Autors Tēma: Suns un nokārtošanās  (Lasīts 1477 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Murenīte

Suns un nokārtošanās
« : 2015. gada 24. marts, 11:49:28 »
Mana sune pa lielam kārtojas, pagriezusi asti pret mani. Retu reizi kaut kā savādāk. Vai tā viņa izteiktu attieksmi?

Atslēdzies alex

Re: Suns un nokārtošanās
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. marts, 11:53:25 »
Kautrējas ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. marts, 11:56:59 »
Mana sune pa lielam kārtojas, pagriezusi asti pret mani. Retu reizi kaut kā savādāk. Vai tā viņa izteiktu attieksmi?

Ja uz paklāja, tad skatās acīs? :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. marts, 12:59:19 »

viņai nepatīk, ka visu laiku lūri uz viņas darīšanām.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. marts, 16:13:10 »
Veči jau tāpat - pagriež muguru - un zīmē venzeļus! Domā, ka šamos neviens neredz! Redz, te jau arī tieši vīrieši uzreiz zināja atbildi.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. marts, 19:37:19 »
un babuļi tik lūr kā veči kārtojas (ar zaļu skaudību)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. marts, 19:46:42 »
Suns atšķirībā no kaķa ir cilvēks. Privātumu vajag.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. marts, 20:08:20 »
 Baigais privaatums - pagriezt peecpusi pret skatiitaaju un nolikt strunkji  :talking:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. marts, 20:14:35 »
Nomade - Tevī suņinieks runā. Es to pašu par kaķi varu teikt - neatkarīga, sevi cienoša personība.
Beton - viens pastāsts spešelī priekš Tevis.
Tas bija sen senos laikos, kad pie pāķu veikaliem dienas vidū kravas mašīnas un traktori piestāja, veikalā tauta apgrozījās... Sievas desas pirka, veči - pusstopus. Reizēm šļuka no pusstopa turpat arī tika noprovēta un ar desu uzkosta. Dzīve kūsāja. Bet kur kūsā, tur arī pačurāt savajagas. Tad nu viens vīrišķis sadomāja iet čurāt aiz traktora piekabes, lai caur lielo skatlogu no veikala neredz. Bet tas maita traktors ņem un lēni aizbrauc, a iešmigojušais vīrišķis čurājienu vairs nevar apturēt. Tad nu visa daile bij veikalā esošajai tautai kā uz delnas vērojama. Pēc šitā atgadījiena vēl ilgi pa sādžu klīda leģendas un viena otra kundzīte saldsērīgi nopūtās....
Visus sakost!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. marts, 21:01:53 »
Jā, esmu suņinieks, bet kaķs arī ir. Varu salīdzināt. Suns meklē, kur krūmiņi, kur gara zāle. Kaķim nav problēmu zemeņdobes pašā vidū ied...st, par mājas kasti nerunājot, tā varētu stāvēt kaut vai istabsvidū uz žurnālgaldiņa. I nepakautrētos.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. marts, 23:57:15 »
Jā, esmu suņinieks, bet kaķs arī ir. Varu salīdzināt. Suns meklē, kur krūmiņi, kur gara zāle. Kaķim nav problēmu zemeņdobes pašā vidū ied...st, par mājas kasti nerunājot, tā varētu stāvēt kaut vai istabsvidū uz žurnālgaldiņa. I nepakautrētos.

Katram suņam sava daba - ir, kas mēģina dibenu uzstutēt uz pēc iespējas augstākā ciņa, ir, kas aizlien dārza vistālākajā stūrī un cits tepat durvju priekšā savu čupiņu noliek.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #11 : 2015. gada 25. marts, 06:47:20 »
tā uzkakāšana pēc iesp;ejas augstāk ir noteikti tāpēc , lai iebaidītu pārējos !  kā jau suņi - nākošais nāk un ierauga (aposta) tādā augstumā noliktu kluci un domā - briesmīgi liels tas iepriekšējais ! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 25. marts, 08:57:43 »
tā uzkakāšana pēc iesp;ejas augstāk ir noteikti tāpēc , lai iebaidītu pārējos !  kā jau suņi - nākošais nāk un ierauga (aposta) tādā augstumā noliktu kluci un domā - briesmīgi liels tas iepriekšējais ! :)

Ak tāpēc es regulāri redzu suņu struņķus uz kurmju rakumu kaudzītēm. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 25. marts, 11:43:51 »
Varbuut kurmiishi sastiepj sunju strunkjus. Shiem jumts :P