Autors Tēma: Esmu laimīga!!!  (Lasīts 8252 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Esmu laimīga!!!
« Atbilde #15 : 2014. gada 30. septembris, 20:54:43 »
Jau otro reizi šodien mocos neziņā! Bet Ayame viss skaidrs! Vienalga apsveicu! Laimīgi cilvēki daudz laba nes pasaulei! :big_hug:

es tev piekriitu.. tikai...
pozitīvi cilveki... vienmēr jau nevari buut 100% laimiigs, bet to zelta maliņu vajag atrast.. viņa ir, 100% ir !!!
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #16 : 2014. gada 30. septembris, 20:55:33 »
Lieliska ziņa :)

Atslēdzies klaara

« Atbilde #17 : 2014. gada 30. septembris, 20:59:05 »
Super zinja!!!!! Maasa laimes kreklinaja dzimusi !! Tagat vinjai viss ies tik uz augshu un veiksies visaas jomaas !  :hug2:

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2014. gada 30. septembris, 21:02:06 »
Lieliski! Turās!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #19 : 2014. gada 30. septembris, 21:04:57 »
Mellene - viskarstaakie sveicinaajumi tev un maasai jau vispirmaamkaartaam!!!
Ir zinaama, kaut neklaatienes pieredze ar shitiem nelegaaljiem. Arii man viirs (tieas gan - tad veel nebija ne paziistams, kur nu veel viirs), bet no staastiem sajuutas paziistamas. Tam cauri izejot cilveeks mainaas neatgriezeniski - es domaaju domaashanaa - un visbiezhaak uz labo pusi. Tad saac pa iistam saprast dziives jeegu un to, kas dots - cilveekus, kas blakus, saulleekta un saulrieta kopsakariibas, gadalaiku mainju, miilestiibu, draudziibu un taa...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2014. gada 30. septembris, 21:18:14 »
vienmēr priecājos šādas ziņs dzirdot. pati biju blakus draudzenei, kad... atrunāju no braukšanas uz Tibetu (neļaušot sevi graizīt), pie ārstiem aizdzinu, pīpēšanu kopā atmetām. kaut kā pēkšņi veselība man salikās vērtīga... :)

mellen, shampi gaisā! :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2014. gada 01. oktobris, 00:52:33 »
tas, kam viņa gaaja cauri, to zin tikai viņa pati. man liekas ,katra diena romāna nodaļas vērta ...
es varu teikt par sevi, ka dabūju mācību, caur šo pieredzi. Un patiesībā mans lielākais prieks ir par to, ka es guvu apstiprinaajumu. Tur augšā kaads ir... kas tur rūpi par mums....Kopš taa laika, kad nācās pamest Latviju, es sevi bieži lieku kaada gudraaka rokās(apzinati), tas ir..kad pats vairs neko ,neko nevari, kad ir tikai pilniigs izmisums un šaubas, tad, naak paļaušanās... es dodu savu likteni un savu dzīvi Tavās rokās, kaa lemsi , taa notiks, taa ņemšu par labu.
Protams, es kā skeptiķis, racionals cilveks un nepiederošs nevienai konfesijai nevaru tā uzreiz pateikt..Dievs man palīdzēja  utt., es vienkarši kraaju pieredzi un vilku plusiņus.Kad vēl man nebija gana, tad laikam tika sūtīta šī skola...
kkur dziļi, dziļi kkada kkata mani nepamet sajūta , ka taa bija mana skola...bet lomu viņā uzņēmās māsa. Es nez... es to nebūutu izturējusi un iznesusi tik eleganti... es nedz fiziski nedz gariigi neesmu pat puse no viņas...
un tad, saprotot, ka neko jau nevaru darīt un paliidzet .varu tikai lūgt. Rikojos nesmuki vai smuki nezinu... bet noslēdzu darījumu...ja māsa izķepurosies, tad man pietiks pieradījumu..un es zināšu droši, ka ka kāds TUR Augšā ir un ka kaads mums sniedz palīdzīgu roku, kad taa patiesi ir vajadzīga...
nu oky..te var izpluust .. bet doma taada, ka šodien man sveetki vairak par to, ka es noticeju, paļāvos, uzticējos un ka man vairak nevajag pierādījumus. Un man ir kkā trakoti viegli un labi :)
es nezinu, ko nomanis rakstiita var saprast, bet nu, šobriid apmeeram tā...
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #22 : 2014. gada 01. oktobris, 08:10:05 »
Priecājos līdz ar Tevi un, galvenais, lai tagad viss viss iet tikai uz augšu. :hug2:

