Autors Tēma: Stulbuma tests  (Lasīts 5203 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Es456

Re: Stulbuma tests
« Atbilde #30 : 2015. gada 18. marts, 21:11:25 »
33% Bet man nebija ne par tuksho dushu ne piiraadzinjiem. Diez tur jautaajumi mainaas?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #31 : 2015. gada 18. marts, 21:41:29 »
Eksperimenta nolūkos pildīju 3x, bet man visu laiku bija identiski jautājumi. Par pīrādziņiem arī nekā
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #32 : 2015. gada 18. marts, 22:07:32 »
11%
Kā noprotu, tad kā kļūda laikam tika ieskaitīts tas jautājums par diska svaru. Iznāk, ka informācija ir "svarīga" arī tiešā nozīmē? Jeibogu nezināju  :blushing:

Atslēdzies dille

« Atbilde #33 : 2015. gada 18. marts, 22:54:38 »
44 %.
Atzīstos, nokļūdījos par Austrālijas galvaspilsētu. it kā vajadzētu kaunēties, bet vai tas būs tā vērts?

Atslēdzies dille

« Atbilde #34 : 2015. gada 18. marts, 22:55:23 »
Un kur pīrādziņus deva?? man nebija

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2015. gada 19. marts, 09:37:20 »
Otra kļūda izrādījās e-talons. Tur uz asprātību jānoraksta, jo burtiski uz pusēm var pārlocīt tikai vienu reizi, tālāk locīsies vairs ne uz pusēm, bet sīkāk - ceturtdaļām utt.

Nē, jautājums par e-talona pusēm ir jautājums uz asprātību, tāpat kā senais latviešu  jautājums - cik dziļi skrien zaķis mežā? mežā līdz pusei.  Etalons un jebkura cita lapiņa arī - tu paņem lapu un pārloki uz pusēm. VIENREIZ. Un, ja tu gribi atkal locīt pa viduslīniju, tad tu atkal loki VIENREIZ. :)  Vismaz tāds ir mans viedoklis:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2015. gada 19. marts, 09:43:37 »
Ha, arī es sasniedzu 0% stulbumu, pateicoties jūsu priekšā teikšanai par informācijas svarīgumu. BET! Testa veidotāji būtu vismaz uzslavu no manis nopelnījuši, ja būtu piefiksējuši, ka no vienas IP adreses vairākas reizes pēc kārtas pilda, un beigās, kad es triumfāli sasniedzu 0%, būtu izlecis paziņojums -
Apsveicam, jūs atbildējāt pareizi uz visiem jautājumiem, bet nu , nenoliegsim, jūs vienalga esat stulbs, ja tik daudzas reizes centāties :):)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #37 : 2015. gada 19. marts, 09:53:53 »
Otra kļūda izrādījās e-talons. Tur uz asprātību jānoraksta, jo burtiski uz pusēm var pārlocīt tikai vienu reizi, tālāk locīsies vairs ne uz pusēm, bet sīkāk - ceturtdaļām utt.

Nē, jautājums par e-talona pusēm ir jautājums uz asprātību, tāpat kā senais latviešu  jautājums - cik dziļi skrien zaķis mežā? mežā līdz pusei.  Etalons un jebkura cita lapiņa arī - tu paņem lapu un pārloki uz pusēm. VIENREIZ. Un, ja tu gribi atkal locīt pa viduslīniju, tad tu atkal loki VIENREIZ. :)  Vismaz tāds ir mans viedoklis:)

Nu to jau arī mēģināju pateikt ar tām ceturtdaļām...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2015. gada 19. marts, 10:14:07 »
Krietni pastulba. 33% :blushing:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2015. gada 19. marts, 11:33:14 »
Tā arī nesapratu, kurā jautājumā kļūdos. Ņēmu vērā komentārus un Austrālijas galvaspilsētu zināju pati. :D

Atslēdzies j

« Atbilde #40 : 2015. gada 19. marts, 11:45:16 »
pieļauju, ka par spoguli- tur nevar saprast, kā domāts jautājums

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2015. gada 19. marts, 11:47:08 »
Man par spoguli likaas dikti skaidri ;)

Atslēdzies j

« Atbilde #42 : 2015. gada 19. marts, 11:51:53 »
padomā- jautājums varēja attiekties uz tevi pašu, tad kreisā roka ir kreisajā pusē, tikpat labi uz to, kurā TĀVĀ pusē ir kreisā roka spogulī vai tikpat labi kurā tevis SPOGUĻATTĒLA pusē ir kreisā roka spogulī, atbildes dažādas.

Vēl muļķīgāk ar mēnešiem un dienu skaitu- VISOS mēnešos, izņemot februāri, ir 30 dienas :-)

Atslēdzies j

« Atbilde #43 : 2015. gada 19. marts, 11:56:37 »
tā, pārbaudīju vēlreiz testu un dabūju 0%
Secinājums- jautājumā par disku jāatbild, ka ar filmām smagāks
pašlaik nevaru izdomāt, kāds loģisks iemesls tam būtu, jāpameklē

Atslēdzies Minne

« Atbilde #44 : 2015. gada 19. marts, 11:58:54 »
Par spoguljatteelu jau, cik atceros, nemaz nebija runa