Autors Tēma: Tauta tiek gatavota karam...  (Lasīts 15874 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: Tauta tiek gatavota karam...
« Atbilde #45 : 2015. gada 19. marts, 15:28:18 »
Trix-> Kad sāksies ziepes, vairs nebūs variantu notīties. Vienu rītu pamostoties varēsim konstatēt, ka karogs ir citā krāsā, robežas ciet, i viss. Tas optimistiskākajā variantā. Ja lielie izdomās reālu kariņu uzspēlēt, tad starp tankiem kaut kur aizšmaukt ir vēl mazāka cerība.

PS. Ne uz ko neaicinu un padomus nedodu.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #46 : 2015. gada 23. marts, 09:47:03 »
Lietuvā no šā gada sāksies obligātais militāraisdienests :) Mums vajaga sekot un arī BEIDZOT ieviest OBLIGĀTO militāro dienestu visiem vecumā no 18-30 gadiem :) :) :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2015. gada 23. marts, 09:49:01 »
moš līdz 50, lai Tu arī tiec?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #48 : 2015. gada 23. marts, 10:11:59 »
moš līdz 50, lai Tu arī tiec?
Es tāpat esu pakļauts dienestam līdz 60 gadu vecumam :P
Bet par sevi gan baidies :D :D :D

p.s. ja kas reizi 2 gados jāiet uz apmācībām par visu jauno ;)

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #49 : 2015. gada 23. marts, 10:57:57 »
Lasot komentārus par visu šobrīža situāciju-man rodas iespaids,ka LV nekāda kara tiešā nozīmē nebūs.Apmēram puse no komentētājiem bēgs,tātad te paliks kluss ,pustukšs un atvērts jebkurai varai,kas še gribēs ieviesties.Atlikušie ļaudis tā tik pietiks,lai jaunajai varai nodrošinātu pakalpojumus,kā sacīt vieta brīva-laipni lūdzam!
Ja kas,man nav kur bēgt un arī neredzu tam vajadzību.Cik spēšu -būšu te.Lūrēt  no stūra-nez kā ''viņiem'' tur tagad iet?-ir zem mana goda un saprašanas.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #50 : 2015. gada 23. marts, 13:06:42 »
No praktiskajiem ieteikumiem nevienam sliktāk nepaliks.

Tas viss ir atkarīgs no informācijas pasniegšanas veida. Es neteiktu ka šobrīd ripinot tankus pa ielām, būtu īstais laiks tautu gatavot "informatīvi" kara apstākļiem.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #51 : 2015. gada 23. marts, 13:08:29 »
A kad tad vēl? Kad "nepareizie" tanki ripos, būs jau krietni par vēlu.

Atslēdzies alex

« Atbilde #52 : 2015. gada 23. marts, 13:11:34 »

Vai nav vienalga- kādā krāsā zvaigzne? Man nepatīk ne vieni ne otri, bet starp diviem ļaunumiem jāizvēlas mazākais.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 23. marts, 13:16:45 no alex »

Pluto

• Viesi
« Atbilde #53 : 2015. gada 23. marts, 13:13:38 »

Par to tā kā bija jāmāca skolā un jāinformē tauta treknajos gados, kad kara iespējamība tiešām visiem likās absurda.
Labi, piekāst Viss di@sā, kara šeit nebūs, toties muskuļus caur šejieni vel labu brīdi demonstrēs. Otru Ukrainu te netaisīs jo to nevar atļauties un nav izdevīgi. Visa pasaule drīz ierīs un ne tikai bruņotā veidā, bet gan ekanomiskā un visādi citādi sadzīve būs diezgan neizturama apmēram gadu.
Kam tas interesē sīkāk, lai paskatās uz kriminālziņām par apmēram pēdējo pusgadu, tur 30% patiesības var atrast, lai pārējo pie vēlmes izdomātu.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #54 : 2015. gada 23. marts, 13:16:56 »
Šodien piezvanīja mamma un nokomandēja, kas ar steigu jāpērk.
Teicu jā jā- nopirkšu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #55 : 2015. gada 23. marts, 13:25:40 »
Otra Ukraina Latvija nevar būt kaut vai tāpēc, ka n-tās reizes mazāka. Nu kurš gan grib karu?? Jācer, ka nebūs! Vakar arī man gadījās dažus tos ASV bruņutransportierus redzēt, baisi jau it kā palika tajā brīdī, bet lai jau "muskuļus demonstrē" cik uziet,  - labāk tā, nekā karš.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #56 : 2015. gada 23. marts, 13:30:48 »
Vienīgais tracina, ka helīši vienmēr gandrīz tieši virs manas mājas pārlido. Ja naktī, tad satraucoši, ja dienā, tad nezini uz kuru logu skriet aplūrēt.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 23. marts, 13:46:47 »
Pluto, Krievijas agresija man nekad nav likusies absurds. Buus vai nebuus, bet kaitina tie ljaudis, kas neapjeedz, kaadai valstij mees blakus dziivojam. Kaarts kriit Gruzijai.. ok, kaarts - Ukrainai.. mees atviegloti uzelpojam.. kam kritiis naakoshaa kaarts.. Nesaku, ka tagad, varbuut peec 5 vai 50 gadiem, visiem priekshdarbiem buutu jaabuut veiktiem, lai noveerstu, kas nu noveershams.
Bet, kur mees dziivojam, tas jau nu buutu jaapzinaas. Un taa nebuut nav panika, tikai realitaate.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #58 : 2015. gada 23. marts, 14:03:32 »
Pareizi Habibi, mums ir jāapzinās kam blakus dzīvojam, bet arī jāapjēdz ka ģogrāfisko novietojumu mainīt nevaram, tiem kam bail, lai brauc vienkārši dzīvot citur, nevis ņaud kaut ko par patriotismu un kā viņi nu tiem krieviem sados.... Nekā tāda nebūs, tā ir tikai pārējo kurināšana uz absurdu. Tie sadevēji lai skrien uz Krieviju un sadod jau tagad preventīvos nolūkos, turpat uz vietas roģinā.
Nākošo klapes punktu tiešām izlems neatkarīgi no tā, cik tālu no Krievijas robežas tas būs, Krievija "rūpēties par savējiem", var kaut Āfrikā. Kur īsti būs nākošais punkts kur spēkoties un ārdīties, lai jums būtu uz ko skatīties - to var šobrīd kristāla bumbā skatīties.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #59 : 2015. gada 23. marts, 14:13:38 »
Mees esam dazhaadi, citiem kazhocinja paarmeshana uz otru pusi, ir pati par sevi saprotama, citiem tas nav pienjemams, un tie arii ies un dariis. Taa bija toreiz, taa ir tagad. Protams, no runaashanas tagad -miera laikos - mees nesapratiisim, kursh ir kursh..