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2014. gada 01. oktobris, 09:05:49 »
šodien saņemtas atbildes un dakteru verdikts- māsas rumpis ir brīvs no nelegāļiem un iebrucejiem. Pagaaja nieka 7.mēneši...
milzīgs paldies latvijas medicīnai, dakteriem, neskaitaamiem labiem cilvēkiem un pats galvenais TTA !!!
tas kāds audzējs vai?? ziņas lieliskas. mūsu ģimene dzīvo no pārbaudes līdz pārbaudei.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2014. gada 01. oktobris, 12:09:26 »
šodien saņemtas atbildes un dakteru verdikts- māsas rumpis ir brīvs no nelegāļiem un iebrucejiem. Pagaaja nieka 7.mēneši...
milzīgs paldies latvijas medicīnai, dakteriem, neskaitaamiem labiem cilvēkiem un pats galvenais TTA !!!
tas kāds audzējs vai?? ziņas lieliskas. mūsu ģimene dzīvo no pārbaudes līdz pārbaudei.
Jā, bija ļoti nejauks draņķis, vinjai arii buutu tas pats ,kaa tu saki, no parbaudes liidz parbaudei. Bet sakasiija naudu un aizbrauca izmekleties Uz sanktpeterburgu(par to arii vesels storijs, kaa tur gāja, jo vinja armijas cilveeks un šibriža situacijaa list par robezu bija riskanti :DD) bet tas nu taa... Es nezinu nosaukumu ,tam gala izmeklejumam.. bet nu vardsakot, tapa noskaidrots, ka viss ir tīrs...
es gan vairaak nesmu runajusi, kopš vakardienas prieka vēsts, gan jau ka kkada uzskaite vēl pastav un kkad, kkadas parbaudes, bet tas jau vairs taads siikums :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2014. gada 01. oktobris, 12:36:54 »
jā tas "viss tīrs" ir ļoti laba ziņa, ļoti!
galvenais, lai nelien atpakaļ, jo kā zināms 100% garantijas jau nav :(

mēs tagad tikko izgājām pārbaudi "viss tīrs" dzīvosim tagad par to nedomājot līdz nākošai "viss tīrs" pārbaudei un cerēsim, ka tas nekad neatkārtosies
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #26 : 2014. gada 01. oktobris, 12:42:51 »
jā tas "viss tīrs" ir ļoti laba ziņa, ļoti!
galvenais, lai nelien atpakaļ, jo kā zināms 100% garantijas jau nav :(

mēs tagad tikko izgājām pārbaudi "viss tīrs" dzīvosim tagad par to nedomājot līdz nākošai "viss tīrs" pārbaudei un cerēsim, ka tas nekad neatkārtosies
Cik biezi jaaparbaudas??
IG- mellenessniega

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #27 : 2014. gada 01. oktobris, 12:53:41 »
sākumā ik pa 3 mēnešiem, pēc tam retāk. 10gadus

bet es pieņemu, ka tas atkarīgs no tā kas tas par sūdu bijis (jo viņu ir daudz un dažādi), kur bijis, kāda ārstēšana veikta (vai viss protokols iziets) un kur ārstējies. kā tu teici braukusi uz Sanktpēterburgu. jeb viņa tika nosūtīta uz turieni??
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 01. oktobris, 12:55:38 no Svilpe »

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2014. gada 01. oktobris, 13:26:03 »
Aa, par to tieshaam no sirds jaapriecaajas. Bet kas ir TTA?

Atslēdzies danu

« Atbilde #29 : 2014. gada 01. oktobris, 14:16:51 »
Mellen, no sirds sveicu! Tā ir LIELA  uzvara ! Lai izdodas to mošķi uzvarēt uz visiem laikiem!