Autors Tēma: bio ilgviļņi  (Lasīts 12101 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

bio ilgviļņi
« : 2015. gada 23. marts, 11:37:20 »
vakarnakt uznaca trakums, sagribēju ilgviļņus. nu tā, ka acīs cērt. :blushing:
izraku visu internetu..pēdējoreiz man tādi bija kkad tālajos 80tajos..kopš tiem laikiem neko nezinu... :o
vot tagad ir doma patracināt meistares... jo izpētīju ,ko gribu, tik nez vai šamās parakstīsies uz tādu klijentu...  :taunt:

vai esiet kāda likusi tiesi bio ilgviļņus? ka strada, ka turas utt?
kas ir kurvings(smieklīgi skan)? lasiju, ka kkāda sakņu pacelšana...bet dažadi avoti man sniedza dažādu info(īsti nenoticēju) varbuut kada arī  kko tadu izveikusi:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mango

Re: bio ilgviļņi
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. marts, 11:43:37 »
Es drausmīgi arī gribu. Tā ka acīs cērt, bet balinātos/krāsotos man neļāva. :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. marts, 11:51:55 »
mana friziere arī atteicās, smējās, kādi bio, ķīmija paliek ķīmija.Un nogrieza tā, ka vienā pusē ir īsi, nosacīti gludi, bet otrā, mazliet piepalīdzot ar speciālu verķi pie fēna  -naturālie bio.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. marts, 12:09:06 »
vot tapēc es zinu, ka novedishu meistares liidz sabrukumam..tapēc pati raku un meklēju, jo man arii balinati..un vinjas negrib čakareeties..
bet interneta gudrie praati saka,ka var gan balinatos/krāsotos un lai nepukst...
liidz sim mani visas atrunajušas, bet nu gan vairs neizdosies, jo tai lietai piegaaju nopietni, ja kas, pati nopirkšu sastāvu un resnos ruļļus  :rofl: lai tik uztin :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. marts, 12:14:29 »
reno-
bet kada viņām bēda..mani mati...
galu gala agrak ko tik nezieda galva ,mani pirmie balinatie ar tīru peroksiidu un tt.,galu gala mati ataug...
ķīmija ta ķīmija... bet bio ilgviļņiem tā nav tāda pati kā ķīmiskajiem..protams, ka nesmrē matos burkanu eļļu.
oky..man ir plāns....man būs šitādi :))
Paul Mitchell Acid Wave - Кислотная Химическая Завивка Волос
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 23. marts, 12:18:23 »
Nekad nav bijushi ilgvilnji. Briinos, ka kaads veel muusdienaas ilgvilnjus liek (Dullaas Pauliines balsii - kas tad muusdienaas neilonu valkaa!)

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. marts, 12:20:46 »
a vot tagad atkal modē

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. marts, 12:28:23 »
Es nezinu, kādi ir bioilgviļņi, bet man ir likti ilgviļņi ar saudzīgu sastāvu. Friziere teica, ka šitādus varot likt reizi 3 mēnešos, ja vajag.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. marts, 12:31:24 »
es toč par modi neko nezinu...bet man sen gribas  :( , mani tikai vienmēr atrunā slinkas un neuzņēmīgas frizieriites... oky..manējā rīgā bija laba :) viņa viskko grieza un viskka izpildījās(man jau patika), lai tik ilgviļņi nav jaliek :)
šitās man te nav tik labas un nogriezt tapat nejēdz tā, kā man vajag, tad vismaz liks ilgviļņus(šitā es sevi tagad pārliecinu ) :spicglaze:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. marts, 12:33:04 »
Ar nepatiku atceros tos periodus, kad manējai bija ilgviļļni. Ibio. Nepatīkami roku matos ielaist, tā kā sausu žagaru čupā. Par laimi, pēdējā reize bija ļoti sen.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. marts, 12:39:28 »
Beton- tās žagaru čupas palika tālajos 80tajos. tagad toč vairs tadu naf :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. marts, 13:17:26 »
Ja ilgviļņiem pretējs ir īsviļņi , tad man vajag tos ! gan jau , ka bioķīmiski var ? padalieties , lūdzu ! jo man tie mati tā kā :go_go: šitie plušķi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. marts, 13:45:07 »
Tagad jau nav cirtainie, bet lokveidīgie ilgviļņi, tik skaisti. Var lielas, var mazas. Kā kuram gribas.
Par modi neinteresējos, man gribas lokas un viss.

Es arī tā kā nedaudz nesaprotu tās frizieres, nu, mati mani, kā gribu, tā beidzu nost. Un taču ataugs atkal, ja arī salaidīs grīstē. tagad arī visādas matu atveseļošanas procedūras pieejamas, nu, taču 21.gs.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. marts, 15:37:20 »
Mati ta tavi, bet darbs un atbildība ir frizieres - tad pirms šītādu brīnumu veikšanas būtu jāslēdz līgumi ar frizierēm par to, ka tu un tikai tu būsi atbildīga par rezultātu un nekādus iebildumus necelsi, ja rezultāts nebūs tāds, kādu esi vēlējusies :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. marts, 15:52:09 »
Esmu likusi Revlon ar kompjūteru. Visādi sastāvi - krāsotiem , nekrāsotiem. Uzliek programmu (krāsoti, nekrāsoti, poraini, neporaini un varbūt vēl kaut kas) un vienam rullītim piesprauž klipsi. Kad sāk pīkstēt - gatavs. Skalo ārā. Uz lielajiem ruļļiem. Nav nekāda žagaru čupa.