Autors Tēma: BBC, Top Gear un Klarksons  (Lasīts 2401 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

BBC, Top Gear un Klarksons
« : 2015. gada 20. marts, 14:56:04 »
Kāds nav sekojis notikumiem?
PR vai tiešām konflikts vai kas cits?

Atslēdzies Betons

Re: BBC, Top Gear un Klarksons
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. marts, 15:10:44 »
es tā briesmīgi nesekoju, šad tad raidījumu esmu paskatījies, pāris reizes var, bet ar izteiktu humoru tas neizceļas. Pārsvarā lēti jociņi nenobriedušu jauniešu, kas nesen ieguvuši vadītāja tiesības, auditorijai. Baigi iestudēts sižets un superkingu tēlošana, kas it kā pašrocīgi veic tādus darbus, ko var paveikt tikai vesela mehāniķu brigāde. Līdz ar to nebrīnos, ka konflikts arī ir fake
MHO

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 20. marts, 15:17:57 »
Kaut kaadus virsrakstus tik esmu redzeejusi, ka Klarksons kaut kam pa muti iesitis un nosaucis par slinko iiru, ne ta raidiijuma producentam, ne ta rezhisoram, bet gan jau viss PR.

Atslēdzies alex

« Atbilde #3 : 2015. gada 20. marts, 19:04:53 »
Nupat iznāca kārtējā šīs sezonas sērija. Tur nekas nebija manāms. Es ar domāju, ka PR.

Atslēdzies alex

« Atbilde #4 : 2015. gada 20. marts, 19:13:27 »
“Following last week’s suspension of Jeremy Clarkson, Ken MacQuarrie is now considering the evidence and will report to the Director-General on his findings next week.

Once this has been considered, we will set out any further steps.

The BBC will not be offering further commentary until then.”

It has been confirmed that the TGTV episode scheduled for broadcast on Sunday 22 March will not be shown, and that Episode 10 of Series 22, originally scheduled to air on BBC Two on Sunday March 29, has also been postponed.

TopGear.com will bring you more news as soon as we have it.

http://transmission.blogs.topgear.com/2015/03/19/bbc-releases-update-on-clarkson-and-top-gear/

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2015. gada 20. marts, 19:16:07 »
..aber man vienalga šķiet, ka tikai reitingu grib pacelt.. (?)

Atslēdzies alex

« Atbilde #6 : 2015. gada 20. marts, 19:21:24 »
Figviņzin! Reitings tak par augstu nemēdz būt, ne?

Anete Goba

• Viesi

Pieslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. marts, 19:54:52 »
sākumā laikam tiešām vnk salamāšanās, ka filmēšanas vietā nebija noorganizētas pusdienas. Tālāk kā par diedziņu -bbc saka atlaižam, Cl -atbild ejiet ka... taisīšu pats savu šovu, tad tāda stīvēšanās, petīciju vākšana, tautai patīk , tagad Stigs atbrauca ar btr.

Beigās jau pamatīgs šovs. Raidījums bieži tāds pārspīlēti iestudēts, bet vienalga skatāmies

Atslēdzies alex

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. marts, 10:38:26 »
Jeremy Clarkson's contract will not be renewed after an "unprovoked physical attack" on a Top Gear producer, the BBC's director general has confirmed.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-32052736

Žēl! Šis raidījums jau kļuvis par ikonu un noteikti tiks ierakstīts kaut kādās- nebūt vēstures annālēs. Nu ko?! Pabeidzam skatīties šo sezonu un gaidam, ko nesīs nākošā.
Vienu brīdi iedomājos- varbūt, ka ir pat forši šitā aiziet. Slavas zenītā. Te gan es domāju vairāk visu raidījumu kopumā, nevis Clarksonu individuāli.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 26. marts, 12:03:33 »
Slavas zenītā un ar blīkšķi.