Autors Tēma: Uzmanību  (Lasīts 6267 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Labvēlis

• Viesi
Uzmanību
« : 2015. gada 24. marts, 17:32:43 »
Igauņi ir pacēluši vai arī tūlīt pacels dažus sodus par csn pārkāpumiem:
1. Ar antiradariem iebraukt Igaunijā nedrīkst sods būs 300€ (tagad ir 100€) + konfiskācija (ja labprātīgi neatdosiet tad mašīnu nogādās policijas garāžās kuru to verķi izņems) transportēšana maksā 50€, izņemšana 80€
2. Lietot alkoholiskos dzērienu, kuriem alkohola % ir virs 1.0 mašīnā nedrīkst pat pasažieri sods būs 100€
3. no 1. maija tiks pacelts sods par 20% par ātruma pārkāpšanu apdzīvotās vietās. p.s. Igaunijā sāk sodīt no +5 km/h virs atļautā.
4. par neapstāšanos pie gājēju pārejas, ja uz tās jau ir gājēji sods būs 500€
tad vēl īpaši uz meitenem atiecīgs sods
5. Par krāsošanos vai sevis pindzelēšanu vadot mašīnu sods būs 100 €

Atslēdzies Nāra

Re: Uzmanību
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. marts, 18:14:34 »
Pareizi dara, uzskatu, ka sodi jāpalielina, kā arī sen jau laiks būtu alkoholam cenas dubultot. esmu par lieliem sodiem, jā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. marts, 19:04:10 »
nez, kā viņi domā to sevis pindzelēšanu pierādīt? Tad jāfilmē, kā dāma gabaliņu brauc un pindzelējas... Tas vien, ka auto vsp ir pindzelējamie rīki un ģīmis pussmāķēts, vēl nav pierādījums (tas no sērijas kā visiem vīriešiem ir izvarošanai izmantojams ierocis, bet tāpēc jau visus par to nesēdina). Vai arī vsp mašīnā vairs kosmētika nedrīkstēs atrasties? :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. marts, 19:06:28 »
Kam tie sodi ir pie vienas vietas, tiem būs arī turpmāk (tiesības jau sen atņemtas, administratīvais rindā aiz nenomaksāta hipotekārā u.t.t.), neatkarīgi no soda apmēriem. zaķpastalas baidīsies vēl trakāk pat elpot pie stūres un vēl vairāk maisīsies citiem pa ceļu...
IMO, sodi ir pietiekami. Piemērošanaun pierādīšana klibo. Un vēlme atpirkties tikai palielināsies...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. marts, 19:16:40 »
Tas pats arī par pasažieru alko lietošanu. Kā tad pierādīs vai lietoja pirms vai brauciena laikā?

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. marts, 19:27:08 »
Tas pats arī par pasažieru alko lietošanu. Kā tad pierādīs vai lietoja pirms vai brauciena laikā?
vai ne... un cikgrādīgu dzērienu kādās devās... ja nu pasažieris tiešām spaini ar 2. svaiguma kefīru izstrebis... tad nav brīnums, ka čābīgi izskatās un slikti ož :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. marts, 19:29:56 »
un ja jau kosmētiku nedrīkst, tad jāaizliedz arī pārtika... jo daži/as tak brauc ar 1 rokā kafiju, otrā burgeri...
Tātad arī pārtika principā ma'šinā nedrīkstēs būt. Galu galā visdrošāk būtu, ja tajā nebūtu arī cilvēki un t;ā būtu novietota aizslēgtā garāžā :D

Dēļ katra idiota vrb tomēr nevajag rakstīt noteikumus, kas nebūs ne īsti ieviešami, ne to pārkāpšana pierādāma. Stulbums ir bezgalīgs lielums, VISAS tā izpausmes tāpat neparedzēt... analoģija ar tekstu instrukcijā, ka veļasmašīna nav paredzēta mājdzīvnieku mazgāšanai...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. marts, 19:31:15 »
kur tu šito visu ķēri? Iklas piena veikalā pastāstīja?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 24. marts, 21:13:54 »
Es tiešām novēlu jums ielidot uz Igaunijas sodiem :) tad varēsiet kaut kopā ar foruma kaķu vecenēm un tamborētājām :D
Es jūs bridināju a jūs te dir@aties........

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. marts, 21:15:20 »
vajag ievērot likumus, tad par sodiem būs vienalga.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. marts, 21:43:00 »
Paldies, šis ir noderīgi ;)

Man tikai nav izprotams, kāpēc pasažieris nevar lietot, bet gan jau igaunīšiem un citiem, kas šo pieņēmuši ir kāds pamatojums ...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 24. marts, 21:47:23 »
Man gan liekas, ka sho sodu apraksts ir Labveelja briiva improvizaacija. Un juus jau zinat, kaa ar to Labveeli ir..
A tu, Baacien, ko, regulaari brauc caur Igauniju, luupas maaleedama?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. marts, 22:03:06 »
Pričom te lūpas ... Mašīna nekrāsojos ...  Pietiek, ka man ir citi netikumi.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 24. marts, 22:10:21 »
Nu tevi, mashiinaa braucot, kjeemaa ar viina pudeli rokaas, kaut kaa neiedomaajos. Taapat aatrumu, man domaat, tu nepaarsniedz un gaajeejus uz paarejas tak ar palaid. Tad atliek tikai luupas. Citaadi - kas tev tur tik noderiigs?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. marts, 22:11:53 »
Tā kunga ceļi ir neizdibināmi, bet fasādes mālēšana man tiešām mašīnā nav aktuāla :D