Autors Tēma: balongāze  (Lasīts 3659 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Labvēlis

• Viesi
Re: balongāze
« Atbilde #15 : 2015. gada 21. marts, 14:27:37 »
Sarkanos balonus no šī gada 1. janvāra vairs nesertificē, līdz ar to neviens viņus nepārbaudīt un ja viņiem būs noplūde paši vien būsiet vainīgi :P
Jaunajos balonos gāzes daudzums ir krietni vien vairāk, jo balons tur lielāku spiedienu, līdz ar to kopsummā sanāk lētāk, bet to jau mājsaimnieces-vulgaris nesaprot :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2015. gada 21. marts, 14:45:45 »
di@sējiem vulgaris varbūt vajadzētu ņemt vērā , ka līdz 2017.g. būs oficiāli atļauts tirgot sarkanos balons , tātad būs vien jāsertificē ! :P

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 21. marts, 17:01:41 »
di@sējiem vulgaris varbūt vajadzētu ņemt vērā , ka līdz 2017.g. būs oficiāli atļauts tirgot sarkanos balons , tātad būs vien jāsertificē ! :P
Pārdot var dajebko, bet ja nesertificē tād tā ir tava problēma, ja kas ir ES norma un neviena sertifikācijas firma negribēs maksāt bargos sodus. tākā ej koklē tālāk līdz tas balons sadalīsies pirmsreizinātājos :P

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #18 : 2015. gada 21. marts, 17:43:30 »
Tikai pēc Tevis ! Jo arī Vācijā vēl tagad lieto arī lielos balonus , un ,ja ES liks , tad sertificēs , stabulītes maukdami !

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 21. marts, 19:51:01 »
Tikai pēc Tevis ! Jo arī Vācijā vēl tagad lieto arī lielos balonus , un ,ja ES liks , tad sertificēs , stabulītes maukdami !
Vācijā nelieto psrs ražotos balonus :P arī pie mums ir gan 60l gan 120l baloni/ Un ES neies pret drošību :D

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. marts, 19:57:45 »
Tu man pasaki , cik daudzi ir uzsprāguši ar nedrošiem baloniem  un cik ir sabraukti pie zaļās gaismas uz gājēju pārejām , paskatīsimies statistiku varbūt. Un man liekas , ka tie krievu gosti bija ar daudz lielāku rezervi , kā mūsdienās .

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 21. marts, 20:39:12 »
pēc krievu gostiem tim baloniem derīguma termiņš bija 10 gadi un tad tos vajadzēja iznīcināt.....Cik gadi jau ir pārtērēti??????? cerams māki skaitīt?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #22 : 2015. gada 21. marts, 20:48:44 »
Skaitīt māku , bet Tu neatbildēji uz jautājumu ! Un kkā negribas ticēt , ka tiešām visi tie baloni ir pirms 25 gadiem krievam no ratupakaļas izmesti un nav ne jauni  gādāti un netiek pārbaudīti ? Es pērku no oficiāla kantora , tad man uzjautāt kā tur ir ar to sertifikāciju ?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 22. marts, 17:39:46 »
Latvijā akreditētas ir 2 firmas, kuras pārbauda un sertificē visu gāzu balonus. Pēdējo reizi sarkanie baloni tika pārbaudīti 2008. gadā :P

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #24 : 2015. gada 22. marts, 18:22:04 »
Paldies par informāciju , ceru , ka patiesa , tad es mūsu gāzistam varu piečakarēties , lai parāda papīrus ?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #25 : 2015. gada 23. marts, 06:26:37 »
Līdz oktobrim būs izņemti vecie baloni un paliks tikai pārbaudītie ! Labvēli , iegriez stenderē robus , cik tad nu līdz oktobrim būs uzsprāguši ! :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 23. marts, 09:37:54 »
Līdz oktobrim būs izņemti vecie baloni un paliks tikai pārbaudītie ! Labvēli , iegriez stenderē robus , cik tad nu līdz oktobrim būs uzsprāguši ! :)
Būtu labi ja neviens neuzsprāgtu.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #27 : 2015. gada 23. marts, 10:21:11 »
No Tavas mutes Dieva ausī !