Autors Tēma: Dilemma  (Lasīts 7516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Dilemma
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. marts, 10:29:13 »
vispār man tā nemaz nebūtu dilemma

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2015. gada 25. marts, 10:31:16 »
Esmu vairākas reizes šitā kaimiņiem atslēgas ārdurvju ārpusē piefiksējusi. Vienmēr zvanīju pie durvīm un brīdināju. Vienā reizē kaimiņiene no dušas dabūja lekt ārā, bet vienalga bija priecīga, otrajā reizē neviens uz zvanu pie durvīm nereaģēja, tāpēc pārliku atslēgas durvju iekšpusē un aizvēru durvis.
Pa naktīm apkārt neblandos, tāpēc pieredzes nav. Visi mani gadījumi notika gaišajā diennakts laikā. Bet droši vien zvanītu pie durvīm arī naktī un , ja nebūtu reakcijas, tad pārliktu atslēgas durvju iekšpusē.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 25. marts, 10:55:00 »
vispār man tā nemaz nebūtu dilemma
man arī nē, ja plkst. nebūtu ap 2 naktī...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #18 : 2015. gada 25. marts, 11:07:18 »
Noteikti zvanītu pie durvīm un atslēgas atdotu, pat ja ir 2 naktī. Man personiski būtu svarīgi, ka atslēgas apkārt nemētājas un durvis uz nakti aizslēgtas.
Pa durvju iekšpusi pilnīgi noteikti negramstītos - pārāk neviennozīmīgi tas var izskatīties.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. marts, 11:08:15 »
Tomēr zvanītu, neskatoties uz vēlo stundu. Iekšpusē neliktu. Ja neviens neatsauktos, tad gan nezinu ko darīt.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. marts, 11:23:56 »
Zvanītu un atdotu!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. marts, 13:16:10 »
Es arī zvanītu... Esmu no tām, kas parasti par kazusiem saņemās un pasaka ... arī attiecībā uz vaļējām somiņām, pusizkritušiem makiem no kabatas, aizmirstām, lietām, jo uzskatu, ka arī pati gribu, lai līdzcilvēki rīkotos līdzīgi, nevis priecātos, par to, ka maks izkritīs, somas saturs izbirs un atslēgām pieaugs kājas ...

Klau tad kā pati rīkojies, kaļis...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. marts, 13:19:39 »
Zvanītu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2015. gada 25. marts, 16:45:48 »
Nedarītu neko, paši vainīgi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. marts, 16:50:12 »
Esmu izvaniijusi, i vnk iekshaa paarlikusi, ja durvis, klaat visam, pusvirus...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. marts, 16:55:41 »
Ko darīsiet: iesiet garām un nemodināsiet ļautiņus, vai zvanīsiet pie durvīm, modināsiet un pateiksiet par atslēgām?
Situācija pilnīgi svaiga un reāla. Tāpēc vēl neteikšu, ko es izdarīju un ar ko tas beidzās.
un ko tu darīji?
es jau visu dienu nevaru sagaidīt atstāstu  :just_popcorn:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies surikāts

« Atbilde #26 : 2015. gada 25. marts, 17:02:15 »

Pāris minūtes pagaidītu, ja nu biedrs izgājis laukā miseni izmest vai uzpīpēt, un ja nenāk, tad zvanītu.
Gribētu tomēr zināt, kā texim situācijs atrisinājās, jo ja viss būtu beidzies ar nīgru un miegainu, bet pateicīgu kaimiņu, laikam taču šīs tēmas te nebūtu ?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2015. gada 25. marts, 17:23:13 »
Es ar gaidu, cik ljoti pa tauri Tex dabuujusi ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2015. gada 25. marts, 19:00:42 »
man ir bijuši šadi gadījumi,kad man atdod un es esmu pati atdevusi , durvju ārpuses atslēgas.... tak neatceros kā, laikam nekā īpaši tas nerisinājās, ja jau nav atmiņā..KĀ  :confused:

nakts vidū, nezinu, :confused: varbuut piezvaniitu, ja galīgi sveši tie kaimiņi... bet apdomājot savu puspilsetas daudzdzīvokļu mājas situāciju...hm... varbuut savāktu un no rīta nonestu... figvinjzin, es visu pēc situacijas čuja un apstākļiem...viendien varu izdarities tā, citudien pavisam savādāk.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2015. gada 25. marts, 19:15:09 »
Vāāāāāiiiii kāds te Surikātiņš! Tā jau aiz sajūsmas var apslapināties! Nu bučmūlītis!
Visus sakost!