Autors Tēma: Dilemma  (Lasīts 7493 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Dilemma
« Atbilde #45 : 2015. gada 26. marts, 07:58:30 »
Acīmredwzot esmu tipiskā latviete, bet jūs esat ideālā sabiedrība  :)

diez vai tipiskai vienaldzībai ir tipiska tautība...

Atslēdzies reno

« Atbilde #46 : 2015. gada 26. marts, 07:59:32 »
nuja -par kaimiņa personīgajām īpašībām neiedomājamies. Visas baigi atsaucīgās -zvanīs, atdos...
Vajadzēja izpirkuma maksu paprasīt

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #47 : 2015. gada 26. marts, 08:02:42 »
Mani visvairāk izbrīnīja ieteikums paņemt atslēgas! Un aizslēgt! Tur tādas kriminālas nepatikšanas varētu sanākt. Vēl es domāju, ka daudzi izliekas pat virtuāli par labākiem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #48 : 2015. gada 26. marts, 08:09:49 »
Nav atkarīga rīcība no šajā gadījumā kaimiņa personības.Ja esi labs, tad pret visiem, ja šķiro, pret ko būt labam, tad divkosība jums te :-)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2015. gada 26. marts, 08:20:38 »
Ja esi labs, tad pret visiem
Tik tikumiski augstu līmeni es gan vēl neesmu sasniegusi :(

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #50 : 2015. gada 26. marts, 08:30:22 »
a nu parādi man tikai labu vai tikai ļaunu cilvēku. skaidrs ka es ne katra labā pūlēšos... un arī pūlēšos kāda labā vairāk, kāda mazāk. pat uz telefona zvanu 9 vakarā ne katram atbildēšu.

par divkosību sauc mazliet kaut ko citu. un tā birka "tipiski latviskais" man nekad nav bijusi saprotama - ir publicēts kaut kur Britu zinātnieku pētījums, kas tas ir, vai tas tā, lai savu tautību noniecinātu, lietojams?

Atslēdzies itta

« Atbilde #51 : 2015. gada 26. marts, 09:13:12 »
Varbūt pārāk pareizi, bet man šorīt nāk miegs, gribas  :alkofest: , gulēt, nestrādāt un atrasties kādā kurortā, kur ap mani lēkā visi (kāds masieris, frizieris, stilists utt.)...

šai sakarā

Es parasti vismaz cenšos attiekties, tā, kā vēlētos, lai attiecas pret mani, jo viss ko izdaram nepareizi kādreiz atspēlējas uz pašiem un, kad šajās reizēs patin filmu atpakaļ saprot, ka teiciens, kā sauc tā atsaucas tomēr nav no plikas vietas radies...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #52 : 2015. gada 26. marts, 09:44:38 »
Rīts nāk ar jaunām atklāsmēm un pievīlumiem ...  :coffee:
Jap, ja tie būtu mani pretējie kaimiņi, kuri rudenī miskastēs izmeta dzīvus jaundzimušus kaķēnus - ne pirkstu nekustinātu, vēl ierēktu. A pārējie ir augstāk par mani.

Bet enīvej, attaisnot kkā nedarīšanu vai darīšanu ar tipiskumu - tik tiešām - pētījumu studijā!

Atslēdzies tex

« Atbilde #53 : 2015. gada 26. marts, 09:58:50 »
Ek, dāmas...
gan jau saņemšos un citreiz atkal palīdzēšu.
itta, nje figa nenāk atpakaļ. Tiem, kas mani klaji uzmetuši, toč pa gadiem vēl(? cik ilgi vēl būtu jāgaida? 7.paaudze? - nesagaidīšu) nekas atpakaļ nav atnācis.

Tak saprotu, ka palaidu garām izdevību iepazīties ar nedaudzajiem LV kaimiņiem. un varbūt pie viena palūgt vasarā nesmēkēt man pa logu iekšā savus dūmus. Dienas laikā zvanītu. Bet varbūtība, ka starp 2-6 vēl kāds ies pa to kāpņu telpu, TIIIK niecīga... jā, jā, fizmats sasodītais un apzagtiem būtu vienalga, vai viņi ir no 1 vai no 10% varbūtības. No rīta ies visi, kas tur dzīvo, nevis sveši... Re, nekas šiem nav noticis.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 26. marts, 10:24:15 »
Kaiminjsh puush duumus texam virsuu, novieto mashiinu texa vietaa, vot, i dabuuja.. Naakamreiz, toch, sho iesleedz, lai pa iekshu trako, kameer labpatiks izlaist..

