Autors Tēma: matu griezums  (Lasīts 3477 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

matu griezums
« : 2015. gada 25. marts, 10:50:38 »
Netiku šodien pie frizieres, iešu rīt. Līdz ar to nav pamata bezatbildīgam paziņojumam, ka tā sanāca, jo nebija laika domāt.
Drusku iegūglēju. Iznāk, ka manas ataugušās pinkas ir gana modīgas un varētu naudu netērēt, skat., apm. kā pielikumos.

Varbūt varat ieteikt, kādās lapās meklējat (ja meklējat) iedvesmu.

Mani mati pacieš praktiski jebko, bet jāizvairās no elegantiem griezumiem, kam pēc tam nepieciešama veidošana, jo neko līdz nākamajam friziera apmeklējumam nedarīšu tik un tā. Garums un krāsa arī var būt jebkāds. Liekas, ka viss iespējamais jau ir bijis..

[attachment deleted by admin]

viesmiiliigs

• Viesi
Re: matu griezums
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. marts, 11:08:04 »
Man šobrīd apgrieza galus, bik ap plecu, izfilēja galus ap 3-4cm. Var gan wash&go, gan ar fēnu un plakano ķemmi žāvējot smuki sakārtot. Vairāk nekādas veidošanas arī nav, bet izķemmējot izskatās gana pieklājīgi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. marts, 11:10:35 »
..izfilēt es pati protu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 25. marts, 11:25:29 »
Pati arī griez?

Aizej pie cita friziera. Pasaki, ka vajag tādu, lai ir wash&go, un lai izdomā. Kā ievas un citās pārvērtībās - neprasa, ko gribi, tik sataisa.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. marts, 11:47:57 »
Es reizēm "spēlējos" www.taaz.com - tur var uzlaikot dažādus matu griezumus, krāsas, make-up.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #5 : 2015. gada 25. marts, 17:31:12 »
nu es arī
pamēģināju , man vislabāk izskatījās avatāra ģīmis ! :rat:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 25. marts, 18:45:35 »
Nekur nemeklēju, parasti neko jaunu negriežu, visu dzīvi viens griezums
 Ja Tev kā foto mati, apgrieztu tik galus, ja nu prasās

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 25. marts, 19:18:37 »
apgrieztu tik galus, ja nu prasās
Apnicis.
Un kā jūs dabūjat tai lapai piemērotus foto? man uzrādīja, ka acis un lūpas ir vietā, bet rezultāti vienalga šķībi.
Ok, ar to zilo punktiņu bīdīšanu var dabūt lietojamu rezultātu. Un iznāk, ka ar jebkuru matu sakārtojumu es būšu nereāli daiļa.. Kā tas nākas?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 25. marts, 20:02:16 no Spārka »

Atslēdzies faraons

« Atbilde #8 : 2015. gada 25. marts, 22:25:33 »
tas nākas no tam, ka
1) varbūt tiešām esi nereāli daiļa
2) varbūt totāls paškritikas spēju deficīts  :)

man gan piestāvēja tikai P.Krusas frizūra  :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. marts, 02:20:33 »
apgrieztu tik galus, ja nu prasās
Un kā jūs dabūjat tai lapai piemērotus foto? man uzrādīja, ka acis un lūpas ir vietā, bet rezultāti vienalga šķībi.
Ok, ar to zilo punktiņu bīdīšanu var dabūt lietojamu rezultātu. Un iznāk, ka ar jebkuru matu sakārtojumu es būšu nereāli daiļa.. Kā tas nākas?

Droši vien, ka esi nereāli daiļa :)
Ja nopietni, varbūt tiešām sejas forma (vai kas nu tur atbild par smukumu) piemērota daudziem griezumiem? Man tur derēja tikai pāris griezumi (toties izrādījās, ka ļoti piestāvētu ķiršsarkana matu krāsa) . Foto - selfijs ar pilnībā no sejas novāktiem matiem, bez kosmētikas un pārāk nepozējot. Taisīju speciāli, jo esošās bildes rādīja pārāk sašķobītu ģīmi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2015. gada 09. aprīlis, 10:51:45 »
tas nākas no tam, ka
1) varbūt tiešām esi nereāli daiļa
2) varbūt totāls paškritikas spēju deficīts  :)

Aizmirsu ierakstīt, ka sapratu, "kā tas nākas". Ovālai sejai tiešām var likt klāt visus tos perfekti sakārtotos matus un pretskatā viss būs ok. Bet cilvēkam ir ne tikai pretskats, bet vēl visādi skati :) Un perfekti sakārtoti mati ir tuvāko pusstundu pēc piecelšanās no frizētavas krēsla :(

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 09. aprīlis, 11:04:09 »
Uz garu degunu (nu kā man piemēram  :blushing: ) taisi kādu griezumu/frizūru gribi - mazāks nepaliks :D Tāpēc štrunts ar to...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #12 : 2015. gada 09. aprīlis, 15:48:48 »
Mans subjektiivais viedoklis - reti kurai piestaav tie perfektie matu sakaartojumi, ja vien mati no dabas nav taadas struktuuras un tieshi taa dabiigi nekriit (ar friera veidotu pareizu griezumu - protams). Nu piemeeram - no dabas paplaaniem un viegli vilnjainiem matiem katru riitu censties veidot gludu karee ar biezuma iluuziju manupraat ir pilniigs nepraats. Taapeec vispirms jaanjem veeraa matu biezums un struktuura un tad jaadomaa par griezumu un kraasu, kas ar mineetajiem dotumiem visvieglaak realizeejams. Un biezhi vien netaa lasaamie ieteikumi ir pilniigs fufelis. Bez sejas formas ir veel daudzi citi kriteeriji - acu forma un izvietojums, deguna garums, luupu forma un taa. Taa kaa ideaalais griezums katrai jaameklee pashai.
Par neta padomu neatbilstiibu paarliecinaajos pati, tiesa gan nevis griezumu, bet kraasu. Dabas dotaa kraasa ir ne gluzhi "latvju peleekaa", net videeja kastanjbruuna.  Jau ilgus gadus eksperimenteeju ar kraasaam - no rudas un baklazhaanu, liidz viegli blondiem, liidz kameer viirs viendien saka - a pameegljini melnus nokraasot. Un - tavu briinumu! Ar melnajiem juutos ideaali un visi apkaarteejie saka, ka taa izskatos dauuuudz jaunaaka un svaigaaka, kaut gan stilisti vienaa mutee apgalvo, ka ar melno kraasu jaauzmanaas, it seviskji peec 40....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2015. gada 09. aprīlis, 22:51:16 »
Nesaprotu, kur Piafa redz sev garu degunu, tik smuka meitene.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 10. aprīlis, 00:08:56 »
Nesaprotu, kur Piafa redz sev garu degunu, tik smuka meitene.
:D profilā :P