Autors Tēma: bio ilgviļņi  (Lasīts 12089 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: bio ilgviļņi
« Atbilde #30 : 2015. gada 25. marts, 01:33:18 »
Mango- un ko tad tu lieto,kad pati...krāsu vai balinatāju ???
es gan, toč zinu, ka balinu. ar tām gaišinošajām krāsam var tikai toni piekoriģēt nejau dabuut gaišākus no kkādiem pustumšiem.
man oriģināli varētu buut latvijas pelēkbrūnie... tak nekāda krāsa vinjus nedabuus gaišus... :faint:
bet vispār,lasot saskumos vai sabijos figvinjzin.... bet katra zinja apdomāšos vēlreiz...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #31 : 2015. gada 25. marts, 08:08:45 »
Protams krāsoju.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #32 : 2015. gada 25. marts, 11:03:01 »
Mellen uzprasi frizierei, lai izskaidro zinātniski. Pēc manas saprašanas , ķīmiski domājot, balināšana jeb krāsošana gaišākā tonī tehnoloģiski atšķiras no krāsošanas.
Krāsojot mats tiek piepičkāts vai aplipināts no ārpuses ar krāsas pigmentu vēl papildus. Nu droši vien tur ar kaut ko pašķīdina un pamīksina, lai labāk pieķer.
Balinot, tiek izšķīdināts un izskalots dabiskais pigments pilnībā un daļa mata masas. Nu gaišajām  modernajām krāsām, pieļauju, daļa mata masas tiek atgūta piepildot matu ar gaišu pigmentu.
Domāju, frizieriem vajadzētu zināt tehnoloģiju drusku dziļāk nekā tikai "tas būs matiem par daudz"," var būt visādi". Prasi , lai paskaidro - kāpēc?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #33 : 2015. gada 25. marts, 11:17:46 »
man te nav kam skaidrot :( man friziere riiga un nesmu pie vinjas binjusi 2 gadus.
sitām viss vienalga....gribi nāc, negribi nenāc...
tehnoloģiju jau es pati esmu izrakusi un sapratusi... bet mani jau sapina tas,ka atradu labu firmu, labus materialus..bet neviena ar tadiem nestradā..nav pieprasijuma visdriizaak...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #34 : 2015. gada 25. marts, 11:29:41 »
Nu un kā ar tehnoloģiju? Ir tā , kā es rakstu, jeb savādāk? Vai tiešām ir tikai vienai firmai labi produkti, citām nav analogu? Var jau būt nosaukums visāds - bio, saudzējošie, skābie - tas viss mārketings- bet tev jau tieši tehnoloģija, būtība svarīga!

Tomēr ja tev no dabas ir Latvijas pelēkie, es izvēlētos foršus ilgviļņus bez balināšanas! Pasmidzini kādus eļļas preperātus pēc tam. Mati spīd, ir zīdaini mīksti uz tausti un izskatās vienkārši stunning!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #35 : 2015. gada 30. marts, 23:56:04 »
Nu un kā ar tehnoloģiju? Ir tā , kā es rakstu, jeb savādāk? Vai tiešām ir tikai vienai firmai labi produkti, citām nav analogu? Var jau būt nosaukums visāds - bio, saudzējošie, skābie - tas viss mārketings- bet tev jau tieši tehnoloģija, būtība svarīga!

Tomēr ja tev no dabas ir Latvijas pelēkie, es izvēlētos foršus ilgviļņus bez balināšanas! Pasmidzini kādus eļļas preperātus pēc tam. Mati spīd, ir zīdaini mīksti uz tausti un izskatās vienkārši stunning!

Baigi mazie burtiņi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #36 : 2015. gada 31. marts, 12:52:00 »
Mans uzskats, ka i tie bio i tie "ar datoru" ir prasta muljkjoshana...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #37 : 2015. gada 31. marts, 20:42:13 »
Piektdien nopratināju savu frizieri par šo ... tie bio esot labāki kā klasiskie, bet ... laikam vairāk derīgi īsiem matiem (līdz pleciem) vai īsākiem ...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #38 : 2015. gada 08. jūnijs, 16:35:21 »
Mellene davoļnijs kak udavs (kurš te būtu visapmierinātākais smaiļiks???)
man ir ilgviļņi (bljin,pat dejojošās rozā meitenes vairs nav)...
Aij..es nespeeju paust emocijas   :facepalm:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

« Atbilde #39 : 2015. gada 08. jūnijs, 17:11:35 »
Nevari nofočēt? Pakausi kaut vai :D
Man skauž!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #40 : 2015. gada 08. jūnijs, 18:33:50 »
man nav kruto gadžetu..man ar fočiku jāfotografē..un tad ir slinkums bildes mazinaat utt...bet, katrā ziņā esmu trakoti apmierināta... arī meistari beidzot atradu normālu,kura mani klausās un dara ,kā es gribu...
un ,man patīk rezultāts...un nav nekādas kjimijas smaržas galvā (atceros taadu no seniem laikiem)
redzēs, cik ilgi turēs, jo beigās abas izspriedaam, ka vajadzēja tomēr ilgāk paturēt :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #41 : 2015. gada 08. jūnijs, 21:10:01 »
Nu, malacis! Domāji, darīji un izdarīji. :clap:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #42 : 2015. gada 14. jūnijs, 10:57:41 »
Man laikam arī vajadzētu ... vienīgi negribas matus čakarēt .... :(

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #43 : 2015. gada 14. jūnijs, 22:59:26 »
ew nu beidz šito  :o kāds tur čakarēt ... mati, nagi, ragi ..ataug, es eksperimentēju  :yes: un man patīk  :smile:
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #44 : 2016. gada 20. decembris, 01:27:17 »
izkašāju veco tēmu... beidzot jānokauj slinkums un jāieraksta.
1.sept ,kad biju LV beidzot ieliku savus meklētos BIOilgviļņus...
kā redzams no iepriekšējiem komentāriem ,tas ir apmēram gadu pēc parastajiem... tātad salīdzinājums- bio... kaka uz kociņa, nekas cits :)
gan jau daļa vainas jāuzkrauj nepareiza meistara un greiza salona izvēlei.. bet nu ...ja tu cilvēks esi vien pāris dienas,tur kur esi, tad jāņem tas, ko var dabūt....
rezultātā...maniem matiem liekas,ka lielas starpības nav... parastie izskatās,ka bija pat labāki... procedūras laikā ,krēslā ar šķīdumiem jāsēž 3x ilgāk nekā ar parasto sastāvu... smaka vljek... (jā sajutu pretiigu smaciņu ,tādu pat kā padomjlaiku ilgviļņos)..
rezultātā... mati tomēr palika kā spalvas...kas nenotika pēc parastajiem ilgviļņiem pirms gada....
gads starpā manuprāt ir pietiekoši,jo aug man viņi labi...galos tik vairs vecie palikuši bija.
nujā ..secinajums..nav ko iespringt uz gudriibām un tehnoloģijām....
nē nu rezultats jau apmēram uz 50% atbilda gribētajam.... bet tie otri 50% taadi,bez sajūsmas....
IG- mellenessniega