Autors Tēma: Dilemma  (Lasīts 7488 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kuulaps

Re: Dilemma
« Atbilde #30 : 2015. gada 25. marts, 19:19:43 »
Ja durvis pusvirus- ieliktu iekšpusē un aizvērtu. Ja ciet - zvanītu pie durvīm, ja nevērtu - pati atvērtu un "ieliktu iekšpusē un aizvērtu". Kā sacīt jāsaka - ko pati gribētu, lai citi dara, ja nu man tā gadītos. Pati laikam 2 naktī tā uzreiz pie durvīm neietu, ja man zvanītu...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #31 : 2015. gada 25. marts, 19:26:44 »
Ja kaimiņš tāds neliels kretīns, bet ne tik riebīgs, lai šim dzīvokli apzagtu, var ieriebt nedaudz.. Nu tā kā Ludvigs Aristarhovičs no kulturālās S-pēterburgas.. Un atslēgas ievietot vēstījumā :)

Atslēdzies imho

« Atbilde #32 : 2015. gada 25. marts, 19:27:43 »
man ir bijuši šadi gadījumi,kad man atdod un es esmu pati atdevusi , durvju ārpuses atslēgas.... tak neatceros kā, laikam nekā īpaši tas nerisinājās, ja jau nav atmiņā..KĀ  :confused:

nakts vidū, nezinu, :confused: varbuut piezvaniitu, ja galīgi sveši tie kaimiņi... bet apdomājot savu puspilsetas daudzdzīvokļu mājas situāciju...hm... varbuut savāktu un no rīta nonestu... figvinjzin, es visu pēc situacijas čuja un apstākļiem...viendien varu izdarities tā, citudien pavisam savādāk.

Aizsleegtu no aarpuses, savaaktu atsleegas un no riita atsleegtu? : D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 25. marts, 19:31:10 »
man ir bijuši šadi gadījumi,kad man atdod un es esmu pati atdevusi , durvju ārpuses atslēgas.... tak neatceros kā, laikam nekā īpaši tas nerisinājās, ja jau nav atmiņā..KĀ  :confused:

nakts vidū, nezinu, :confused: varbuut piezvaniitu, ja galīgi sveši tie kaimiņi... bet apdomājot savu puspilsetas daudzdzīvokļu mājas situāciju...hm... varbuut savāktu un no rīta nonestu... figvinjzin, es visu pēc situacijas čuja un apstākļiem...viendien varu izdarities tā, citudien pavisam savādāk.

Aizsleegtu no aarpuses, savaaktu atsleegas un no riita atsleegtu? : D

Kaa tad ! Kaiminjsh pamostas, aaraa netiek. A shim varbuut uz lidostu 4 no riita.. biznesa celjojums.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #34 : 2015. gada 25. marts, 19:32:56 »
nospert mašīnu un pārdot vēl neviens nav iedomājies?

Atslēdzies itta

« Atbilde #35 : 2015. gada 25. marts, 20:41:38 »
Atbildes laikam nebūs hmmm jābrauc mājās   :alkofest: :alkofest: :alkofest:  vai tomēr  :coffee: :coffee: :coffee:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2015. gada 25. marts, 23:31:33 »
Autore gan jau, kā tipiska latviete un es - nedarīja neko. Un pareizi darīja. La neko.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #37 : 2015. gada 25. marts, 23:46:03 »
tex un nedarīja neko? NE-TI-CU !!!

P.S. Drīkst, es pieklājīgi palūgšu "tipiska latviete" aizvietot ar ko citu, vairāk piemērotu?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #38 : 2015. gada 26. marts, 00:44:19 »
Tille- beeidz...man liekas tas ir gan diezgan tipiski...nedariit neko.
tas ka mēs te tādas labas un pareizas novaakušas(vai vismaz izliekamies) nenozīmē ,ka taadu ir pat 50 % ...
naf ,tici man...
un es neesmu nedz pesimists,nedz labā noliedzejs...vienk pieredze tāda...
BET,labā zinja,ka jabuut gan tādiem ,gan šitadiem... ja tam kaimiņam pec karmas likuma jādabū sūdi..tad viņš ar pamodīsies riitā ar tukšu dzīvokli, notirgotu autiņu un ieslegts aiz savām dzelžu durviim...:)  :laugh:
a ja buus bijis labais, tad vinjam kaiminjos noteikti dziivosim kāda- mēs :))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #39 : 2015. gada 26. marts, 00:49:20 »
OK, gaidītā atbilde ir vienkāršāka par vienkāršu.
Nārai virtuāla bonbonga!

Man tāaaaa bija noriebies dienām noņemties ar citu problēmām, uzmetieniem u.t.t., ka, jā, sev neraksturīgi, nofočēju to joku ar iphone un gāju pasēdēt internetā un tad gulēt. Apdomāju: ja jau nevienam līdz 2 tās atslegas nav savajadzējies, gan jau paliks tur līdz rītam. Un, ja to auto nospertu, man būtu ērtāk nolikt savējo... Ak jā, ja reiz visu uzskaitam, vasarā viņu smēķu dūmi nāk man guļamistabā. Nu i nah...

Dienas laikā droši zvanītu, aber naktī noņemties ar kkādu nīgru feisu... retā reize, kad padomāju tikai par sevi :)

No rīta šie jau bija prom, kad es gāju, t.i. 0 atslēgu un 0 auto. Tagad vakarā auto atkal stāv, kur es gribētu likt savu. Tā ka nekas slikts laikam tomēr nav noticis. Paši vai kāds cits kaimiņš no rīta tās atslēgas būs uzgājuši...

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2015. gada 26. marts, 00:55:39 »
Vsp apsvēru domu pārbaukt to auto prom no man ērtās vietas un atnākt iekārt atslēgas atpakaļ, bet pārskaitīju galvā KL pantus un atmetu to ideju.

Tādas opcijas kā pārlikt iekšā vai šos līdz rītam (viņi aizbraukuši agrāk) ieslēgt :D pati neiedomātos...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #41 : 2015. gada 26. marts, 01:08:54 »
tex- nutad tavs kaimiņš ir vainu pofigists un tādiem veicas...jeb sčastļivčiks. ;)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #42 : 2015. gada 26. marts, 05:42:32 »
Vispār jau smieklīgi un mīļi- ka naktī sapīkusi tā nodomāji par kaimiņiem ;) ..
Asumam varēji tās atslēgas izlidināt pa logu, pie viņu automašīnas! :go_go:
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. marts, 06:42:08 »
vispār jau taisnība, ja tā padomā - rīcība būtu atkarīga no tā, kāds (kurš) kaimiņš... ja tas, kurš aiz sienas man gulēt neļuj... lai pats vaktē savas atslēgas... ja tā pensionār no pirmā stāva, kas puķudobi kopj - tad gan izdomātu, kā viņu pasargāt...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. marts, 07:56:17 »
Acīmredzot esmu tipiskā latviete, bet jūs esat ideālā sabiedrība  :)