Autors Tēma: Mēģināt tulkot sapni?  (Lasīts 1508 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milda Vē

Mēģināt tulkot sapni?
« : 2015. gada 23. marts, 14:20:42 »
Šonakt tāds sapnis (murgs?) patrāpījās, ka pamodos gandrīz sēdus gultā. Sapņu tulki nekādu atbildi man par šo nedeva, tā ka mēģināšu pastāstīt šeit. Sižets norisinās kaut kādā istabā, ir nakts, tajā guļ vairāki cilvēki. Viens no šiem cilvēkiem dzīvē ir miris pirms 4 gadiem. Es it kā guļu, pamostos, paskatos uz to cilvēku un redzu, ka viņš liek pie deniņiem revolveri. Tajā brīdī es it kā gribu kaut ko viņam uzsaukt, viņa draudzeni modināt, lai viņa kko darītu, bet tā vietā es apguļos atpakaļ un tēloju, ka guļu. Nu tipa, izliekos, ka neredzu. Un tajā brīdī atskan šāviens, paskatos uz viņu un saprotu, ka viņš ir nošāvies. Ķeru teleofonu, lai zvanītu ātrajiem un tajā brīdī arī pamodos, sirds dauzījās kā negudra. Un tas viss ļoti spilgti palicis atmiņā, ne tā kā ar citiem sapņiem, kas ļoti ātri izplēn no atmiņas. Tā nu sēžu un domāju vai meklēt tajā kaut kādu zīmi vai uztvert to kā dīvainas zemapziņas spēlītes.

Anete Goba

• Viesi
Re: Mēģināt tulkot sapni?
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. marts, 14:34:26 »
Vai tas cilveeks arii iisteniibaa ir noshaavies, vai tev tikai taadas asociaacijas. Man mirushi personaazhi biezhi sapjos darbojas. Ko grib pateikt, nezinu..

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. marts, 14:36:56 »
Lai skaidrotu sapni, Tu pati varētu sev atbildēt uz jautājumiem.
Kāda ir istaba, kurā jūs gulējāt, vai tā ir Tava istaba, ko tā varētu nozīmēt?
Kas ir mirušais cilvēks? Kā viņš mira? Kāpēc, Tavuprāt, viņš sapnī nošāvās? Kādas bija Tavas attiecības ar viņu un sievieti, kas sapnī ir viņa draudzene? Kas Tev šajās attiecībās ir palicis nenokārtots, varbūt vainas apziņu izraisošs?

„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. marts, 14:50:59 »
Dzīvē viņš nenošāvās, bet gāja bojā nelaimes gadījumā, izkrītot pa logu.
Istaba bija sveša, ne mana. Tumša, jo bija nakts. Kuat kur daudzdzīvokļu mājā, es pat adresi nezināju, jo atceros, ka sapnī domāju, kā es pateikšu ātrajiem uz kurieni jābrauc.
Mirušais bija man ļoti labs draugs, manas labākās draudzenes puisis. Sapnī pilnībā nebija nekādas saprašanas, kāpēc viņš nošāvās, vnk tas pats fakts un viss. Nekas nenokārtots attiecībās mums nepalika, varētu pat teikt tieši otrādi. Pēc viņa nāves tikai sapratām, ka it kā viņš būtu jutis, ka viņa laiks tuvojas, apciemoja sen nerdzētus draugus, it kā atvadoties. Arī mūsu pēdējā atvadīšanās bija tāda, kāda varētu būt PĒDĒJĀ...
Ik pa laikam redzu viņu sapņos. Citos viņš ir miris, citos dzīvs. Bet kaut kas tik dīvains ir pirmo reizi. 

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. marts, 15:01:04 »
Vēl viens jautājums, ko Tu vari sev uzdot: kā Tu reaģē uz citu cilvēku, tai skaitā sev tuvu cilvēku problēmām?
Kā Tev šķiet, ko mirušais draugs Tev mēģina "pateikt"?
Visbeidzot: vai mirušais un viņa tuvinieki ir ticīgi cilvēki? Varbūt nepieciešams aizlūgums vai mise?
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. marts, 21:08:24 »
Vienkārši - mainīsies laikapstākļi.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. marts, 23:54:31 »
a kādēļ tāda doma kko tulkot??
es neatceros,laikam agrā jaunībā gribēju kko tulkot, kad biju saklausījusies no nezkā/nezkur ka sapņi jātulko... neatceros nekādu jegu tam.
pie tagadējā saprāta sapņus tveru, kā citu realitāti(jā, jā kas zin,kura realitate reālāka) ...
neko nemeklēju, neko netulkoju...
pabrīnos un dzivoju tālāk...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. marts, 08:03:58 »
filmas saskatījusies pēdējo 2 ned laikā, vai ziņas. Pārnesa notikumu uz tev zināmu cilvēku, kas gājis bojā traģiski