Autors Tēma: Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu  (Lasīts 6398 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Re: Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu
« Atbilde #30 : 2015. gada 24. marts, 13:49:46 »
Andris Morkāns pats ir bijušais DT aktieris. No tā kursa, kur mācījās Vikmane, Jarāns, Ķirse, Spanovskis, u.c.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #31 : 2015. gada 24. marts, 13:54:34 »
hm@, kurā datumā Tu iesi uz izrādi?? Es vakar norezervēju uz 10.apr., kad iešu vēlreiz. Pieļauju, ka šī izrāde ieies manos apmeklējumu skaita rekordos.  :happy: (Izlasīju Morkāna recenziju, -cilvēkam ir uz rakstīšanu talants. Turklāt man patīk cilvēki, kuri neslēpj savas emocijas).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2015. gada 24. marts, 14:01:05 »
KĀDAS ŠAUSMAS, TU BŪSI JAU DIVREIZ BIJUSI, KAD ES VĒL TIKAI IEŠU :)  man ir uz 16.aprīli...   ja nu vienīgi - neizturēšu agrāk un nopirkšu kaut kadu briesmīgu aizpakaļas vietu, kas šobrīd vēl brīva:) bet centīšos paciesties un sēdēt savā normālajā tuvajā vietā :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #33 : 2015. gada 24. marts, 14:15:54 »
hm@, a Tu aizej pēc tam 3x! Būsi viskulturālākā

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #34 : 2015. gada 24. marts, 14:18:02 »
Lai nu kā, bet aizpakaļas vietu uz šo izrādi jau nu gan neiesaku, te tādi aktierdarbi, ka mīmiku neredzēt visp.ir grēks ! Es sēdēšu 02.rindā, tieši bija viena vieta palikusi maliņā, bet tālāk bija vēl brīvas vietas. Svētdien sēdēju 2., nevis 02.rindā, tālāk par 4.-5.r.šajā izrādē sēdēt negribētu.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 24. marts, 14:24:23 »
tālāk par 6. rindu teātrī padlaikos sēdēt skaitījās sliktais tonis. Pirmās 6 rindas vienmēr bija aizņēmuši tā laika prominences - gastronomijas veikala pārdevējas, dajebkādas pārdevējas, oficiantu ģimenes, taksisti ar madamām, nu, protams, KP funkcionāri, u.c. vajadzīgie cilvēki .. Visiem, protams, bija abonementi.  :sarcasm:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2015. gada 24. marts, 14:31:42 »
hm@, a Tu aizej pēc tam 3x! Būsi viskulturālākā

Beton, tu galīgi neko no riktīgajiem teatrāļiem nesaproti:) i biuš gadījum, kad iet padsmit reizes:)  Uz veco labo Kalgulu, kuru vienu laiku rādīja reizi mēnesī, istie kaligulisti gāja bez maz katru reizi. un ierasts jautājums  bija:
- tu šomēnes nāksi?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #37 : 2015. gada 24. marts, 14:36:22 »
Kāpēc nesaprotu. Mans bērns, kad bija mazs, arī vienu un to pašu multeni skatījās vismaz reizes padsmit. Kamēr zināja no galvas :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #38 : 2015. gada 24. marts, 14:44:10 »
Radikāla atšķirība starp filmu un dzīvo mākslu:)  Katrā izrādē ir kaut kas citādāks. Apmēram pēc trešās reizes jau vairs neskatās, KAS notiks, bet KĀ notiks. Un tas kaligulists, kurš tajā reizē attaisnojošu iemeslu dēļ nebij ticis uz izrādi, satraukts prasīja - nu, kā šoreiz?
Nu, apmēram tā :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #39 : 2015. gada 24. marts, 14:46:29 »
katram savs..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #40 : 2015. gada 24. marts, 15:07:14 »
Sev par mierinājumu varu teikt, ka tādu izrāžu nebija daudz un baigi sen nav bijis... varbūt esmu kļuvusi pieaugusi? :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #41 : 2015. gada 24. marts, 15:07:40 »
Beton, Tavai replikai par tām sk.zāles rindām padlaikos un maniem iemesliem nav ne vismazākā sakara! Tie, kas mani šeit pazīst, ir lasījuši, ka man ir tā "īpatnība", ka ja neredzu aktieru mīmiku, tad izrāde man lielā mērā "paiet garām".
Izskatās, ka Tu garlaikojies un mēģini izprovocēt, bet nesanāks. :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #42 : 2015. gada 24. marts, 15:08:45 »
ehh, atkal nekā :)