skatītāji ir tikai internetā, tad vīrs varbūt par vērotājiem nemaz nav informēts :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2015. gada 19. marts, 11:49:34 »
Tas notiek "dziivajaa". Pareizaak sakot, notika, jo vinji tagad shkjiirushies. Mozh viiram likaas, ka pelnja par mazu :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2015. gada 19. marts, 11:51:34 »
Tas notiek "dziivajaa". Pareizaak sakot, notika, jo vinji tagad shkjiirushies. Mozh viiram likaas, ka pelnja par mazu :D

Gribēju jau ieminēties par popkornu, bet ja jau dzīvajā, tad neiederās. Teātrī ēst nav pieklājīgi :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2015. gada 19. marts, 12:08:10 »

Gribēju jau ieminēties par popkornu, bet ja jau dzīvajā, tad neiederās. Teātrī ēst nav pieklājīgi :)

Tas gan. Popkorna smarža var novirzīt "aktierus" no iesāktā kursa. :)