Autors Tēma: Latvju saimnieces  (Lasīts 2743 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Latvju saimnieces
« : 2015. gada 26. marts, 00:19:27 »
Neviens neskatās?
Es skatos cītīgi. Mani var nopirkt ar divam lietām - tautas tērpu un dejām.
Ļoti patīk ideja un izpildījums, kaifoju no Pupures rrr, sulīgi runā.
Pie vakardienas Edītes esmu bijusi dzīvē, forša sieviete. un vieta pasakaina. Un vispār dāmas foršas.
Nu, ēdieni maz uzrunā kaut kā, bet saldējumu gan gribētu vēlreiz uztaisīt. Pagaidam no visa, kas redzēts, vienīgais uzrunāja.

P.s. var tēmu pārcelt, nesapratu, kur likt, ķēķī, pļāpās...

Pieslēdzies reno

Re: Latvju saimnieces
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. marts, 07:43:53 »
Ā, es iepļāpāju pie vāverēm
Varētu tēmu pārcelt uz virtuvi un manu pļāpu turpat.
Dāmas foršas, man patīk tautastērpi, man pat liekas, ka paspilgti krāsojušās nīcenietes īsti sulīgi saskan ar saviem tērpiem (bija par to norietas) bet kaut kas tajā raidījumā tāds sagudrots

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. marts, 07:46:39 »
tad Virtuvē jāievieš "Virtuves pļāpas", pagaidām tur viss tā daudz maz lietišķi :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. marts, 07:55:07 »
skatījos.

es ar nevaru saprast, kas man tai raidījumā neštimmē kopā. vakar itkā ēdienu un produktu izvēle bija super, manā gaumē, bet nu... kā jau tur viena kundze izteicās - drusku pārcakots viss. pārbāzts ar detaļām, izgreznojumiem, lietām... un tas ēdiens pazūd visās tajās cakās. tautastērpi... hmm... nu tad vajadzēja moš vērtēt novada ēdienus kautkādus, tradīcijas? raidījums labs, skatāms un baudāms, bet kaut kas līdz galam tai bildē nav īsts

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. marts, 08:06:05 »
Redzēju vienu raidījumu nejauši, jo mamma skatījās. Nekas īpašs, tāds pats kā visi ēšanas raidījumi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. marts, 08:22:47 »
Man patīk, ka nav izklaides traļi vaļi.
Ēdieni ir tematiski, nu, nevajag arī pārspīlēt ar skābputrām. Asinsdesas Latgalē bija.
Otrā sieva man nepatika, jo tā ģimenīte reklāmas nolūkos piedalās šovos.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. marts, 08:33:02 »
Pēc viena raidījuma gan grūti spriest, bet raidījums likā tāds vecišķs. Būtu šīspašas dāmas normālās drēbes, ne tautiskās, varbūt būtu labāk, bet formāts jau tāds laikam. Man vispār patīk raidījumi, filmas un šovi, kur jauni cilvēki piedalās, varbūt tāpēc, ka pati vairs ne jauna un negribu uz veciem vēl TV skatīties.

Atslēdzies danu

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. marts, 09:39:28 »
Sāku skatīties ar lielām cerībām- nu tikai būs! Pirmo raidījumu- tīri aiz lokālpatriotisma :), nākošos - ar vienu pusaci, vakar saņēmos un noskatījos! Domāts jau laikam labi, bet tas iznākums - samākslots un falšs. Sākot ar balsi aizkadrā.
No vakardienas saimnieces "aizņemšos" ābolu štrūdeles recepti. Baraviku zupu vāru tieši tāpat. :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. marts, 10:34:06 »
Man kā spindzelei otrādi.  :gore:

Atslēdzies rutta

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. marts, 13:02:12 »
To, ka viss ir slikti un kritizēts, ka nekam neder, jo ES savā ķēķī esmu tā visvis un citi neko nejēdz, jau pierasts.
Man gan šis raidījums patīk tīri labi, varbūt īsti ne viss, jo daudz kas liekas uzspēlēts, bet ēst ta gatavo pa īstam un patīk tās receptes "iz dzīves". Patīk aizkadra balss- tāda garšīga.
Vienīgi vakar nesapratu, kur palika mežacūkas gaļa.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. marts, 13:22:28 »
Pievienošos tām, kurām traucē šajā raidījumā gan tie tautastērpi, gan pārējie samākslotie monenti. Rezultātā tālāk par pusotru raidījumu netiku  un arī tos pašus skatījos "ar vienu aci".

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. marts, 14:41:53 »

Vienīgi vakar nesapratu, kur palika mežacūkas gaļa.

Vo - un man jau likās - vai es pavirši skatījos?...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. marts, 14:47:56 »
Paskatījos te un sapratu, ka jāskatās uzmanīgāk.

http://www.lsm.lv/lv/raksts/virtuve/dzive/baraviku-zupa-tvaiceta-forele-lacenu-saldejums-un-kraukskmaizites-edites-receptes.a122919/

Man vislabāk patika 1. saimniece- Ilze.
Un nav jau tā, ka viss, ko taisa LV TV, ir galīgs sūC.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. marts, 15:22:38 »
rutta -paldies par linku, receptes likšu lietā; man viss gatavotais patika, to nu galīgi nekritizēju!

Atslēdzies rutta

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. marts, 19:49:37 »
Pilngraudu miltu virteņus pirmo reizi redzēju.

http://www.lsm.lv/lv/raksts/virtuve/dzive/pilngraudu-miltu-virteni-sutinatas-cukas-ribinas-un-dievu-salati-dairas-receptes.a121157/

It kā būtu jāizmēģina.

Man jau vairāk aizķēra tas, ka pasaka- neskatos un neskatīšos, es tādus ēdienus (kādus!?!) tāpat netaisu.
Un vispār, tas kas LV, neder nekam.
Lai nu tā būtu, varbūt paliek vieglāk, ja kaut ko nopaļā.