Autors Tēma: Spītība, stulbums vai kas?  (Lasīts 14841 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Spītība, stulbums vai kas?
« Atbilde #105 : 2015. gada 20. marts, 18:09:50 »
Ta visi mees buusim veci, un par mums arii varees pateikt - tas taapeec, ka smeekjeeji, taapeec ka dzeeri par daudz, taapeec ka smagi fiziski straadaaji, vai otraadi - seedoshs darbs, vai arii visaadas muljkjiigas dieetas piekopi, sabeidzi kungji, nieres, aknas utt...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #106 : 2015. gada 20. marts, 18:26:37 »
Ta visi mees buusim veci, un par mums arii varees pateikt - tas taapeec, ka smeekjeeji, taapeec ka dzeeri par daudz, taapeec ka smagi fiziski straadaaji, vai otraadi - seedoshs darbs, vai arii visaadas muljkjiigas dieetas piekopi, sabeidzi kungji, nieres, aknas utt...
Nu, tur ir arī morālais moments. Zinu citu vecenīti, kurai vīrs arī ir uz gultas. Abiem pāri 80. Viņa viņu kopj ar lielu pacietību un mīlestību. Jāsaka gan, ka arī viņš visādi cenšas, lai sievai būtu vieglāk. Bet, kad viņai reiz manā klātbūtnē pajautāja: vai nav grūti, jums tak arī daudz gadu, viņa atbildēja- nav grūti, jo viņš mani visu mūžu uz rokām nēsāja :)
Tā ka- cenšamies, kamēr ir spēks un skaidra saprašana; kad vairāk nebūs- saņemsim, ko būsim nopelnījuši.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #107 : 2015. gada 20. marts, 18:30:36 »
Nu, tur ir arī morālais moments. Zinu citu vecenīti, kurai vīrs arī ir uz gultas. Abiem pāri 80. Viņa viņu kopj ar lielu pacietību un mīlestību. Jāsaka gan, ka arī viņš visādi cenšas, lai sievai būtu vieglāk. Bet, kad viņai reiz manā klātbūtnē pajautāja: vai nav grūti, jums tak arī daudz gadu, viņa atbildēja- nav grūti, jo viņš mani visu mūžu uz rokām nēsāja :)
Tā ka- cenšamies, kamēr ir spēks un skaidra saprašana; kad vairāk nebūs- saņemsim, ko būsim nopeln

Tas gan ir skaists staasts.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #108 : 2015. gada 20. marts, 20:10:37 »
Aiziet...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #109 : 2015. gada 20. marts, 20:12:40 »
Tas aiziet bi taa trombotiskaa speelju fana sievai... bet liidzatkariigie neaiziet...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #110 : 2015. gada 20. marts, 20:53:38 »
> Ineshuk Tas gan. Esmu strādājusi ar diezgan daudz līdzatkarīgajiem -viņi čīkst un sūdzas, bet kaut kādā ziņā arī ir mazohisti, tāpat kā itin labi pamanījušies manipulēt ar to atkarīgo dzīvesbiedru. Resp.,līdzatkarība kļuvusi par viņu dzīvesveidu (tāpat kā atkarīgajiem-atkarība), un vien retos gadījumos patiesībā līdzatkarīgiei vēlas un ir gatavi kaut ko kardināli mainīt (kaut arī saka ka vēlas, ka viss piegriezies, utt) Viņu filosofija ir "viņš jau bez manis aizies bojā", "katram savs krusts jānes"  :fubar: , utml. Patiesībā veselu grāmatu varētu sarakstīt par līdzatkarīgajiem -viņi ir ļoti savdabīgs fenomens, bet tā jau ir cita tēma.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #111 : 2015. gada 21. marts, 11:42:26 »
Līdzatkarībai ir savi dziļi iemesli,ne tikai stulbums.
1.Maita atkarīgais dzīvo Tavā dzīvoklī un citur šam nav kur iet.
2.Viņš ir likumīgi pielaulāts
3.Viņam te ir labi un viņš negrib izvākties
4.Ja tav vajag -ņemies ar policiju neskaitāmas reizes(tie nemaz tik ļoti negrib 'ģimenes skandālus),dzīvojies pa tiesām gadiem,jo atkarīgais nemaz negrib šķirties,vēl beigās jābēg no sava mitekļa,jo otram nav kur iet un tas pārvērš tavu dzīvi par elli.
Tad nu vieglākais ceļš ir kaut kā muļļāt to dzīvi,kāda nu ir,netramdot lieku reizi savu mocītāju.
Ja līdzatkarīgo Kāds No Malas vienā brīdī atpestītu no mocītāja-viņš būtu gana priecīgs,bet pašam iet cauri visam elles lokam uz brīvību-ne katram spēka.
Nu izņemot protams tās,kam vīriets(vienalga kāds) ir nepieciešams vairāk nekā gaiss.Tām tas ir dzīvesveids.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #112 : 2015. gada 21. marts, 13:06:49 »
Nepiekriitu tev, Ezme. Ja liidzatkariigajam piedaavaa variantu uzreiz atpestiities, kazhocinjsh tiek apmests uz otru pusi - ir visaadas atrunas, kaapeec taa nevar, neesot jau tik traki, varbuut veel mainiisies, drusku veel pagaidiis un kas tik veel ne.. Neuzskaitiishu te visas dzirdeetaas un redzeetaas situaacijas. Taas, kas nav tik slimas, taas pat veel no gruutaakiem apstaakljiem, kaa tu mineeji, izkulsies, izkjepurosies. Protams, ne uzreiz. tam vajadziigs laiks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #113 : 2015. gada 21. marts, 13:08:18 »
I njefiga nebuutu... neba velti babulji no viena alkaana otram uzkuljas un taa piecreiz peec kaartas... vinjai to VAjAG, jo citaadi vinja neprot... (dzimumus var mainiit)