Atslēdzies Mango

« Atbilde #55 : 2015. gada 29. marts, 00:28:05 »
Es laikam pārskatījusies csi.
Negramstītos nekādā gadījumā, ne gar atslēgām un pasarg Dievs durvīm. Sazin kas tur iekšā.
Slātu tik garām protams.
Ja arī izdomātu zvanīt, tad ar cimdiem vai kādu lupatu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #56 : 2015. gada 29. marts, 11:56:30 »
Ja pieiet no viedokļa, ka dzīvoklī varbūt zagļi un var dabūt pa galvu, tad laikam labāk negrābstīties un nakts laikā nezvanīt ...

Par to vai bumerangs strādā - strādā, tikai negaidiet, ka tiešā veidā un Jums taps zināms :)

Parsti, izdarot labu, kādam, kāds cits nāks pretīm Jums, savukārt izdarot, ko nešpetnu paši uzrausies citur uz ko nešpetnu :) pārbaudīts un nebūt nav vajadzīgas 7 paaudzes, lai labi edarbi atgriestos ...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Tille

« Atbilde #57 : 2015. gada 29. marts, 11:59:56 »

Parsti, izdarot labu, kādam, kāds cits nāks pretīm Jums, savukārt izdarot, ko nešpetnu paši uzrausies citur uz ko nešpetnu :) pārbaudīts un nebūt nav vajadzīgas 7 paaudzes, lai labi edarbi atgriestos ...

:yes:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #58 : 2015. gada 29. marts, 12:18:37 »
apzināta slikttadarīšana mož i nāk atpakaļ (ja vien tas sliktais ļautiņš jau pēc nosacījuma nav slikts ,jo tādam vinjam šaja dzīvē jabūt)
BET ,domāju,kā nāk atpakaļ apzināta vienaldzība?? :confused:

Un vai apzinata vienaldzība ir vienlīdzīga ar pofigismu...
Pofigisms, jeb lietu tveršana viegli, nemaz ar nav nav tik nosodāma štellīte... :phone:

tā, ta ,tā..rakstot izdomāju domu...
ja tu ej lietai, situācijai garam un to pat neievēro, tad esi pofigists...neviens tevi nesoda par lietu ko pat neredzi un neievēro.
Ja tu redzi situaciju /problēmu bet nerisini to apzinati(tā vinjam vajag, man tagad slinkums, varbuut palidzēs kads cits..un vispār vienalga lai vinjam tiek, tā vinjam vajag) tad jau tas pie apzinātās vienaldzības, kura var arii taksēties kā slikts darbs... ;)
a varuut :confused: ... tā tiek palaista iespēja izdariit kko labu un tādā veidā uzkačāt savu karmu(sapā bij tada tēma par karmas kačāšanu kkad )
tātad...katra situācija ..ir iespēja.... :clap:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #59 : 2015. gada 29. marts, 12:43:36 »
Saprotu jau saprotu, ka vajdazēja tomēr zvanīt, tauta jau nobalsoja.

BET 1) nekāds kaitējums, izskatās, ka nav radies. Zagļiem vnk neienāca prātā pārmeklēt VISAS mājas, lai atradtu to 1 dz, kur atslēgas durvīs.
Nav mājā panikas par apzagtu dz. un policijas, viņu auto arī joprojām stāv. Būtu tik par velti iztramdījusi ļaužiem naktsmieru.

2) arī tas man naktī neienāca prātā, bet attīstījās no Mango minējuma, ka... saimnieki aizmirsuši durvīs atslēgas mierīgi guļ, pa iekšu jau klusām šiverē zagļi (lasa telefonus, makus, redzamas dārglietas u.tml.) un tad kāds sāk zvanīt pie durvīm un saimnieki mosties..... zagļi pieķerti parasti bēg, bet te nav atkāpšanās ceļa (stāvs par augstu, lai pa logu bez traumām izlektu)...

Tā ka, nezinot, kas tur iekšā notiek, kgan ar 99% varbūtību saimnieki vnk guļ, sanāk ka jāsauc policija, lai viņi skatās un modina? ja nu zagļi jau ir iekšā... varu iedomāties, cik ilgi gaidītu un ko no policijas par to dzirdētu :D