Autors Tēma: Stulbuma tests  (Lasīts 5175 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Stulbuma tests
« Atbilde #45 : 2015. gada 19. marts, 13:01:59 »

Nu to jau arī mēģināju pateikt ar tām ceturtdaļām...

Nē, tu saki drusku citādi - ka sīkākais locījums būs jau ceturtdaļa. ( Starp citu, iespējams, tev taisnība, ka tieši tā ir jāsaprot). Es domāju apmēram šādi - cik reizes nūjai var noskaldīt vienu galu nost? Vienu reizi.  Nākamajā solī  atlikusī nūjas daļa kļūst par VESELO nūju, kurai tu atkal skaldi nost vienu galu. Secinu, ka mans viedoklis ir programmētāja viedoklis ar ielikšanu ciklā. :) 

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2015. gada 20. marts, 00:09:18 »
Nez, man šķita, ka šis tests vnk varētu dot tos 11ciktur% par katru vsp atbildēto jautājumu, neatkarīgi no izvēlētajaiem variantiem. Tiem, kas izpildījuši visu stulbo testu, nu paši saprotiet  :evil:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2015. gada 20. marts, 00:19:04 »
Nav tā, ka dod punktus neatkarīgi no atbildes. Es pamēģināju izmainīt atbildi par tiem diskiem un 11% vietā dabūju 0.

Atslēdzies tex

« Atbilde #48 : 2015. gada 20. marts, 00:25:28 »
Saprotu, ka tagad tā nedod, bet derētu. Jautājumi ir tik stulbi uzdoti (vai stulbi pārtulkoti), ka par stulbu varētu uzskatīt jebkuru, kas uz viesiem tiem jautājumiem ir tērējis savu laiku ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #49 : 2015. gada 20. marts, 09:49:34 »
Tad trakteejam taa, ka tas bija stulbuma tests, ko pildiijaam, lai apstiprinaatu, ka tests patieshaam ir stulbs. :laugh:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #50 : 2015. gada 20. marts, 10:18:47 »
Un, ka pashas stulbas, ka pildiijaam..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #51 : 2015. gada 20. marts, 10:24:35 »
To driikstam nokluseet. Galvenais, vainu fiksi novelt uz kko citu