Ja atkariigais (alko) beidz dzert, att visai biezhi izjuuk,jo liidzatkariigais citaadi neprot... patiesiibaa buut visai teroristisks, tik sabiedriibas aciis cieteejs...

...un kam vsp kaadam no malas pieaugusha cilvja probleemas globaali, nevis vnk piepaliidzot, jaarisina?

...joprojaam neticu pozitiivam ilgterminja i

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #114 : 2015. gada 21. marts, 13:09:04 »
Iznaakumam marfas vai kaa tur akcijai 50 gadiigu gosi pa savam paartaisiit...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #115 : 2015. gada 22. marts, 19:31:20 »
Katru gadu gripas laikā gibu nēsāt to "uzpurnīti", vai arī ķiveri, lai pasargātu sevi no krītošām lāstekām. Bet vai es tā daru? Nē. Kaut kā kauns, kaut kā neērti, jo neviens taču tā nestaigā. Vai bezatbildība?
Par somām uz ritenīšiem - nu es arī tādu nelietotu. Kaut vai tāpēc, ka manuprāt, tā tāda vecuma pazīme. Un kurš gan girb būt vecs?
Tā kā zināmā mērā saprotu dažus bezatbildīgos.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #116 : 2015. gada 22. marts, 21:25:34 »
Antuanete
Ar kādu ātrumu pa ietvi pārvietojas... Var jau mani apsmiet, ka es velkos, bet es paspēju ne tikai apstāties, bet pat nokāpt.
Nenesos kā velokurjeru vējš.

Atslēdzies tex

« Atbilde #117 : 2015. gada 24. marts, 10:27:13 »
Lūk, to, ko japāņu tūristi tur sejai priekšā, es arī gribētu gripas laikā. Citādi, visādi parazīti aplaiž...
velosipēdam man aktuālāks būtu ceļa sargs, bet nemanu gana ērtu un efektīvu. Tie skeiteru ir efektīvi, bet ar velo traucēs un žņaugs šnalles. Volejbola mīksti un ērti, bet nepasargās, krītot no velo pret kko... "Veloceļsargus" neesmu manījusi, bet dikti arī neesmu meklējusi

Atslēdzies Camma

« Atbilde #118 : 2015. gada 24. marts, 11:00:25 »
Klau, kur jūs to stulbumu sagrābājāties, ka uzpurni vajag, lai sevi pasargātu?
Nabaka ķirurgi nu tā sargās no tiem "netīrajiem" vājniekiem un viņu ķeskām.... :sarcasm:
Ja grib sevi pasargāt, tad visādus šķavājošos un puņķainos subjektus jāsaspundē pa būriem pagrabā - vēlams, lai bez ventilācijas... un sist tos kretīnus, kuri slimi velkās uz darbu!
Visus sakost!

Atslēdzies imho

« Atbilde #119 : 2015. gada 24. marts, 11:07:16 »
Lūk, to, ko japāņu tūristi tur sejai priekšā, es arī gribētu gripas laikā. Citādi, visādi parazīti aplaiž...
velosipēdam man aktuālāks būtu ceļa sargs, bet nemanu gana ērtu un efektīvu. Tie skeiteru ir efektīvi, bet ar velo traucēs un žņaugs šnalles. Volejbola mīksti un ērti, bet nepasargās, krītot no velo pret kko... "Veloceļsargus" neesmu manījusi, bet dikti arī neesmu meklējusi

http://www.tredz.co.uk/protective-cycle-equpiment