Autors Tēma: Klūnijklača  (Lasīts 4785 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Klūnijklača
« : 2014. gada 30. septembris, 21:12:14 »
Ak kas jaunajai sievai par smukām kleitām! Un tiiiik   :big_hug: slaaiiida, ka es pilnīgi no skaudības zaļa palieku.

http://www.elle.com/news/culture/amal-alamuddins-wedding-dress?src=spr_FBPAGE&spr_id=1448_93639162&linkId=9798947

Atslēdzies j

Re: Klūnijklača
« Atbilde #1 : 2014. gada 30. septembris, 21:23:13 »
Kleitas foršas, bet nu drusku vairāk kaut ko uz kauliem prasās, izskatās kā nobadinātā modele.
Par tām biksēm nudie nesaprotu, kāpēc tik garas, ka zem papēža lien?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2014. gada 30. septembris, 21:33:35 »
Tad Kluunijs tomeer nav zilais?  :blushing:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 30. septembris, 21:34:59 »
Uz vecumu moš pārorientējies  :blushing:

Atslēdzies j

« Atbilde #4 : 2014. gada 30. septembris, 21:38:49 »
Tak jau iepriekš bijis 4 gadus precējies, tie žurnaļugas tak nesaprot, ko vecpuisis nozīmē, ja viņu tā sauc!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2014. gada 01. oktobris, 08:21:02 »
Visumā jau ļoti skaista sieviete ļoti skaistās kleitās. Taču man aplam nepatīk tās kleitas ar priekšpusi īsāku, pa manam  tas neizdaiļo nevienu, pat visslaidāko kāju īpašnieci. Nav līdzsvara.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2014. gada 01. oktobris, 08:52:44 »
Man vislabāk patika bildes, kur visa kavalkāde pa kanālu dragā  un tur, kur Džooodžs ar grimasēm.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2014. gada 01. oktobris, 13:27:38 »
Agdies... Tak iedodiet viņai, nabadzītei, kartupeļus ar speķi vai vismaz torti! Tik bezmuskulu un bezmiesas kārnas roķeles (Trešā bilde - vājprāts) ir jāmāk atrast. Drausmas (un man principā patīk tievi un ļoti tievi cilvēki...). Ij kleitaspriekša par īsu. Neesmu pret p... izrādīšanu - ir ļaužu daļa, kas bez tā nevar dzīvot, bet šis gadījums jau izskatās neglīti.
Jāpabrīnās gan par vienu - pēc bildēm dotu, ka ap gadiem 45. Izrādās - 36... Njā.

Bik skumji, ka Klūnijam neatradās gana laba baltā sieviete.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2014. gada 01. oktobris, 13:47:06 »
Ļoti skaista sieviete. Smuki kopā abi izskatās. Balta skaudība uz tik garām, slaidām kājām. Cerams, atbrauks uz Saulkrastiem.

Atslēdzies danu

« Atbilde #9 : 2014. gada 01. oktobris, 14:14:13 »
Paties, skaista sieviete! Runā, ka arī gudra! Nekad neesmu ģībusi dēļ Džoordža, varbūt aiz tam man šķiet,ka ļoti sapasīgs pāris! :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #10 : 2014. gada 03. oktobris, 18:17:13 »
Diemžēl neviens mūžīgi jauns nav, ir acīmredzami, ka Klūnijs sāk vecēt. Gan jau, ka arī pats to saprot, nav jau muļķis. Tāpēc bija jau arī pēdējais laiks izvēlēties kandidāti pēcnācēja radīšanai. Un kandidāte ir skaista, šarmanta, gudra sieviete. Man patīk. Lai viņiem veicas. Nedaudz tas viss atgādina Zetu un Duglasu.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2014. gada 07. oktobris, 11:23:18 »
Par Klūniju krievu tvnetā vai bija klača, ka šis uz ASV prezidentu tēmējot, sākšot ar Kalifornijas gubernatora krēslu, tāpēc brunču mednieka tēls jāmaina uz ģimenes cilvēku.  :angel:

Sieva smuka, bet, manuprāt, ar dikti tieviņa, biksēs dupša šķiet nemaz nav. Kleitas ar īso priekšu nešķiet tik trakas, bet šī puķainā stīvā zvanveida kaut kā ne visai - kājiņas tā kā sīciņas zvanu mēlītes... kaut kas neproporcionāls...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #12 : 2014. gada 22. oktobris, 12:05:33 »
Viņam ir tāda filma Marta Īdas. Gubernators.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #13 : 2014. gada 22. oktobris, 13:04:32 »
Bet Oscar de la Renta, kas dizainēja Klūnijkundzes kāzu kleitu, vairs nava. :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #14 : 2014. gada 22. oktobris, 14:12:33 »
Ja? Man patikās viņa kleitas.