Autors Tēma: Elektropreces mājai pieredze - rokas blenderi pluss u.c.  (Lasīts 1040 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Elektropreces mājai pieredze - rokas blenderi pluss u.c.
« : 2015. gada 21. marts, 16:15:55 »
Dāms manī atkal mostas vēlme ko iepirkt no elektroprecēm, šoreiz blenderis ar papildus funkcijām, kas šim līdzīgs, nav pieredzes http://www.rdveikals.lv/products/lv/249/38662/sort/1/filter/0_0_0_0/SL-1543-Rokas-blenderis.html

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mangusts

Re: Elektropreces mājai pieredze - rokas blenderi pluss u.c.
« Atbilde #1 : 2015. gada 21. marts, 16:39:51 »
Ja kā blenderis, man ir Braun

Blenderis+smalcinātājs+putotājs. Izmantoju bieži.
Līdzīgas rīves, kā rdveikala lapā Scarlett, man ir Bosch virtuves kombainam, taču lietoju reti, parasti rudenī konservēšanas sezonā. Virtuves kombainu galvenokārt izmantoju mīklas jaukšanai, lai gan klāt nāk arī blederis (tas kas kā  bundulis), suluspiede un pat gaļas maļamā mašīna.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies itta

« Atbilde #2 : 2015. gada 21. marts, 17:08:59 »
Es savējo veco IdeLine arī lietoju bieži ... man tie naži arī vajadzīgi tieši ražas novākšanas sezonai un reizēm arī pārējā gada garumā. No kombainu funkcijām man noderētu tikai gaļasmašīna un tad jau saprotu, ka labāk nopirkt atsevišķi, kaut no otras puses ir vecā tipa ar roku maļamā...

Atslēdzies itta

« Atbilde #3 : 2015. gada 21. marts, 17:10:12 »
Man ir Mullineks aparāts ar nažiem griešanai, kuru principā lietoju šobrīd, bet viņš jau izskatās savu nokalpojis...