Autors Tēma: Ņiluška pilnīgi un pavisam sagājis tūtē?  (Lasīts 1222 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Ņiluška pilnīgi un pavisam sagājis tūtē?
« : 2015. gada 25. marts, 14:27:34 »
http://apollo.tvnet.lv/zinas/plano-ierikot-velojoslu-krisjana-barona-iela/686655

Nepietiek jau Elizabetes un Lāčplēša nevajadzīgaus dublējums.
Ko darīs Barona ielā? Sašaurinās trotuārus jeb auto plūsmu laidīs pa tramvaja sliedēm?
Ja tā, tad džimbulis arī sēdēs radītajos sastrēgumos.

Atslēdzies reno

Re: Ņiluška pilnīgi un pavisam sagājis tūtē?
« Atbilde #1 : 2015. gada 25. marts, 15:49:33 »
nākošais -īstenos sen loloto gājēju ielu Tērbatas ielā

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #2 : 2015. gada 25. marts, 16:29:59 »
Kopsh preciibaam es domaa, ka nji njils tur visu direktee... tak cho- sviestaa gan, bet citaadi...

Pie reizes gan dereetu domes uc darbonjus uz privaatiem veljljukuem paarseedinaat un staavietu megamaksas (vai atlaides) shiem nepieshkjiert (nav man pieklaajiiga vaarda, kaashos nosaukt)...

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2015. gada 25. marts, 16:36:51 »
hmm, velo pa bruģi? Tas veloceliņš būs megapopulārs... aš neesošajos automātkafijas biezumos redzu :D

Ja pa tagadējos ietvi, tad, cerams, būs nodalīts nopietnāk kā tikai ar līniju (un koku pa starpu nebūs), ko gājēji ignorēs...

St.c. vai patiesībā blondīne nav izdomājusi veidu, kā piesavināties (atvainojiet, izņemt un norakstīt "nezināmā" sava vai kāda blatnē pagalma virzienā) vēsturisko bruģi? ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2015. gada 25. marts, 16:57:26 »
Bet par Baronielas transportu ir jādomā - lai arī ietve tur ir paplata, tomēr velobraucēju kopā ar gājējiem tur ir šobrīd par daudz... Man galīgi nekas nav pret velo kā tādiem un joprojām domāju, ka ļoti labs pārvietošanās līdzeklis pa pilsētu, tikai ne pa gājēju pilnām ietvēm.