Autors Tēma: Klūnijklača  (Lasīts 4788 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Inta

Klūnijklača
« Atbilde #15 : 2014. gada 23. oktobris, 08:32:42 »
Man viņa neizskatās pēc 36 gadus vecas sievietes.

Atslēdzies Trix

Re: Klūnijklača
« Atbilde #16 : 2014. gada 23. oktobris, 09:33:43 »
Vo, vo! Man arī iekrita acī.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #17 : 2014. gada 23. oktobris, 11:35:06 »
Nu Klūnijs jau arī tekāds tīnis nav  :smile:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2014. gada 23. oktobris, 12:25:16 »
olguc, par to jau stāsts. Pēc skata - ~45. Adekvāts vecums Klūnija sievietei.
Izrādās - 36. a) tas jau tā mazliet, khmmm... nu ne gluži pedofili... b) nu neizskatās viņa tik jauna.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2014. gada 23. oktobris, 14:32:42 »
Man vsp tass superkoptaas sievietes vnm vecaakas liekas... Arii muusu paarveertiibu pasaakumos kaa taisa- jaa, tjip koptaak un "pareizaak", bet manai acij nez kaapeec uzreiz vecaak izstaas...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #20 : 2014. gada 23. oktobris, 14:44:04 »
Man vsp tass superkoptaas sievietes vnm vecaakas liekas... Arii muusu paarveertiibu pasaakumos kaa taisa- jaa, tjip koptaak un "pareizaak", bet manai acij nez kaapeec uzreiz vecaak izstaas...

un vēl parasti lapsu atgādina!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2014. gada 23. oktobris, 17:58:35 »
vo... vo... vajag sievišķim saķemmet matus, nolakot nagus un iepūst dezi, šamai kā minimums 6 gadi klāt... un ja vēl uzvelk ko  firmīgu - gals klāt . Mammis norakstāms, jo izskatās pārziedējis  :faint:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2014. gada 23. oktobris, 19:19:05 »
Nee, sievieshi ar lielaaku gadu skaitu ieguust no taa koptuma... Vot kaapeec jaunaakas manai acei kljuust vecaakas, nemaaku teikt...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2014. gada 23. oktobris, 20:31:32 »
Man tāpat kā Inešukam.  :rocking:

Kad padomāju - laikam, tāpēc ka jauna meitene uzšpaktelējas pēc visiem kanoniem (tonālais, ēnas, tuša, spīdumi... ar nagiem, matiem, dezi būs par maz) un kļūst par tik nenosakāma vecuma būtni, ka automātiski gribas pielikt gadus klāt.

Manuprāt, nenosakām vecums ir vērtība, kad gadu kļūst arvien vairāk, bet ne jaunībā.

Ak jā, un ja vēl tās tetovētās uzacis... :faint:
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 23. oktobris, 20:35:09 no Mangusts »
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 23. oktobris, 20:37:20 »
Tagad visas jaunās (pieņemsim vecuma grupa 20-30) izskatās puslīdz viena vecuma. Nezinu, kas pie vainas, jo tas irneatkarīgi no špakteles esamības, neesamības vai daudzuma.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2014. gada 23. oktobris, 20:55:58 »
Man druškai skuķis kādā modeļu ģentūrā vazājās pa Mīlānu  savā laikā. No skata bērns, ka bērns - atver žurnālu sajūta, ka sieviišķis ar pamatīgu pieredzi (smuks protams, un elegants), bet kauč kāds savādāks , nav tā svaiguma, kas dabā. Šamai tik jauks smaids dzīvē, bilžukos... ni un ni . Nē nu es saprotu, ka  tur savi noteikumi, bet  salīdzinājumā  es dotu + 15 gadu , kā likts

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2014. gada 23. oktobris, 21:00:31 »
Jo vecaaka sieviete, jo vairaak jaaiegulda labaa izskatiitaa. Jo koptaaka un perfektaaka buus, jo labaaks izskats

Jaunaakas sievietes var atljauties kaadu pavirshiibinju, tas kaadu laiku izskataas dabiski. Paaraakaa perfektiiba ieliek raamjos, rada nopietnaaku iespaidu un padara vecaaku

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2014. gada 23. oktobris, 21:23:53 »
vo vo , uzliec pūdera kārtu , paskaties spogulī un ... noputies, - tā tā jaunība paiet ;o))