Autors Tēma: prieks!  (Lasīts 6024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

prieks!
« : 2015. gada 24. marts, 16:21:03 »
Tikko sapriecajos par visādiem sīkumiem un kā parasti sāku rakāties sevī.
Man gandrīz parliecinoši domājas, ka apkartējie...nu tie,kas no manis talak par 10.metriem.domā,ka es kaķšīga zilzeķe, nopietna tamborētaja, bubinoša majsaimniece  :rat:
es nez... es priecajos par kkādiem sīkumiem un viņi liek man justies labi un pozitiivi.. taipat laikā nu neviens pat nenojauš,ka es par kko priecājos..tas tads iekšējs stavoklis, kad kkas dara mani priecīgu un pozitīvu.
piemeram tikko izlasiju par puisi, paziņu,kurs baigais malacis tiaki pirms pusgada pārcelās uz citu pilsetu, tagad jau nodibinajis latviešu biedrību, notiek pasakumi, tusini... nu trakoti forši  :thumbsup:
miskastes vedējmašina izveda stiklus+skārdu...kkas aizbira garām ...izlēca šoferīc paķēra liekšķeri un saslaucīja , tak nobučot viņu gribas, jo 20 citi iepriekšējie pat neskatas kur ko gāž un ber .un man tāds prieks par šo vienu  :thumbsup:
taipat laikā ...kā mani besī FB jociņi..kur kads nofilmējis kkadu figņu un tad laik pa laikam tauta izvelk un komentē- kā nosmējos, ka pārrēcos utt... nudien gribas uzrakstiit  :wtf: nu KAS tur smieklīgs???

tā..tikko rakstot izdomāju...smiekli un prieks nav sinonīmi.
ja es nesmejos , tas nenozīme,ka nepriecājos....

ka ar jums?
par ko smejat, par ko priecājaties?

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broms

Re: prieks!
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. marts, 16:29:40 »
Ja apkārtējie nenojauš, ka Tev par kaut ko ir prieks, tas nozīmē, ka nemana arī Tavu labo garastāvokli, no kā secinājumi par īgņu izveicās pusautomātiskā režīmā :)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. marts, 16:33:27 »
Vajag EVAK karti. Vakar biju un uztaisīja 2 minūšu laikā. Super.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. marts, 16:36:39 »
Mani arī uzskata par īgņu, kaut iekšā :) esmu priecīga optimiste, tik āriene tāds betonģīmis.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 24. marts, 16:51:02 »
Es ar savu ikrīta (it īpaši pirmdienās  :evil: ) optimismu esmu darbā cilvēkus piebesījusi. Bet rīts - tas taču ir tik skaisti un brīnišķīgi - vesela diena priekšā, tik daudz iespēju.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. marts, 17:01:20 »
Aareeji biezhi esmu Grinchs, bet iekshaa - taureniishi  :alkofest:

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 24. marts, 17:06:45 »
bla, bla, bla... es kaķšīga zilzeķe, nopietna tamborētaja, bubinoša majsaimniece....
Pilnīgi piekrītu

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 24. marts, 17:08:45 »
Man atkal otraadi. Citi droshi vien domaa - taads mieriigs, gaishs, smaidiigs babuliits, bet ieksheeji esmu melanholisks, depresiivs, sensils radiijums, reizeem pat ruugumpods
Shodien liidz asaraam izsmeejos par lumberga piedziivojumiem pie daktera.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 24. marts, 17:10:04 »
Labveelis labi paziist Melleni. Hmmm..

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. marts, 17:28:17 »
Brom- aga tā arī ir...bet , ar gadiem tas mani arvien mazāk saak uztraukt ..man tikai skumja par viniem, kas nepareizi domā un domā,ka pareizi domā :coffee:
Nāra- man pat nav betonģimis..man tads aizdomīgs tas ģīmis ...tikai vīrs nojauš aptuveni,kas kuro reiz aiz mana ģīmja :)
Piafa- es nezinu kādaspakapes tavs ārējais optimists, bet atceros savu kādreizējo kolēģi..ārejo opuimisti(figvinjzin, kas bija iekšā , vēl šodien nesaprotu)... kā nak pa durviim tā sākas- nu labrītiņš, no rītiņa, ka labini gulējāt, kāda saulīte šodien jauka ,laiciņš tiešām jauks, ko nesmaidam šodien, par ko tādi domīgiņi, te viens darbiņš jāizdara, kuram būs laiciņš pievērsties.....un tada garā visu dienu....
jā, cilvēks labs, bet gribējās viņu mokoši nogalināt  :banhead: kkad...  :alkofest:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. marts, 17:46:50 »
Es vispaar esmu dikti emocionaals cilveeks. Latvijaa dziivojot no beerna kaajas tika maaciits, ka emocijas uz aaru veetraini izraadiit nav pieklaajiigi. Tad nu arii centos visu iekshaa tureet - gan dusmas gan lielu prieku. Kaut gan mana bijusii priekshniece vienmeer man teica, ka taapat neko iisti nosleept nevarot - taapat aciis viss redzams.
Tagad Itaalijaa - maacos emocijas atkal atbriivot - ja priecaajos, tad no sirds un biezhi arii skalji, ja dusmojos - puuka pa gaisu un trauki pliist. Un, ja godiigi - tagad juutos labaak. Te jau apkaart visi taadi dulli...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 24. marts, 17:48:07 »
Apslāpētas emocijas nodarot ļaunumu cilvēka veselībai. Tāpēc jālaiž uz āru viss, kas iekšā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. marts, 17:59:33 »
Mani arī rada aizdomīgu tie pārspīlētie optimisti, kaut varbūt tiešām tādi viņi arī ir. Mana kolēģe tikai deminutīvos runā, tas gan ir kaitinoši un tad vēl visu laiku bārsta žurnālos izlasītas gudrības un padomus un citē un bieži teikumu sāk - mums augstskolā mācīja... Laikam viņai liekas baigais sasniegums tā augstskola, jo beigusi tikai pēc 40. Bet tas gan nav par tēmu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 24. marts, 18:08:31 »
Paarspiileetie pozitiivisti, kaadu Mellene aprakstiija, vispaar ir necieshami, tad jau labaak ruugumpods, kas nerunaa un nevienu netraucee, ruugst savaa nodabaa.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. marts, 18:12:27 »
Es vispaar esmu dikti emocionaals cilveeks. Latvijaa dziivojot no beerna kaajas tika maaciits, ka emocijas uz aaru veetraini izraadiit nav pieklaajiigi. Tad nu arii centos visu iekshaa tureet - gan dusmas gan lielu prieku. Kaut gan mana bijusii priekshniece vienmeer man teica, ka taapat neko iisti nosleept nevarot - taapat aciis viss redzams.
Tagad Itaalijaa - maacos emocijas atkal atbriivot - ja priecaajos, tad no sirds un biezhi arii skalji, ja dusmojos - puuka pa gaisu un trauki pliist. Un, ja godiigi - tagad juutos labaak. Te jau apkaart visi taadi dulli...

Man liekas muļķīgi tā pārspīlēti priecāties vai dusmoties, esmu vienāda gan priekos, gan dusmās, gan bēdās, nemaz nemācētu trakot vai spiegt.