Autors Tēma: Tauta tiek gatavota karam...  (Lasīts 15827 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Tauta tiek gatavota karam...
« Atbilde #15 : 2015. gada 18. marts, 16:14:45 »
Mja. Tikko briesmas - visi pamet visu un tinās. Ņemiet ko gribiet...

Drūma perspektīve...

P.S. sanāca atgriezties Rīgas lidostā NATO samita laikā, kad lidosta bij vaļā tikai uz īpašiem nosacījumiem (neatceros vairs kādiem, pirms 8 gadiem), bet tas bija baisi - lidosta tukša, nevienas mašīnas, nakts, tumsa, lietus, cpiebrauc viens autobuss, ar kuru tad visi tiek izvesti pa meža ceļiem... Kurš stiprāks, tas tika autobusā. Vīrieši nepakautrējās pastumt malā sievietes, lai tiktu pirmie... uz vārgu aizrādījumu vai tā vajadzētu darīt bija strupa atbilde - visi grib braukt! Negribu pat iedomāties blakus šādus vīriešus, ja nāktos spiesties uz kāda prāmja, lai tiktu prom no kara zonas... būtu " katram sava āda tuvāka"...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2015. gada 18. marts, 16:15:49 »
Un kādā gadījumā un kas tad var slēgt Šengenas robežas??

daddy

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 18. marts, 16:18:06 »
robežas slēgt var jebkura līguma dalībvalsts jebkurā laikā, ja uzskata par vajadzīgu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #18 : 2015. gada 18. marts, 16:22:27 »
Nu jā, perspektīva tiešām "iepriecinoša". Arī ņemot vērā to, ko teica Emīlija. Un nekad arī nebūs tā, ka visi var aizbraukt, ir taču veci cilvēki, invalīdi, daudzbērnu ģimenes, utml., tāpat kā visiem nav arī radu ārzemēs. Ja nu vienīgi kā kara bēgļi... (?)
 :cry:

daddy

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 18. marts, 16:23:24 »
Negribu pat iedomāties blakus šādus vīriešus, ja nāktos spiesties uz kāda prāmja, lai tiktu prom no kara zonas... būtu " katram sava āda tuvāka"...

netiksi jau arī...tāpēc saku, ka laicīgi tas jādara.

karadarbības zonā būs vairāk jāuzmanās no vietējiem marodieriem nekā ienaidniekiem, jo tiem vismaz ir kaujas uzdevums un viņus kāds pieskata, bet vietējais bandīts katrs ir pats sev komandieris...   

daddy

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 18. marts, 16:28:02 »
muha - skaties plašāk.

kā indivīdi visi esam mirstīgi un te nu katram brīva izvēle kad un kā "aiziet" - glābjoties, bēgot vai ar dziesmu vai ieroci rokās. latviešu kā tautas sēkla ir diezgan pa pasauli izsēta, neiznīks :) un šejienes zeme arī tukša nepaliks, vai ta pirmā reize? :))

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2015. gada 18. marts, 16:33:24 »
Kurš gudrs cilvēks var man atbildēt uz šādu jaut.:
Tas, ka LV ir tik daudz krievu-tas Krievijas kara risku palielina vai tieši pretēji - samazina ?? Jo karā tak cieš arī civiliedzīvotāji...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 18. marts, 16:34:34 »
rus aizstāvot savas valodas lietotājus svešā zemē ir gatava uz jebkuriem upuriem.

daddy

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 18. marts, 16:44:01 »
Palielina, jo krievijas propaganda sludina, ka krievvalodīgos te "apspiež", lai gan mēs uz vietas to neredzam.
Protams, ka konflikta gadījumā cietēji ir VISI civiliedzīvotāji neatkarīgi no valodas...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 18. marts, 16:45:51 »
Es briinos, muha, cik tu apolitiska un cik diivainus jautaajumus uzdod. Taapeec laikam ir taa, kaa ir, ka tik daudz cilveeku vispaar ir bez jebkaadas saprashanas, ko tur briiniities par krieviem Latvijaa, ja latvieshi shitaa..

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #25 : 2015. gada 18. marts, 16:51:11 »
cik tu apolitiska un cik diivainus jautaajumus uzdod
Aha, palasi delfu vai tvnet komentārus pie ziņām par šo tēmu (nē, labāk nelasi :( ).

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #26 : 2015. gada 18. marts, 17:02:54 »
Es arī nesapratu, kādā ziņā esmu apolitiska?
Tas, ka krievus te apspiež, ir vismaz 15 gadu vai pat vairāk veca "dziesma", bet senāk tomēr kara draudu nebija.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 18. marts, 17:09:42 »
Apolitiska taadaa noziimee, ka par politiku neintereseejies, tas saprotams peec taviem tekstiem. Tik tagad esi attapusies, kad tanki bezmaz brauc iekshaa..

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #28 : 2015. gada 18. marts, 17:15:10 »
Nu par cik es nezināju, ka tanki jau brauc iekšā, tad tiešām laikam esmu apolitiska...
Bet elementāra diskusiju kultūra paredz komentēt tēmu pēc būtības vai arī nekomentēt nemaz (nevis ķerties pie komentētāju personībām!)  :clap:

daddy

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 18. marts, 17:16:56 »
Tik tagad esi attapusies, kad tanki bezmaz brauc iekshaa..

Nu jau nu jau! :)) tik traki vēl nav gan.
Mēs esam gan ES dalībvalsts, gan NATO dalībvalsts, tāpēc manuprāt mums tiešu kara draudu šobrīd nav, lai ko tur "kara vanagi" no dažādām valstīm runātu un mūsējie to tiražētu diemžēl.