Autors Tēma: kas brokastīs?  (Lasīts 6812 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Tille

kas brokastīs?
« : 2015. gada 22. marts, 11:07:36 »
Lēnajās slinkajās brīvdienu brokastīs?
Man Getliņtomātmaize un kafija. Tik vienkārši ... :)
Darbdienās brokastis vispār neēdu. Darbā ar kafiju nr.2 kko no šoksieriņu krājumiem (tiek stingri uzraudzīts, lai neizsīkst).

viesmiiliigs

• Viesi
Re: kas brokastīs?
« Atbilde #1 : 2015. gada 22. marts, 11:43:55 »
Sīcis ēda rosolu un kārumsieriņu, cienītais maizītes un kārumsieriņus, es divas mīksti vārītas olas ar sviestmaizi. Brokastojam katrs savā laikā. Darba dienās mājās brokastis neēdu, ja nu darbā kādu karstmaizi paņemu, bet reti - 1x divās nedēļās varbūt.

Citreiz brīvdienā, kad nav iemeties slimais man, taisu karstmaizes, varbūt salātus vai k-ko tādu. Parasti gan slaistos pa gultu tik ilgi, kamēr visi paēduši un es varu paknakstīt kaut ko no ledusskapja bez gatavošanas.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 22. marts, 12:09:48 »
Brokastis katrs kaut ko paņem no ledusskapja, nekad speciāli negatavoju, kā arī katrs ēd savā laikā. Es šorīt vārītas olas, Mārupes gurķi un sieru. Brokastis ir visgrūtākā ēdienreize, jo viss apnicis.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #3 : 2015. gada 22. marts, 12:19:56 »
Brīvdienās vienmēr ir siltas brokastis (omlete ar žāv.gaļu,uc.) vai karstmaizes ar sieru, kurām arī kaut kas zem siera apakšā, vai cepti kartupelīši ar medniekdesiņām, kautvai. Nu vrb ne pārāk veselīgi, bet brokastis ierasts ēst kārtīgi mūsmājās (tas man no bērnības nāk līdzi).
Darbdienās biežāk ne siltas brokastis, bet pāris sendviču, kāds saldais našķis, kāds auglis.
Ak jā, un pēd.laikā biežāk putras vāru, piem,auzu pārslu,  -ne tīrā pienā, bet uz pusēm ar ūdeni. Ēd ar garšīgu zapti vai nu brokastīs vai pavēlās vakariņās. Klāt daudz zaļās tējas, lai neiet labumā.
Ja ir paštaisīts rosols vai kādi citi sātīgi salāti, tad brokastīs tie, protams.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 22. marts, 12:30:57 »
kādi kur ieradumi. Darbdienās manā mājā brokastis neēd neviens, tik agri negribas.

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 22. marts, 12:34:16 »
kafiju ar mazliet pienu -vienreiz pavisam agri, 2x ap 11. Tad kādu biezpienu, kamu ar paniņām, dažreiz omleti

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #6 : 2015. gada 22. marts, 12:34:33 »
Darbdienās katrs ēd savā laikā, vienmēr tā bijis. Bet brīvdienās jau no bērnības ir garās brokastis visiem kopā - pie rūpīgāk saklāta galda, brokastis tiek rūpīgāk sagatavotas - kādi salāti, omlete, kādi labāki sieri utml. Joprojām šī tradīcija patīk :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2015. gada 22. marts, 20:22:46 »
aiz tā,ka darbadienās agrajiem putniem taisu kārtīgas brokastis,brīvdienās nedaru neko.
Paši ēd,ko atrod. Ja nu man laba oma,tad izvelku no saldētavas sviesta krusasānus vai pekanriextu maizītes,un iešauju cepenē,tas kā kārums.
 Mega reti cepu plānās pankūkas,vai kartupeļu pankūciņas ar Benedikta olām. Reizēm lašmaizītes,reizēm karstās siera salātu maizes. Tā kkā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #8 : 2015. gada 22. marts, 20:57:26 »
diddly, kas tev par pekanriekstu maizītēm? Vai tādas, kā Rimi cep? Tās ir traki garšīgas :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2015. gada 22. marts, 21:23:33 »
Manējās tādas,kā Staķikā,vai Narvesenā. Pērku saldētas bāzē :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 22. marts, 23:20:48 »
Man vairāk interesē, kas tās par Benedikta olām ??? :rofl:

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2015. gada 22. marts, 23:33:50 »
tās pusjēlās

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. marts, 00:06:02 »
Diddly, pēc skata narvesenā līdzīgas, tikai izmērā mazākas :) Eh, tādas kā Rimi es arī iepirktu, bet laikam jau labi, ka nezinu, kur dabūt!

Atslēdzies danu

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. marts, 08:52:01 »
Darba dienās broakstis neēdu- 1.kafija ar pienu, tad darbā 2.kafija(bez piena)) + gabaliņš siera.
Brīvdienās- visbiežāk ir omlete ar tomātiem un sieru. Reizēm auzu pārslu putra ar kādu garšīgu pašvārītu zapti. Kad sabrauc bērni  obligāti jābūt pankūkām :) , mazbērnam noteikti jābūt cīsiņiem :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. marts, 08:55:02 »
Auzu pārslu putra, vārīta ūdenī ar karoti medus. Zaļā tēja piedevām.